/ / İOS 12 Güncellemesinden Sonra Kayıp Fotoğrafları / Videoları Kurtarmanın En İyi 4 Yolu

İOS 12 Güncellemesinden Sonra Kayıp Fotoğrafları / Videoları Kurtarmanın En İyi 4 Yolu

Apple, son zamanlarda iOS 12 güncellemesini iOS tabanlı cihazlarına sunmuştur ve destekleniyorsa, sizinkine yüklenmiş olabilir. Güncelleştirmeyi yükledikten sonra, bazı kullanıcılar şikayetçi oldu iPhone güncellemesi kayıp fotoğraf ve videoları. Cihazlarındaki fotoğraflar ve videolar, cihazdan çıkarılmış gibi aniden kayboldu.

İPhone XS / XS'de fotoğraf kaybettiysenizMAS / XR / X / XS / X Artı / 8/7/6/6 Artı / 5s, iOS’dan sonra iPad 12.3 / 12.2 / 12 Güncelleme ve kayıp fotoğrafları ve videoları geri almanın bir yolunu arıyorsunuz, şimdi geldiniz doğru yere. Aşağıdaki kılavuzda, cihazınızı iOS 12'ye güncelledikten sonra kaybettiğiniz fotoğrafları ve videoları nasıl kurtaracağınızı öğreneceksiniz. Kılavuz, cihazınızın yedeğini almanızı gerektirmeyen yöntemleri bile gösterir. İçeriği geri yükleyebilir.

Bölüm 1. iOS 12 güncellemesinden sonra silinmiş fotoğrafları / videoları yedeklemeden kurtarın

Kendi iOS'lerinin yedeğini almış olanlarcihazların kaybolan içerikle ilgili endişelenmelerine gerek yoktur, çünkü fotoğrafları ve videoları yedeklerinden kolayca geri yükleyebilirler. Ancak, iOS aygıtını hiç yedeklemeyen o cesur adam veya kızsanız, içeriğinizi geri yüklemek için standart yöntemi kullanamazsınız - ancak fotoğraflarınızı kurtarmanıza yardımcı olacak bir yazılımınız vardır ve Cihazınızı yedekleyip yedeklemediğinizden bağımsız olarak video

Bir iOS veri kurtarma olan Tenorshare UltData'ya giriniOS 12 güncelleştirmesini kurtarmanıza izin veren bir araç, iOS aygıtınızdaki silinmiş fotoğrafları günceller. Buna ek olarak, başka tür dosya biçimlerinin de kurtarılmasına yardımcı olur. Öyleyse, değerli fotoğraflarınızı ve videolarınızı kurtarmak için yazılımı nasıl kullanacağınızı kontrol edelim.

Aşama 1:Bilgisayarınızdaki yazılımı indirin ve çalıştırın. İOS aygıtınızı bilgisayarınıza bağlayın ve yazılımdaki iOS Aygıtından Kurtar düğmesine tıklayın. Aşağıdaki ekranda, Güven düğmesine tıklayın; ileri gitmenize izin verecektir.

Adım 2:Takip eden ekranda, Yazılımın yalnızca iOS cihazınızdaki fotoğrafları ve videoları taraması için Fotoğraflar ve Videolar seçeneğini işaretlemeniz gerekir. Ardından, devam etmek için Taramayı Başlat düğmesine tıklayın.

ios 12 güncellemesinden sonra kaybedilen video

Adım 3: Yazılım cihazınızı tararken beklemeniz gerekir. Tamamlandığında, kurtarmak istediğiniz fotoğrafları ve videoları seçin ve sağ alt köşedeki Kurtar düğmesine tıklayın.

ios 12 güncellemesinden sonra kaybolan fotoğrafları kurtar

Adım 4: Kurtarılan içeriğin kaydedilmesini istediğiniz konumu seçin. Cihazınızı veya bilgisayarınızı kurtarılan fotoğraf ve videolarınızın hedefi olarak seçebilirsiniz.

İşte gidiyorsun. Kayıp içeriğiniz, işlemin son adımında seçtiğinize bağlı olarak iOS aygıtınızda veya bilgisayarınızda bulunmalıdır.

2. Bölüm. İTunes yedeklemesinden iOS 12 güncellemesinden sonra Kayıp Fotoğrafları / Videoları Seçerek Geri Yükle

İPhone'u güncellediyseniz ve fotoğrafları ve videoları kaybettiysenizancak bunlardan sadece birkaçı ve hepsi değil, bunları iOS cihazınızın iTunes yedeklemesinden geri yükleyebilirsiniz. Standart prosedürde, belirli fotoğraf ve videoları geri yüklemek isterseniz, tüm yedeklemeyi geri yüklemeniz istenecektir. ki kesinlikle kaybetmek istediğiniz içeriği değil her şeyi değil istediğiniz gibi yapmak istemeyeceksiniz.

