/ / 2019'daki En İyi iOS 12 Sistem Onarım ve Kurtarma Aracı

2019'daki En İyi iOS 12 Sistem Onarım ve Kurtarma Aracı

iOS hiç şüphesiz şimdiye kadarki en iyi mobil işletim sistemlerinden biridir.geliştirildi, ama her şey mükemmel değil! Bazen iOS cihazları bazı sıkıntılar yaratır. Bu sorunlar yeni bir iOS'a yükseltme veya hapse atma ya da herhangi bir yazılım sistemi hasarına neden olabilir. Ancak bunu düzeltmek için çözümler var. Ve en kullanışlı olanı, tüm bu sorunları tek seferde düzeltmek için kurtarmak ve geri yüklemek! En yeni iOS 12 sistemi için, kullanırken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz; iOS 12 / 12.1 sistem kurtarma süreç değişmedi ve hala aynı. Çoğu iOS sistem sorununda, sorunlardan kurtulmak için iPhone / iPad / iPod için iOS sistemini onarmanız yeterlidir. Ve bu yazıda, işi etkili ve hızlı bir şekilde yapabilen en iyi araca sahibiz.

En İyi iOS 12 / 12.1 Sistem Onarım Aracının Tanıtımı

iPhone Sistem Kurtarma Yazılımı ReiBoot birKesinlikle gitmeniz gereken hepsi bir arada iOS sistem kurtarma aracı. Önerdiğimiz en iyi iPhone sistemi geri yükleme yazılımıdır. İOS 12 sisteminizi birkaç dakika içinde onarmanıza ve neredeyse her iOS sıkışmış sorununu etkili bir şekilde gidermenize yardımcı olabilir.

ReiBoot çok basit ve anlaşılırsistem kurtarma yazılımı. Bir kez açtıktan sonra, sunduğu kullanıcı dostu olduğunu göreceksiniz. Bunun dışında, iOS cihazınızdaki çeşitli sorunlara 50+ çözümden oluşan bir seçki sunar. Bir iPhone veya iPad olsun, ReiBoot her birini kolayca onarabilir ve geri yükleyebilir.

İşte Tenorshare ReiBoot'un başarılı bir şekilde çözebileceği iOS 12 sorunlarından bazıları:

• Apple logosuna sıkışmış
  • Kurtarma modunda sıkışmış
  • DFU modunda sıkışmış
  • Önyükleme döngüsünde sıkışmış
  • Siyah ekranda veya beyaz ekranda sıkışmış
  • Kulaklık modunda sıkışmış
  • Engelli ekranda sıkışmış
  • İstenen güncellemede takıldık veya güncelleme doğrulandı
  • Bar yükleme sıkışmış
  • Sıçrama tahtası yeniden başlatılıyor
  • iOS 12 çöküyor ve hatalar
  • ve dahası
ios 12 reiboot ile sıkışmış tamir

Tüm bunlar ReiBoot'un kullanıcılarına sağladığı şeydir. Bununla birlikte, net grafikler ve talimatlarla özelleştirme seçenekleri var. 1 tıklama ile kurtarma moduna girebilir ve çıkabilirsiniz. Daha iyi bir genel kullanıcı deneyimine yol açmasının yanı sıra, veri kaybı olasılığı olmayan gelişmiş kurtarma seçenekleri de vardır. ReiBoot'un yardımıyla iPhone'unuzun fabrika ayarlarına sıfırlamasını da tercih edebilirsiniz.

Çeşitli iOS 12 / 12.1 Sorunları ve Stucks Nasıl Onarılır

Öyleyse, ReiBoot'un neler yapabileceğini veNe yapmanıza olanak sağladığını, nasıl çalıştığını ve problemlerinizi kolayca çözmenize nasıl yardımcı olabileceğini göstermenin zamanı geldi. İlk olarak, ReiBoot hem Windows hem de Mac bilgisayarlarda desteklenir, böylece resmi web sitesinden istediğinizi seçebilir ve çalışmaya başlayabilirsiniz. İOS 12 sorunlarını ve iOS 12 sistem onarımını çözmek için Tenorshare ReiBoot uygulamasını şu şekilde kullanın:

Adım 1: ReiBoot'u resmi web sitesinden indirin ve bilgisayarınıza kurun.

Adım 2: Bilgisayarınız iPhone XS / XS Max / XR / X / 8/7/7 / 7Plus / 6 / 6S / 5 / 5S / SE cihazınızı algıladıktan sonra, ana arayüze gidin ve "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" seçeneğini seçin.

ios 12 takılı kalmış sorunları düzeltmek

Adım 3: Sonra "Şimdi Düzelt" i tıklamanız gerekir.

ios 12 sorunlarını çözme

Adım 4: Şimdi bir firmware indirme sayfasına yönlendirileceksiniz. Bir hedef girmek için "Gözat" a ve daha sonra en son resmi ürün bilgisini almak için "İndir" e tıklayın.

ios 12 yazılımını indirin

Adım 5: İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, düzeltmek için "Onarımı Başlat" a basın.

ios 12'yi onarmaya başlayın

Onarım işlemi biraz zaman alıyor. Cihazın fişini çekmeyin. Bu bittikten sonra, iPhone'u tamamen elinizde tutarsınız. Bu şaşırtıcı yazılımı kaçırmayın!

Sonuç

Genel olarak, Tenorshare ReiBoot güçlü bir iPhonesistem kurtarma yazılımı anında kullanıma hazır. Neredeyse tüm iOS sıkışmış sorunlarıyla ilgilenebilir ve aynı zamanda oldukça etkilidir. Hiç şüphesiz, bir yıldız özellikleri listesi ile şu anda piyasadaki en iyi yazılımdır. Basit ama sezgisel bir arayüz ve genel performans bu yazılımı diğerlerinden farklı kılar. Bunun için gitmenizi önemle tavsiye ederiz. Hiç hayal kırıklığına uğramayacaksınız!

Yorumlar 0 Yorum ekle