/ / Nasıl Yapılır

İOS 12.3 / 12 iPhone'u Çözme Güncellemeden Sonra Kilitlenmeyi Tutar

iOS kullanıcıları piyasaya sürüldüğü için çok heyecanlandı.yeni iOS 12, daha önce bulunmayan çeşitli yeni işlev ve özelliklerle birlikte geliyor. Ne yazık ki, bu kutlama anı, bazı kullanıcılar için olduğu gibi garip bir durma ile karşı karşıya kaldı. iPhone, iOS 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12 güncellemesinden sonra çöküyor. Bu izole edilmiş bir olay değilkullanıcılar iPhone'ları ellerinde bıraktılar ve bu yeni çıkmış bir iOS olduğundan, Apple hala sorunu çözemedi. Herhangi bir resmi çözüm olmadan, yıkıcı bir durumda olmalısınız, ancak bunun yerine sizin için daha iyi olurdu Arızalı bir cihazla oturup sorunu çözmek için genel düzeltmelerden birkaçını deneyin.

Yol 1: Zorla iOS Cihazınızı Yeniden Başlatın

Yeni iOS 12 piyasaya sürüldüğünde,çok heyecanlı iOS ancak güncellemeden hemen sonra düştü? İOS 12.3 / 12 güncellemesinden sonra iPhone'u sürekli çökerten siz değilsiniz. Ne yazık ki bu sorun için herhangi bir resmi çözüm henüz serbest bırakmak için. Ancak, iOS cihazınızı, cihaz yeniden başlatıldığında sabitlenebileceği umuduyla yeniden başlatmaya zorlayabilirsiniz. Çoğu zaman işe yarayan çok yaygın bir sorun giderme yöntemi!

İPhone XS / X veya 8 veya 8 Plus için:

Apple, yeni iPhone modellerinin tasarımlarını değiştirdi, bu nedenle kuvvet yeniden başlatma dizisi eski modellerden çok farklı olacak.

Adım 1: Sesi Aç düğmesine ve ardından Sesi Azalt düğmesine basmanız gerekir.

Adım 2: Sonra Side düğmesini bulun ve Apple Logosu ekranda görünene kadar basılı tutun.

İPhone 7 veya 7 Plus için:

Bunlar iPhone serisinin eski modelleridir, ancak özellikle iPhone 7 ve 7 Plus için kuvvet yeniden başlatma dizilimi tüm serilerden çok farklıdır.

Adım 1: Sesi Azalt düğmesini ve Yan düğmesini bir arada tutun.

Adım 2: Ekranda Apple Logosu görünene kadar yapın.

İPhone 6 ve daha eski modeller / iPad için:

Bu özel kuvvet yeniden başlatma dizisi, iPhone 6 ve önceki tüm iPhone modelleri için aynıdır.

Adım 1: Çok basit! Uyku düğmesini ve Giriş düğmesini bir arada tutmanız gerekir.

Adım 2: Apple Logosunu gördüğünüzde onları serbest bırakın.

zorla yeniden başlatma iphone 6/7/8 / x

2. Yol: Uygulamaları En Yeni Sürümüne Güncelleyin

İOS’u yeni iOS 12’ye güncellediğinizde, çoğuCihazınızdaki uygulamalardan bazıları hala eski. Bu nedenle, güncellenmiş iOS'ta uygulamaların daha eski bir sürümünü kullanıyorsanız, bu bazı sorunlar yaratabilir. Bu nedenle, tüm uygulamalarınızı en son sürümlerine güncellemeniz daha iyi olur.

Bunu yapmak istiyorsanız o zaman gitmek zorundaApp Store'da "Güncellemeler" sekmesini tıklayın ve çöken uygulamaları düzeltmek için mevcut güncellemeleri indirip yükleyin. "Tümünü Güncelle" ye de dokunabilirsiniz. Sonra uygulamaları başlatabilirsiniz, onlar mükemmel çalışacak.

ios uygulamalarını güncelle

3. Yol: Tüm Ayarları Sıfırla

Rahat edemeyeceğinize eminimiPhone'unuzu cihazınızdaki tüm içeriği sileceği için sıfırlamak ancak güncelleme sonrasında iOS 12'niz sürekli çökmeye devam ederse, cihazın sıfırlanması tercih edilir.

Adım 1: iPhone'unuzu açmanız ve Ayarlar uygulamasına gitmeniz gerekiyor.

Adım 2: Ardından "Genel" e gidin ve bir sonraki sayfada "Sıfırla" seçeneğini seçmeniz gerekir.

Adım 3: Ardından "Tüm Ayarları Sıfırla" yı tıklayın.

Adım 4: Ondan sonra, onayla bir mesaj görünecek ve tekrar "Tüm Ayarları Sıfırla" yı seçmelisiniz.

Adım 5: Şimdi, işletim sistemi size tekrar soracak ve şifre girerek onaylamanız gerekiyor.

iphone çökmesini tüm ayarları sıfırla

Şimdi, iOS cihazınız sıfırlanacak ve tüm dosyalarınız ve ayarlarınız kaldırılacak. Yani, temelde sıfırdan başlamak zorundasınız.

