Yeni Bir iOS Güncellemesi Nasıl Kullanılabilir? İOS 12 Kullanılabilir Mesajı

iOS 12, Apple arasında devam eden yeni çılgınlıkgünümüzde kullanıcılar. Bununla birlikte, iOS beta test edenleri, iOS'un yeni bir güncellemesi hakkında bilgilendirmek için sürekli olarak çeşitli mesajlarla karşılaşan çok sinir bozucu bir hatayla karşı karşıya kalır ve atılır. Ama söylenecek gerçek şu ki, bu hiç mümkün değil! Ve bu nedenle Apple, çıkan yeni iOS 12 beta'larında giderilen "yeni bir iOS güncellemesi şimdi mevcut iOS 12 mesajıdır" sorununu gidermeye karar verdi. "Yeni bir iOS sürümü şimdi kullanıma sunulmuştur. Lütfen iOS 12 beta sürümünden güncelleyin" mesajı sorunu, geliştiriciler gibi pek çok iOS 12 beta testcisinin yanı sıra, kamuoyunun sızlanmaya başladığı beta programdakiler gibi Sosyal medyadaki sorunla ilgili: Tüm kullanıcılar "Yeni bir iOS 12 güncellemesi mevcut" mesajını okuyorlardı.
Kullanıcılar bu mesaj penceresinisadece bir tık. Ancak, aynı pop-up mesajı tekrar tekrar almaya devam ederseniz can sıkıcı bir durumdur. Ancak, herhangi bir indirme işlemi için beta güncellemesi bulunmadığından gerçek bir mesaj olmadığından insanlar bunun için bir çözüm bulamadı. Aşağıdaki makalede sorunu çözmenin en iyi yollarını göreceğiz.
1. Çözüm: Otomatik Güncelleştirmeleri Devre Dışı Bırak
Devre dışı bırakmanın ilk yolusinir bozucu "Lütfen iOS 12 güncelleyin" mesajı sadece otomatik güncellemeleri devre dışı bırakmaktır. Gelecekteki güncellemelerden herhangi biri için faydalı olacağını bu yöntem hakkında not alın. Her zaman bu sinir bozucu mesajı alıyor olmanız, güncellemenin önceden indirilmiş olması ve iOS güncellemeyi yüklemenizi istiyor. Gelecekte kullanılmak üzere otomatik güncellemeleri devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları izleyin:

Adım 1: iPhone'unuzdaki Ayarları açın. Şimdi iTunes ve App Stores seçeneğini tıklayın.
Adım 2: Şimdi Otomatik İndirmeler >> Güncellemeler seçeneğini işaretleyin. Şimdi otomatik güncelleme özelliğini kapatmak için kaydırıcıyı kaydırın.
2. Çözüm: iOS Güncellemesini Sil
Yukarıda açıklanan yöntemlegelecekteki otomatik güncellemeler hakkında endişelenmeyin. Bununla birlikte, zaten otomatik olarak yüklenmiş olan mevcut güncellemeyi silerek, "yeni bir iOS güncellemesi şuan kullanıma hazır mesajı iOS 12 güncellemesi" mesajı almayı durdurabilirsiniz. Mevcut güncellemeyi silmek için aşağıdaki adımları izleyin:
Adım 1: iPhone'unuzdaki Ayarları açın. Şimdi Genel >> Genel >> Profil bölümüne gidin.
Adım 2: Burada Profile tıkladığınızda "aşağıdaki gibi bir ekran göreceksiniz, kaldırmak için" Profili Kaldır "üzerine dokunun.
Adım 3: Şimdi şifreyi girin ve kaldırmayı onaylayın.

3. Çözüm: Bir Ağ Geçidi / Yönlendirici Bloğunda iOS Güncelleştirme Etki Alanları
Yukarıdaki tüm yöntemlere rağmen, hala variDevice cihazınızın Wi-Fi'ye bağlı olması durumunda, yeni iOS güncellemesinin indirilebilme şansı. Bunun gerçekleşmesini önlemek için, tek yapmanız gereken Wi-Fi'nizi Ayarlar'dan devre dışı bırakmak ve bir daha Wi-Fi kullanmayı bırakmaktır.
Wi-Fi kullanmamak kesinlikle imkansız. Bu nedenle, Wi-Fi kullanmayı bırakmak yerine, yapabilecekleriniz yönlendiricinizde iOS güncellemelerine bağlı tüm alanları engellemektir. Açıkçası, yöneltici üzerinde evinizin dışında bir yerde kullanıyorsanız bu yöntem kullanışsızdır. Alanları engellemek için aşağıdaki adımları izleyin:
Adım 1: Yönlendirici ayarlarınıza gidin. Ancak, bu yönlendirici türünüze göre değişebilir. Genel olarak, yönlendiricinin ayarlarına tarayıcıda yönlendiricinize bağlıyken belirli bir adres yazarak erişilebilir.

Adım 2: Şimdi ayarlarınızda belirli alanları engellemeye izin verecek seçeneği bulun. Bu, yönlendiricinize göre de değişecektir.
Adım 3: Şimdi mesu.apple.com ve appldnld.apple.com engelleme listesine ekleyin. Bu yöntem, cihazınızın Wi-Fi şebekeniz üzerinden herhangi bir güncelleme indirmesine izin vermez.
4. Çözüm: iOS 12 Güncellemesini Yükleme
Aslında gizli kalması çok mantıklı değiliOS 12 güncellemesinden Bunun için nihai çözüm, iOS 12'yi cihazınıza basitçe güncelleyip kurmak ve bir kerede sonlandırmaktır. Her zaman değişiklikleri kabul etmelisiniz, bu cihazınıza veya kendinize olabilir. Güncellemeler genellikle birkaç hata için düzeltmeler getirmekte ve güvenliği arttırmaktadır. Güncellemenin yüklenmeye değer olması ve bir kez olarak kontrol edilmesi olabilir.
Yukarıdaki tüm çözümler sizin için işe yaramazsa,sistemde bir aksaklık olabilir ve bu nedenle iOS 12 güncelleme can sıkıcı mesajı alıyor olabilirsiniz. Bunu çözmek için tek yapabileceğiniz, Tenorshare ReiBoot'a gitmek. Her türlü iOS sorununu çözmek için en iyi araçtır. Sorununuzu çözmek için nihai bir tıklatma çözümü. Yazılım, iOS 12 güncelleme mesajı probleminizi de çözeceğinden kuşku duymaz.

Yukarıdaki yazıda biz en iyi ve basit"yeni bir iOS güncellemesi şimdi kullanıma hazır iOS 12 yükseltme mesajı" sorununu çözmenin yolları. Apple'dan sık sık bıktıysanız, cihazınızı iOS 12'ye güncellemek için sürekli arkanızda kalıyorsanız, onu nasıl durduracağınızı bilmek için birkaç yöntem yukarıda açıklanmıştır. Çözümlerden birinin sorunu çözmenize yardımcı olacağını umuyorum. Aşağıdaki yorumlarda bizimle birlikte yardımınıza geldik.