iPhone, iOS 10 Güncellemesinden Sonra Kilitlenmeye Devam Ediyor? İşte Kolay Düzeltme
“İPhone 5S işletim sistemimi iOS 10'a yükselttim. O zamandan beri, 4 günde 100 kereden fazla düştü. Tuğla döşendikten sonra, belirsiz zamanlara kadar iyileşmez. Zorla kapatmaya / yeniden başlatmaya zorladım. Hiçbir şey bana yardımcı olmadı. Bu işletim sistemi iPhone 5S ile uyumlu değil mi veya buna neden olan herhangi bir hata var mı? ”

Apple’ın mobil işletim sisteminin en son sürümüiOS 10 sistemi birçok yeni özellik getirdi ve kullanıcılara farklı deneyimler sunuyor. Şüphe yok ki, pek çok iPhone ve iPad kullanıcısı, önceden test etmek için iOS 10 beta ve iOS 11'i kurmak zorunda kaldı. Ancak, bazı kişiler de iOS 10 / 10.3 güncellemesinden sonra iPhone çökmeleri gibi rahatsız edici bir sorun yaşadılar, bu da genellikle çözülmesi kolay değildir. İPhone'un sürekli çökmesini ve yeniden başlatılmasını düzeltmek için ücretsiz, Tenoshare iCareFone'u denemek için ücretsiz, en iyi iPhone onarım yazılımı olan iOS yükseltmesiyle ilgili tüm kilitlenme ve donmaları düzeltmenize ve cihazınıza derinlemesine bir temizlik sağlamanıza yardımcı olur.
- Bölüm 1: iOS 10 / 10.3'ten Sonra Crash iPhone'u Düzeltme iTunes Üzerinden Güncelleme
- 2. Bölüm: Tenorshare iCareFone Kullanarak iPhone'un Kilitlenmesini Önleme
Bölüm 1: iOS 10 / 10.3'ten Sonra Crash iPhone'u Düzeltme iTunes Üzerinden Güncelleme
İPhone güncelleme sonrasında sık sık çöküyorsa, bunu düzeltmenin kolay ve yaygın yolu iPhone / 7 / 7Plus / SE / 6s / 6 / 5s / 5'inizi iTunes aracılığıyla güncellemeniz veya geri yüklemenizdir.
Adım 1: iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın ve iTunes'u açın. Bilgisayarın, iOS 10'u destekleyen en son sürümü yüklediğinden emin olun.
Adım 2: iPhone veya iPad'deki Uyku ve Ev düğmelerini, kurtarma modu başlayana ve ekranda iTunes'a takmanız için bir komut isteyinceye kadar basılı tutun
Adım 3: iPhone veya iPad'i güncelleme veya geri yükleme istemi için iTunes'u kontrol edin. İlk önce cihazınızı güncellemeye çalışın, geri yükleme işlemi iPhone'unuzdaki tüm verileri silecektir.
Adım 4: iOS 10 yükseltmesine devam etmek için güncellemeyi seçin, telefonun güncelleme yapmasını ve cihazda kuruluma devam etmesini bekleyin.
Adımlar iPhone'daki uygulamaların çökmesini onaramazsa, cihazınızı geri yüklemeniz gerekir. Eski bir sürüme geri yüklemeden önce verilerinizi yedeklemeyi unutmayın.
2. Bölüm: Tenorshare iCareFone Kullanarak iPhone'un Kilitlenmesini Önleme
İPhone'un çökmesini ve tuğlalaşmasını önlemek içinCihazınızı geri yüklemeden veya herhangi bir veri kaybetmeden Tenorshare iCareFone en uygun seçenek olacaktır. İOS 11 / 10.3 / 10/9/8/7 güncellemesinden sonra iPhone X / 8 // 7/7 Plus / SE / 6s / 6 / 5s / 5 çökmesini düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyin.
Aşama 1: İPhone'u bilgisayara bağlayın ve Tenorshare iCareFone uygulamasını çalıştırın, ana arabirimde "İşletim Sistemini Onar" işlevini seçin. Ardından, aşağıdaki resmi göreceksiniz, ürün yazılımı dosyasını kaydedecek bir yol seçmek için "Gözat" ı tıklayın ve ürün yazılımı paketini bilgisayarınıza indirmek için "İleri" düğmesini tıklayın.

Adım 2: iPhone'unuzu onarmak için bir kurtarma modu seçin. İki onarım modu vardır: Standart Onarım ve Derin Onarım. Birini seçin ve onarıma başlamak için “İleri” ye tıklayın.

Aşama 3: Onarım bittiğinde, lütfen işlem sırasında cihazınızla hiçbir şey yapmayın. Onarım işleminden sonra, iPhone'unuz otomatik olarak yeniden başlatılacak ve her şey normale dönecek.

Yukarıda belirtilen bu iki etkili yöntemle,kolayca iPhone çökmesinden kurtulabilir ve istikrarlı bir sisteme kavuşabilirsiniz. İPhone'da iOS 10 / 10.3 güncellemesinden sonra başka sorunlarınız varsa, yanıt almak için web sitemizdeki iOS 10 Sorunlarını ve Düzeltmelerini ziyaret edebilirsiniz.