Yol 4: iTunes ile DFU Modunda Geri Yükle

İPhone'unuz yeniden başlatılmaya devam ederse, düzeltebilirsiniziTunes uygulamasını kullanarak DFU Modunda. Bunun, iOS sistem sorunlarını iTunes'u içerdiği şekilde düzeltmenin resmi yolu olduğunu varsayabilirsiniz. Bu özel yöntem denenmiş ve test edilmiştir ve olumlu sonuçlar vermiştir. Bu nedenle, öncelikle, DFU Moduna nasıl gireceğinizi bilmeniz gerekir, aşağıdaki kılavuzu izleyin:

1. Adım: Cihazınızı kapatın ve iTunes ile bağlantı kurun. DFU moduna girmek için ilgili tuşlara basın.

• İPhone XS / 8 veya X için: Güç düğmesini 3 saniye basılı tutun. Ardından, Güç düğmesini basılı tutarken Ses Kısma düğmesini basılı tutun. Onları en fazla 10 saniyede tutmaya devam et. Gç düğmesini bırak ancak Sesi Azalt düğmesini basılı tutmaya devam et.
  • İPhone 7 veya 7P lus için: Güç düğmesini 3 saniye basılı tutun. Şimdi, Güç düğmesini basılı tutarken Sol Ses düğmesini basılı tutmanız gerekir. Onları en fazla 10 saniyede tutmaya devam et. Güç düğmesini bırakın ve Ses Kısma düğmesini basılı tutun
  • İPhone 6/6 s / 6 Artı / iPad için: Güç düğmesini 3 saniye basılı tutun. Ardından, Güç düğmesine basmadan Giriş düğmesine basın. Onları 10 saniye kadar düz tutmaya devam edin. Güç düğmesini bırakın ve Giriş düğmesini yaklaşık 5 saniye basılı tutun.
dfu moduna başarıyla gir

Adım 2: DFU moduna başarıyla girdiyseniz, iTunes Kurtarma Modunda bir cihaz tespit ettiğini ve güncellenmesini veya geri yüklenmesini gerektirir.

Adım 3: "Geri yükle" üzerine dokunun.

iphone dfu modu itunes

Adım 4: O zaman iTunes size fabrika ayarlarına sıfırlama yapacağınız konusunda bir uyarı verecek ve tüm veriler silinecek.

Adım 5: O zaman sadece "Geri Yükle ve Güncelle" ye dokunmanız yeterlidir.

geri yükle ve güncelle

Bu, tüm verilerinizi ve ayarlarınızı silip yeni bir yazılımla geri yükler. Şimdi, cihazınız DFU Modunda iTunes kullanılarak geri yüklenecek.

Yol 5: iOS Sistem Kurtarma ile iPhone Kilitlenme Sorununu Düzeltme

Yukarıdakilerin hepsi işe yaramıyorBurada ve orada tweaking durdurmak ve iOS kendini düzeltmek daha iyi olurdu. Her türlü iOS sorununu çözebilecek çok az güvenilir program vardır. ReiBoot'u öneririm; Tenorshare adlı üçüncü taraf bir şirket tarafından geliştirilmiştir. Yazılım ücretsiz, güvenilir ve iOS'unuzla ilgili sorunları çözebilecek kapasitededir. İTunes'dan daha kullanımı kolaydır ve aynı zamanda daha hızlıdır. İPhone'unuz iOS 12 güncellemesinden sonra rasgele yeniden başlarsa, ReiBoot ile düzeltmek için aşağıdaki prosedürü kullanın.

Adım 1: Önce ReiBoot'u indirin ve sonra bilgisayarınıza yükleyin.

Adım 2: Şimdi programı başlatın. Çöken iPhone'unuzu bağlayın ve ana sayfada "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" seçeneğini seçin.

iOS 12 çökmesini düzeltmek

Adım 3: Şimdi, aşağıdaki sayfadaki "Şimdi Düzelt" i tıklamanız yeterli.

Adım 4: Ürün yazılımı indirme sayfası gelecek, paket için bir hedef seçin ve ardından aşağıdaki "İndir" e tıklayın.

yeni ios 12 yazılımını indirin

Adım 5: Yazılım paketi kaydedildikten sonra, sistem kurtarma için "Onarmaya Başla" düğmesine tıklayabilirsiniz.

ios 12 onarımını başlat

Bu, şu ana kadar listedeki en kolay prosedür ve aynı zamanda işletim sisteminin kendisini sadece birkaç adımda onarmak olduğu için en etkili yöntem.

6. Yol: Apple Destek Merkezine Ulaşın

Son olarak, çözümlerden herhangi biri çalışmıyorsadaha sonra, cihazınızı en yakın Apple Destek Merkezine götürmeniz veya sorunu tartışarak telefonla aramanız gerekir. Büyük olasılıkla bir şey zarar görmüş. Akünün zarar görmesi yüksek bir ihtimaldir. Yerel mağazalarda alternatif seçenekler aramanızı şiddetle tavsiye ediyorum ya da sadece resmi destek merkezini arayın!

Sonuç

Hemen sonra herkes için talihsizlik.iOS’un yeni sürümüne geçmek, cihazınız ciddi sorunlar göstermeye başlar. İnsanlar bir çok beklentileri olan iOS 12'yi bekliyorlardı ve şimdi pahalı güncellenmiş cihazlarıyla hiç kimsenin ortasındalar. Her zamanki gibi, Apple bu sorunu çözmekte gecikti, ancak boşta oturmak ve düzeltmek istemiyorsanız listeye gidebilirsiniz ve belki de sorunu çözebileceksiniz. iOS sorununun çözülmesi Bence Tenorshare ReiBoot için kesin bir düzeltme yapılması gerekecek, kullanımı kanıtlanmış, kullanımı kolay ve en önemlisi iOS 12 takılmış ve sistem sorunlarını veri kaybı olmadan düzeltmek çok etkili .

Yorumlar 0 Yorum ekle