Klavye Lag iOS 11 ve iOS 12, Nasıl düzeltilir?
Birçok kullanıcı, gecikme yaşadıklarını bildirdi veiOS 11 / 12'de klavyede yazarak gecikmeler. Bu sorun yalnızca bir uygulamada görünmedi, ancak safari tarayıcısı, Facebook, Mesaj vb. Dahil olmak üzere pek çok uygulamada bildirildi. Benzer bir sorunla karşılaşırsanız, doğru yerdesiniz. iOS 12 / 11.4 / 11.3 / 11.2 / 11'de klavye gecikme sorunu.
1. Kuvvet Yeniden Başlatmak
İOS 11'i düzeltmenin en kolay yolu ve iOS 12 klavyenin yavaşlığı, yazması sırasında gecikme veya gecikme zorlama yeniden başlatılır. Sadece yapmanız gerekenler:
İPhone 6S veya daha düşük sürümlerinde, Apple logosunu görene kadar Home and Power düğmesine aynı anda basın.
İPhone 7 veya iPhone 7 Plus için: Apple logosunu görene kadar Yan ve Ses Kısma düğmelerini en az 10 saniye basılı tutun.
Bir iPhone X veya iPhone 8 veya iPhone 8 Plus'ta: Sesi Aç düğmesine basıp hemen bırakın. Ardından, Ses Kısma düğmesini basılı tutun. Son olarak, Apple logosu görünene kadar Side düğmesini basılı tutun.

2. Klavye Sözlüğünü Sıfırla
Bazı raporlara göre, iOS 11 sözlüğüiOS 10 sözlüğü ve özel ayarları ile çakışıyor. Böylece, iPhone'un klavye iOS 11'de bırakmasını düzeltmek için aşağıdaki adımları gerektiren klavye sözlüğünü tamamen sıfırlayabilirsiniz.
Ayarlar >> Genel >> Sıfırla >> Klavye Sözlüğünü Sıfırla
Sonra şifrenizi girin ve Sözlüğü Sıfırla üzerine dokunun.

3.Disable Tahmini Klavye
Tahmini yazma özelliği,klavyede o anda yazılan ve bir sonraki kelimeleri tahmin et, eğer bu özelliği etkinleştirdiyseniz, iOS 11 ve iOS 12 iPhone'unuzda klavye durgunluğu olabilir. İPhone klavyesinin sabit kalmasını sağlamak için akıllı klavyeyi devre dışı bırakabilirsiniz. Şimdi sadece aşağıdaki adımları uygulayın:
Ayarlar >> Genel >> Klavye bölümüne gidin. Aşağı doğru kaydırdığınızda, bir Tahminli geçişi göreceksiniz. Tahmini klavyeyi devre dışı bırakmak için basitçe Off (Kapalı) konuma getirin.

4.Ios 11 ve iOS 12'deki Klavye Lagünü Düzeltmek için ReiBoot'u Kullanma
Aslında, düzeltmek için başka bir seçeneğiniz var.Klavye, iPhone'unuzu geri yüklemeden, https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html yardımı ile iPhone'unuzu geri yüklemeden düzgün çalışmaz, bu da klavyenizin veri kaybı tehlikesi olmadan çalışmamasını sağlar.
Başlamak için lütfen ReiBoot'u PC / Mac'inize indirin ve kurun.
Adım 1: Kurulum tamamlandığında ReiBoot'u başlatın ve iOS cihazınızı bilgisayara bağlayın. Ardından ana arayüzden "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" seçeneğini seçin.

Adım 2: Taşımak için "Şimdi Düzelt (Tümü iOS 11 Sıkışmış)" üzerine tıklayın.

Adım 3: Ardından, eşleşen üretici yazılımı paketini onarım sürücüsü olarak indirmeye başlamak için "İndir" düğmesine basın.

Adım 4: İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, işletim sistemini onararak klavyenizdeki gecikme sorununu gidermek için "Onarımı Başlat" a tıklayın.

Bu kadar. Bu iletiyi okurken iPhone klavyesinin nasıl yavaş yanıt vereceğini saptamak konusunda sorun yaşıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Ya da iPhone kurtarma modu, iPhone siyah ekran ve daha fazlası gibi iOS 11 veya iOS 12 sorunları hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bize mesaj bırakın ve mümkün olan en kısa sürede size cevap verelim.