İOS'u Düzeltmenin En Önemli 4 Yolu 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12 Güncelleme İsteğinde Sıkışmış
"İPhone'um birkaç gün boyunca iOS 12 güncelleme isteğinde kaldı. Bu ekrandan nasıl çıkabilirim? Telefonumu açtım, kapattım ve WiFi bağlantısına girdim ve hiçbir şey çalışmadım."
"iPad iOS 12.3 güncellemesi günlerce" güncelleme istendi "konusuna takıldı, sorunu düzeltmek için birçok yol denedi. Sıfırlamak ve tüm eşyalarımı buluttan yeniden yüklemek zorunda mıyım?"

Apple iOS 12'yi yayınladığından beri.3, birçok kişi yeni işletim sistemine hızlı bir şekilde göz atmak için sabırsızlanıyor, ancak aynı zamanda sıkıntıları takip etti. Bazı kullanıcıların iOS 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12 güncellemesi için istenen hatayı buldukları tespit edildi. Bu makalede, bu güncelleme sorununu çözmek için birkaç yol paylaşacağız.
1. Yol: iOS Cihazlarınızı Sert Sıfırlama
Biri iOS 12'de güncelleme talep etmiş olabilir.Apple cihazlar için 3/12. Ancak, cihaz istenen güncellemede takılabilir. Sabit Sıfırlama, kullanıcının kurtarma moduna girmesini ve her türlü takılı kalmış sorunları erken aşamada çözmesini sağlar. Sert sıfırlama farklı iOS cihazlarına göre değişir.

Aşağıda, farklı iPhone / iPad aygıtlarını sıfırlamak için ayrıntılı yollar verilmiştir:
İPhone X / 8/8 Plus için Sert Sıfırlama1. Sesi Aç (+) düğmesine basın ve bırakın.
2. Sesi Azaltma (-) düğmesine basın ve bırakın.
3. Apple logosu görünene kadar yan düğmeyi basılı tutun. Ekranda beyaz Apple logosunu görene kadar ekran kararsa bile yan düğmeyi bırakmayın.
İPhone 7/7 + için Sert Sıfırlama1. Bir süre hem Uyku / Uyanma hem de Ses kısma düğmelerini aynı anda basılı tutun.
2. Ekranda Apple logosu görünene kadar düğmeleri basılı tutun.
3. Logo göründüğünde, düğmeleri serbest bırakın ve telefon yeniden başlatılmalıdır.
İPhone 6 ve önceki cihazlar için Sert Sıfırlama1. Basılı tutunuz ve evi aynı anda basılı tutunuz.
2. Ekranda Apple logosu göründüğünde, düğmeleri bırakın.
2. Yol: Ağ Ayarlarını Sıfırla
İçin sürekli bir internet bağlantısı olacaktır.hava üzerinden güncelleme. İOS 12 güncellemesi, zayıf bir WiFi ağı nedeniyle talep edilen güncellemeye bağlı kalabilir. Böylece, sağlıklı internet bağlantısı sağlamak için WiFi ağları ve şifreleri, hücresel ağları vb. Ağ ayarları sıfırlanmalıdır: Ayarlar - Genel - Sıfırla - Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğine gidin.

Yol 3: iOS 12.3 / 12.2 / 12 Güncellemesini Düzelt ReiBoot ile İstenen Hata
https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html, kurtarma modunda sıkışan iPhone / iPad gibi sık karşılaşılan sıkışmış sorunları gidermek için bir araçtır, DFU modunda, yeniden başlatma döngüsü, vb. Ayrıca, iOS güncellerken sık sık karşılaşılan her türlü ekran sorunu, iTunes hataları ve iPhone kullanıcılarının oldukça sıkça karşılaştığı diğer sorunları giderebilir. Kuşkusuz, ReiBoot kullanımı kolaylaştıran basit ve düzenli bir arayüze sahiptir. İstenen güncellemede takılan iPhone sorununu çözmek için basit adımlar aşağıdaki gibidir:
Adım 1: Bilgisayarınıza Tenorshare ReiBoot (ücretsiz) indirin ve kurun.
Adım 2: Bu onarım aracını açın ve iPhone / iPad'inizi USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. Cihaz tanındıktan sonra, "Tüm iOS Sıkışması Onar" ı tıklayın.

Adım 3: iPhone'unuz istenen güncellemeye sıkışmışsa, kurtarma modu, arayüz aşağıdaki siyah ekran görünecektir. Sistem onarımını başlatmak için "Şimdi Düzelt" veya "Şimdi Düzelt (Tüm iOS 11 Sıkışmış) seçeneklerine tıklayın.

4. Adım: Tenorshare ReiBoot standart sistem onarım modunu kullanır, bu modda veri kaybı olmaz. Ancak, standart mod iOS sistemini tamir etmese bile, "Gelişmiş Mod" seçilebilir. Ancak bu modda cihazınızdaki tüm veriler silinir.

Adım 5: Şimdi, ürün yazılımı indirme ekranı görünecektir. Bellenim için kaydedilmiş yolu ayarlamak için "Gözat" a, bellenim paketini indirmeye başlamak için "İndir" e tıklayın.

Adım 6: Bir kere, ürün yazılımı paketi indirildikten sonra, sistem kurtarmayı başlatmak için "Onarımı Başlat" ı tıklayın.

Adım 7: İşlemin tamamlanması biraz zaman alacak. İşlem sırasında cihazın bağlantısını kesmeyin. Onarım işlemi sona erdiğinde, cihaz normal şekilde açılacaktır.

Yol 4: iTunes İle Geri Yükle
Kullanıcının iPhone'u güncelleme istendiğinde takıldıysave Apple cihazını güncelleyemiyor veya geri yükleyemiyor; biri kurtarma moduna geçirip iTunes ile geri yükleyebiliyor. Aşağıdaki adımlar şunlardır:
1. Öncelikle, sahip olduğunuz iTunes sürümünün en son sürüm olduğundan emin olun.
2. Apple cihazını PC'ye bağlayın ve ardından PC'de iTunes'u açın.
3.Cihazınız bağlandıktan sonra, Apple cihazınızı yukarıda anlatıldığı gibi yeniden başlatmaya zorlayın. Ancak, Apple logosu ekranda göründüğünde düğmeleri bırakmadığınızdan emin olun. İTunes ekranına bağlanana kadar beklemeye devam edin.

4. Geri Yükle veya Güncelle seçeneğini gördüğünüzde, "Geri Yükle" yi tıklayın.
Sonuç:
Sonuç olarak, iOS 12 güncellemesi güncellemeye takılı kaldıysaApple cihazınızda istenen bir cihazı kolayca kurtarabilirsiniz. Veri kaybı olmadığından ve oldukça kullanıcı dostu olduğu için https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html önerilir. Bir kişi bu yazılımla iPhone'daki sıkışmış sorunları kolayca çözebilir ve endişelenmeden yeni iOS 12'nin tadını çıkarabilir iPhone sıkışmış.