Neyse ki, UltData size bu durumda yardımcı olabiliriyi. Kullanıcıların, iTunes yedeklerinden fotoğraf ve videolar içeren verileri seçerek kurtarmalarını sağlar. Bu, yalnızca birkaç fotoğraf ve video almak için tüm yedeklemeyi geri yüklemenize gerek olmadığı anlamına gelir. İşte nasıl:

Aşama 1:Bilgisayarınızdaki yazılımı indirin ve başlatın. İOS aygıtınızı bilgisayarınıza takın ve üst kısımdaki iTunes Yedekleme Dosyasından Kurtar seçeneğini tıklayın. Fotoğraflarınızın ve videolarınızın bulunduğu yedeği seçin ve Taramayı Başlat düğmesine tıklayın.

ios 12 güncellemesinden sonra kaybolan fotoğrafları geri yükle

Adım 2:Yazılım iTunes yedeklemenizi taramayı bitirdiğinde dosyanın önizlemelerini göreceksiniz. Kurtarmak istediğiniz içeriği seçin ve sağ alt köşede verilen Kurtar düğmesine tıklayın.

ios 12 güncellemesinden sonra kayıp fotoğraflar

Adım 3: Seçtiğiniz fotoğraf ve videolar iTunes yedeklemenizden çıkarılacak ve cihazınıza ya da bilgisayarınıza kaydedilecektir.

Bölüm 3. Sıfırlamadan Kayıp Fotoğraflar / Videolar iCloud yedeklemesinden geri yükleme

Bildiğiniz gibi, bir iCloud'u geri yüklemeyedekleme ayrıca cihazınızı sıfırlamanızı gerektirir. Birçok kullanıcı sadece birkaç fotoğraf ve video dosyasını kurtarmak için bunu yapmak istemez. Eğer böyle bir kullanıcıysanız, kaybolan fotoğraflarınızı ve videolarınızı bir iCloud yedeklemesinden iOS cihazınızı sıfırlamadan kurtarmak için UltData kullanın.

Adım 1: Bilgisayarınızdaki yazılımı indirin ve açın. Yazılımın üstündeki iCloud Yedekleme Dosyasından Kurtar seçeneğine tıklayın ve oturum açmak için iCloud hesap bilgilerinizi girin.

ios 12 güncellemesinden sonra kaybolan fotoğrafları al

Adım 2: Aşağıdaki ekranda fotoğraflarınızı ve videolarınızı kurtarmak için bir iCloud yedeklemesi seçin. Ardından, Next yazan düğmeye basın.

yedekleme dosyasını seç

Adım 3: Kurtarmak istediğiniz içeriğin türünü seçmeniz istenecektir. Camera Roll & Video onay kutusunu işaretleyin ve İleri düğmesine tıklayın.

veri türünü seçin

Adım 4: Kurtarmak istediğiniz fotoğrafları ve videoları seçin ve Kurtar'a tıklayın. Seçtiğiniz fotoğraflar ve videolar, iCloud yedek dosyanızdan kurtarılacaktır.

ios güncellemesinden sonra kayıp fotoğraflar

Bölüm 4. iOS 12 Güncellemesinden Sonra Kayıp Fotoğrafları Kurtarmanın Resmi Yolları

Üçüncü taraf bir uygulamayı kullanmayı tercih etmezseniz,iOS aygıtınızdaki kayıp fotoğraflarınızı ve videolarınızı kurtardıktan sonra, içeriğinizi kurtarmak için bir iTunes veya bir iCloud yedeklemesini geri yüklemek için standart Apple prosedürünü kullanabilirsiniz.

Lütfen bunun cihazınızda depolanan tüm verileri sileceğini ve yedeğinizdeki içerikle yeniden yazacağını unutmayın.

İTunes Yedeğinden Yeniden Saklayın

İPhone'unuzu iTunes ile Birleştirme

ios güncellemesinden sonra kaybedilen videolar

İCloud Yedeklemesinden Yeniden Saklayın

İOS cihazınızda, Ayarlar> Genel>Sıfırla ve Tüm İçeriği ve Ayarları Sil üzerine dokunun. Cihazınızı sıfırlamak için talimatları izleyin. Cihazınızı sıfırdan kurun ve uygulamalar ve veri ekranında iCloud Yedekleme'den Geri Yükle'yi seçin.

ios güncellemesinden sonra kaybedilen videolar

Sonuç

İOS 12 güncellenirse, fotoğraf ve videoları silindi.iOS cihazınızda, yukarıdaki yöntemler silinen içeriği cihazınıza geri almanıza yardımcı olur. Uygun yöntemi kullandığınızdan emin olun, sadece kayıp dosyalarınızı kazanacak ve hiçbir şey kaybetmeyeceksiniz.

Yorumlar 0 Yorum ekle