/ / İOS 11/12 Güncellemesinden Sonra Kayıp Dosyaları iPhone / iPad'de Kurtarmanın Üç Yolu

İOS 11/12 Güncellemesinden Sonra Kayıp Dosyaları iPhone / iPad'de Kurtarmanın İlk 3 Yolu

İOS 12’nin ilk halka açık beta sürümüiPhone / iPad kısa süre önce piyasaya sürüldü ve bu sayede geliştiricilerin yeni özellikleri ücretsiz olarak indirip test edebilmeleri sağlandı. Ancak bu sürüm, iOS 12/11 güncellemesi sırasında / sonrasında veri kaybına neden olabileceğinden, beklendiği kadar kullanıcı dostu görünmüyor. Peki ya böyle bir durumdaysanız, bununla nasıl başa çıkacaksınız? Size yardımcı olacak 3 yöntemi paylaşın iOS 12/11 güncellemesinden sonra iPhone X / 8/7/7 Artı / 6s / 6s Artı / 6/6 Artı / 5s ve iPad’de kaybolan verileri kurtar, işte deneyebilirsiniz.

ios 11

Yol 1: iTunes Yedekleme ile iOS 12/11 Güncellemesinden Sonra Kayıp Dosyaları Alın

İOS 12/11’e güncelleme yapmadan önce iTunes’da yedekleme yaptıysanız, "çok daha kolay olacak çünkü iTunes’tan iOS 12/11 güncellemesinden sonra kaybolan dosyaları iPhone / iPad’de kurtarabilirsiniz":

Adım 1. Öncelikle, PC'nizde veya Mac'inizde iTunes'un son sürümünü (12.7) indirip yüklemiş olmanız gerekir. Ondan sonra iTunes'u açın ve iPhone'unuza bağlayın.

Adım 2. iTunes'da göründüğünde iPhone'unuzu seçin.

Adım 3. Özet altında, "Yedeği Geri Yükle ..." seçeneğini seçin ve iDevice cihazınızda iPhone'umu Bul özelliğinin kapatıldığından emin olun.

geri

Adım 4. Sadece bir yedekleme seçin, Geri yükle tuşuna basın ve geri yüklemenin tamamlanmasını bekleyin.

geri

Yol 2: iCloud Yedeklemesinden Yükseltme İşleminden Sonra Kayıp Verileri iOS 12 / 11'de Geri Yükleme

Bu yöntem, sahip olduğunuz öncül altındadır.iOS 12 / 11'e güncelleme yapmadan önce, iPhone / iPad'iniz için iCloud ile tam yedekleme yaptı. Önceden yedekleme yaptıysanız, yükseltme sonrasında iPhone / iPad'de kaybolan iOS 12 ve iOS 11 verilerini almak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir:

Adım 1. iCloud ile yedeklediğinizden emin olmak için Ayarlar> iCloud> Depolama> Depolamayı Yönet seçeneğine gidin.

Adım 2. Ayarlar> Genel> Sıfırla seçeneğine gidin ve ardından "Tüm içeriği ve ayarları sil & rdquo;

geri

Adım 3. Uygulamalar ve Veriler ekranında, "iCloud Yedeğinden Geri Yükle" ye dokunun ve ardından Apple ID'nizle iCloud'da oturum açın.

uygulama ve veri

4. Adım. Veri kurtarma işlemini başlatmak için iCloud'daki kullanılabilir yedekleme listesinden bir yedekleme seçin.

Yol 3: Yedeklemesiz Güncellemeden Sonra iOS 12 / 11'de Kayıp Verileri Kurtarma

İTunes yedeklemesi veya iCloud yedeklemesi ile geri yüklemeiOS cihazlarınızdaki mevcut verileri silecektir. Daha da kötüsü, iOS 12/11 güncellemesinden önce yedekleme yapmadınız. Burada tanıtmak istediğimiz alternatif bir yol https://www.tenorshare.com/products/iphone-data-recovery.html'dir. Dosyaları yedeklemeden veya çıkartmadan geri almayı amaçlayan hepsi bir arada iPhone veri kurtarma yazılımı mevcut verileri silmeden yedeklemeden dosyalar olan iPhone Data Recovery; mesajlar, notlar, kişiler, arama geçmişi, fotoğraflar, whatsapp, Line ve daha fazlası dahil olmak üzere 24 türdeki verileri kurtarır. Kayıp dosyalarınızı doğrudan iDevice uygulamasına gerek duymadan okuyun ve geri alın Yedek.

Adım 1: PC veya Mac'inizde iPhone Veri Kurtarma'yı indirin. Çalıştırın ve iPhone veya iPad'inizi bilgisayara bağlayın.

Adım 2: Cihazınızı kayıp dosyalar için taramak için Tara düğmesine tıklayın.

ios 11 düşürme kurtarma modu sıkışmış

Adım 3: Tarama tamamlandığında, kurtarmak istediğiniz dosyaları önizleyin ve seçin. Veri kurtarma işlemini başlatmak için Kurtar'ı tıklatın.

kurtarmak

İOS 12 / 11'de kaybolan verilerin bu ipuçlarını ve püf noktalarını dile getirinveri kaybında bir sorunla karşılaştığınızda bu yayında sağlanan güncelleştirmeden sonra kurtarma işlemi yardımcı olacaktır. Başka bir iOS 12/11 sorunuyla karşılaştıysanız, nasıl düzelteceğinizi-ios-11-seviyesini düşürdüğünüzde -sayarak-dfu-mod-apple-logo-etc-html'de olduğu gibi, Apple logosunu veya mavisini asın Ekran, bir başka şaşırtıcı özelliği kaçırmamalısınız - iPhone Veri Kurtarma'nın İşletim İşletim Sistemi.

Yorumlar 0 Yorum ekle