/ / iOS 11 / 11.0.3 Otomatik Düzeltme Sorunu: Garip Sembolü Gösterdiğim Mektup

iOS 11 / 11.0.3 Otomatik Düzeltme Sorunu: Garip Sembolü Gösterdiğim Mektup

"Eşimin neden iPhone 7'yi bulmaya çalışıyorum“I” harfini yazarken bu garip sembolü göstermesi, daima “A?” sembolüne otomatik olarak düzeltir. Telefonunda Apple Mail'de oluyor ve onları Mac iMessage'ımda ne zaman aldığımı gösteriyor. ”

mektubu yazın

Son zamanlarda bazı iPhone kullanıcılarınınAynı klavyeyle karşılaştığımda, Apple klavyesinde "I" harfi yazarken, "A?" iOS'a yükselttikten sonra bir kutu ile 11.1 / 11.0.3. Örneğin, "Seni yarın görmek için heyecanlıyım", "A? Yarın seni görmek için heyecanlıyım" olarak görünür. İlgili diğer bir hata da sık kullanılan sekme altında, etkilenen bazı iOS kullanıcıları için emoji klavyesinde "I" harfini göstermesidir. Tahmini metin iCloud'lu tüm Apple cihazlarında mevcut olduğundan, birkaç kullanıcının iPad veya Mac'te bu sorunu yaşaması inanılmaz derecede can sıkıcıdır.

emoji iOS 11

Peki, bunun neden olduğunu söyleyemem.Beklenmeyen bir iOS 11 klavye arızası gibi görünüyor. Her ne kadar Apple hala bugüne kadar uygulanabilir bir önlem sunmasa da, işler kötüye gitmeden önce kendimiz düzeltebiliriz. Burada, mektubun nasıl düzeltileceğine değinmeniz için birkaç yaklaşım listeliyorum: & ldquo; teknik olarak iOS 11.1 / 11.0.3'te garip semboller gösteriliyor.

Yöntem 1. Klavye Tahminini Devre Dışı Bırak

İOS 11'in temel özelliği.1 emoji ile ilgili, bazı taraftarlar bu hatanın Apple klavyesinin öngörücü algoritması ile ilgili olabileceğini düşünüyor. Bir koyun olmadan yün olamaz. İOS 11 öngörülü metin hatasını düzeltmek için Apple aygıtının klavye tahminini de kapatabiliriz. Bundan sonra, bu öngörüyü klavyenizde, nihayet & ldquo; I & rdquo; alacaksınız & ldquo; Ben & rdquo; sadece. Bu, iOS 11.1 otomatik düzeltme sorununa son vermek için güvenilir geçici çözümlerden biridir. Adımlar: Ayarlar> Genel> Klavyeler> Tahmini.

klavye tahmini

Bahşiş: Bir diğer geçici önlem ise Apple klavyesi yerine üçüncü taraf klavyesinden yararlanmaktır. Bu tür üçüncü taraf araçlar, Swype, Gboard, SwiftKey, Fleksy, TouchPad veya Typeeto vb. Olabilir.

Yöntem 2. Apple aygıtı yeniden başlatın.

& Rdquo; Ben & rdquo; telefonunuzdaki değişikliklerbir & ldquo; A? & rdquo ;? Bazı profesyonel forumlara göre, cihazınızı yeniden başlatmak için sıkça bahsedilen başka bir çözüm var. Bazen, yalnızca iPhone, iPad veya iPod'u yeniden başlatmanız veya yeniden başlatmanız gerekir ve ardından her şey yolunda gider. Bununla birlikte, farklı Apple modellerinde yeniden başlatmayı zorlamak için farklı işlemler vardır. İşte iPhone'u örnek olarak alıyorum ve aşağıdaki gibi göstereceğim:

