İPhone Kişisel Bağlantı Noktasını Düzeltmenin En İyi Yolları iOS 10 / 10.3 için Çalışmıyor
"S: iOS 10.3 yükseltmesinden sonra, Hotspot çalışmıyor
Post iOS 10 güncellemesinden aceleci olamadımkişisel etkin nokta seçeneğine erişmek için. Daha önce iOS 10.1 kullanıyordum ve sıcak nokta normal çalışıyordu, hücrenin altında bir seçenek olarak görünüyordu. Bunu diğer telefonlarımı internete ve dizüstü bilgisayara bağlamak için kullanıyordum, çünkü işe ihtiyacım vardı. "
-nar_rayya (Tartışma, Elma)

İPhone kişisel cihazınızla bir cihaz kullanırkensıcak nokta ancak aniden sinyalini kaybedersiniz, ne yapacaksınız? Yazılım sorunları için, bu makalede sizin için bazı çözümler sunacağız, eğer başınız belaya giremiyorsa, donanımını da tespit edebilirsiniz. Şimdi, iOS 10'un kişisel ortak erişim noktasını eksik olarak düzeltmek için neler yapabileceğimize bakalım, iOS 11 için de aynı.
- 1. Bölüm: iPhone Kişisel Bağlantı Noktası İnternete Bağlanmıyor
- Bölüm 2: iPhone, iOS 10.3 Güncellemesinden Sonra Kişisel Bağlantı Noktasını Bağlayamıyor
1. Bölüm: iPhone Kişisel Bağlantı Noktası İnternete Bağlanmıyor
İPhone'unuzu güncellemişseniz ve iOS 10 etkin noktasının göstermediği olgusunu bulursanız, aşağıdaki adımlara bakın.
Yöntem 1: Önce iPhone'unuzu yeniden başlatın ve sıcak nokta servisini tekrar açın. Yeniden başlatma, sorun türlerini çözmek için kullanışlı bir yol olabilir.
Yöntem 2: Yeniden başlatmanın işe yaramadığını tespit ederseniz, iPhone'unuzun ağını da kontrol edebilirsiniz. Hücresel düğmeyi kapatmayı ve açmayı deneyin. Ağ ortamınızı yenilemek için Uçak Modu'nu açıp kapatarak da deneyebilirsiniz.
Yöntem 3: Hala bağlanamıyorsanız, iPhone'unuzun şarj edilmediğini veya kablosuz bileşeninin bozulduğunu fark edebilirsiniz.
Bölüm 2: iPhone, iOS 10.3 Güncellemesinden Sonra Kişisel Bağlantı Noktasını Bağlayamıyor
İOS 10'unu bulan kullanıcılar için.3 iPhone sıcak noktaya bağlanamıyor, ancak orijinal iOS cihazı normalde internette dolaşabilir, kişisel sıcak noktaya bağlanması gereken cihazı yeniden başlatarak deneyebilirsiniz.
Ancak, bir kez bu yöntemleri bulursanızBeladan kurtulduysanız, bağlantısız sorunu çözmenize yardımcı olabilecek Tenorshare ReiBoot'u kullanarak deneyebilirsiniz. Ayrıca, bu yazılım aynı zamanda iPhone, iPad veya iPod sıkışmış sorunları türlerini de çözebilir.
- Adım 1: Tenorshare ReiBoot'u indirip yükleyin, başlatın, ardından iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın ve aşağıdaki arayüzü göreceksiniz;
- Adım 2: “Kurtarma Moduna Gir” e tıkladığınızda Apple ve USB simgelerini görebileceksiniz; bu, iPhone 7/7 Artı / SE / 6s / 6 / 5s / 5'inizi başarılı bir şekilde kurtarma moduna geçirdiğiniz anlamına gelir;
- Adım 3: “Kurtarma Modundan Çık” düğmesinin seçili olduğunu gördüğünüzde, onu tıklatabilirsiniz ve iOS cihazınız yakında yeniden başlatılacaktır.

Bu adımlardan sonra, şimdi tekrar kontrol edebilirsinizkişisel etkin nokta iPhoneX / 8/7/7 Artı / SE / 6/6/5 / 5’de çalışabilir mi, çalışmasın mı? Bir dahaki sefere, bu iPhone hotspot'la çalışmayan veya çalışmayan bir problemle karşılaştığınızda, bu yollarla düzeltmeyi deneyebilirsiniz.