• İPhone X / 8/8 Plus'ı Yeniden Başlatmayı Zorla: Ayrıntılar için bu makaleyi okumanız gerekiyor - Frozen iPhone X / 8/8 Plus'ı Yeniden Başlatmanın En İyi 2 Ücretsiz Yöntemi
  • İPhone 7/7 Plus'ı Yeniden Başlatmaya Zorla: Bu bağlantıdaki adımları gözden geçirin - iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı Yeniden Başlatma / Sabit Sıfırlama
  • Sabit Yeniden Başlatma iPhone 6s / 6s Artı / 6/6 Artı / 5s veya daha üstü: Buraya bakın - iPhone'u Yeniden Başlatma veya Yeniden Başlatma (iPhone 6 dahil)
Not: Bu yazı da ilginizi çekebilir - Düğmeleri Kullanmadan iOS 11 iPhone / iPad'i Yeniden Başlatmaya Zorlama

Yöntem 3. Tenorshare ReiBoot ile iOS'u düşürün

Bu bilinen bir iOS 11.1 hatasıdır. Apple, düzeltmek için bir güncelleme yayınlamadan önce, kararlı 11.0.2 / 11.0.1'e dönüştürebilirsiniz. Bu nasıl yapılır? Tenorshare ReiBoot adlı bir yazılıma ihtiyacınız var. Tenorshare ReiBoot, tüm iOS anormal sorunlarını gidermek için iyi bilinen profesyonel ve uygulanabilir bir araçtır. İOS'un nasıl düşürüldüğünü göreceksiniz:

Adım 1. Tenorshare ReiBoot'u indirip yükleyin, başlatın ve cihazınızı Windows ya da Mac bilgisayara bağlayın.

2. Adım. & Ldquo; Tümünü Temizle iOS Sıkışmış'ı & rdquo; Tenorshare ReiBoot içinde ve Şimdi Fix (Tüm iOS 11 Stuck) seçin.

ios 11 ipsw içeri aktarma

Adım 3. Apple hala iOS 11.0.1 ve iOS 11.0.2'yi imzalamaktadır, bu yüzden ipsw dosyasını buradan indirebilirsiniz. Ardından & ldquo; Seç & rdquo; iOS 11 ipsw dosyasını almak için Tenorshare ReiBoot'ta.

ios 11 ipsw içeri aktarma

Tenorshare ReiBoot, ipsw dosyasını doğrulayacak ve iOS 11.1'i kaldırmaya ve yeni iOS sistemini iPhone / iPad'inize kurmaya başlayacaktır.

Yöntem 4. Apple'ın iOS 11.1 Hata Düzeltmesini Bekleyin

Mektup neden & ldquo; Ben & rdquo; gibi görünenVe ldquo A ve rdquo; kutulu bir soru işareti ile? Şu ana kadar tam bir sebep yok. Ancak, iOS 11.0.3 veya iOS 11.1'de kesinlikle küresel bir hata ise, Apple'ın bu tür bir sorunu artık görmezden gelemeyeceği için resmi bir ihbar beklemelisiniz.

Apple Destek'i arayan müşterilere göre,Apple, metin değiştirme kullanarak geçici bir sorun giderme önerir. Özel adımlar şunlardır: Ayarlar> Genel> Klavye> Metin Değiştirme'ye gidin. Büyük harfle yazın & ldquo; Ben & rdquo; küçük harfle değiştirmek için & ldquo; i & rdquo; Sonuç olarak, Apple bu anormalliği gidermek için yeni bir iOS sürümü yayınlayana kadar bir süre bekleyebilir ve bir süre bekleyebilirsiniz.

Yukarıdaki tüm ipuçlarını ve püf noktalarını toplaforumlardan ve diğer kaynaklardan. Bir tane seçip mektubu düzeltmeye çalışabilirsiniz & ldquo; Ben & rdquo; bir & ldquo; A? & rdquo; şu an için soru işareti etrafında bir kutu ile. Umarım bu gelecekte iPhone, iPad, iPod veya Mac'inizde olmayacak. Son bir çözüm var mı? Lütfen yorumunuzu yorum alanına bırakın.

Yorumlar 0 Yorum ekle