/ / İOS 12 / 12.1 Güncellemesinden Sonra iPhone Siyah Ekran Nasıl Onarılır

İOS 12 / 12.1 Güncellemesinden Sonra iPhone Siyah Ekran Nasıl Onarılır

Apple, yeni iOS'unu WWDC 2018'de açıkladı. Etkinlik iOS 12 işletim sisteminin yeni versiyonuyla başlatıldı. Ancak bazı kullanıcılar önceden iOS 12 güncellemesini indirerek ellerini yeni iOS'ta tuttu. Yeni bir deneyim olmasına rağmen, bazıları iOS 12 siyah ekran çıkrıklarına tanık oldu. Son zamanlarda bir kullanıcı, “iOS 12’ye güncelledikten sonra iPhone ekranım yükleme çemberiyle siyahlaştı.” Diyerek şikayet etti.

Peki, yukarıda belirtilen kullanıcılardan biriysenizSiyah ekran ve elma logolu bir iPhone'u olan, o zaman doğru yerdesiniz. Bugün size bu sorunun çözümünü sunacağız. Hadi başlayalım.

1. Yol: iPhone'unuzu Yeniden Başlatmaya Zorlayın

İPhone'unuzu yeniden başlatmaya zorlamak sizeBu gibi durumlarda çok. İOS 12 iPhone 5 ve üstü modelleri desteklediğinden, farklı iPhone modellerini yeniden başlatmaya zorlamak için farklı yöntemler vardır. İOS 12 güncellemesinden sonra siyah ekran görüyorsanız aşağıdaki adımları izleyin. Bunlar, iPhone'unuzu yeniden başlatmaya zorlamanıza yardımcı olacaktır.

Adım 1: Bir iPhone XS / X / 8/8 Plus'ınız varsa, Ses Artırma ve Ses Azaltma düğmesine hızlıca basın ve bırakın. Şimdi Apple logosu görünene kadar Uyku düğmesine uzun basın.

Adım 2: iPhone 7/7 Plus'ınız varsa, Apple logosu görünene kadar Uyku ve Ses Kısma tuşuna uzun basın.

Adım 3: Bir iPhone 5s / SE / 6 / 6s veya Plus sürümüne sahipseniz, Apple logosu görünene kadar Sleep ve Home düğmesine uzun basın.

iphone yeniden başlatmaya zorla

Bu, iPhone ekranınız kararırsa, cihazınızı yeniden başlatmaya zorlamanıza yardımcı olacaktır. Sıfırlamadan sonra bile iPhone ekranını siyah görürseniz, bir sonraki çözümü izleyin.

Yol 2: iOS 12 / 12.1'den Sonra Siyah Ekranı Onarın iTunes ile Güncelleyin

iTunes bu gibi durumlarda size yardımcı olabilir. İTunes'u Recovery / DFU moduna girmek ve iOS 12 siyah ekran ölüm sorununu çözmek için her zaman kullanabilirsiniz. Cihazınızı iTunes yardımıyla geri yükleyebilirsiniz. Öte yandan, tüm verilerinizi silecek. Ancak zorla yeniden başlatmaya benzer şekilde, farklı iPhone modellerinin kurtarma moduna girmesi için farklı yöntemler vardır. Hadi başlayalım.

Adım 1: USB kablosunu kullanarak iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın.

Adım 2: Artık iPhone X / 8 / Plus kullanıcılarısınız, sırasıyla Sesi Aç ve Sesi Azalt düğmesini basılı tutun, ardından cihazınız yeniden başlayana kadar Uyku düğmesine uzun basın. Apple logosunu görseniz bile, Uyku düğmesini basılı tutun. İPhone 7/7 Plus kullanıcıları için, cihaz yeniden başlatılıncaya ve Apple logosunu görene kadar sesi kapatma ve uyku düğmesine uzun basın. Ve iPhone 6 / 6s / SE / 5s, iPad ve iPod kullanıcıları için Uyku ve Ana Sayfa düğmesi.

iphone kurtarma moduna girin

Adım 3: Ekranda “iTunes'a Bağlan” logosu göründüğünde düğmeleri bırakın.

kurtarma modu ekranı

Adım 4: iTunes'u çalıştırın. Cihazınızdan güncellenmesini veya geri yüklenmesini isteyen bir mesaj göreceksiniz.

itunes güncelleme veya geri yükleme

Adım 5: Restore (Geri yükle) üzerine tıklayın ve iTunes'un cihazınızı geri yüklemesini bekleyin.

Lütfen tüm verilerin geri yükleme işleminden sonra kaybolacağını unutmayın. İPhone ekranınızı iOS 12 güncellemesinden sonra siyah görürseniz, çıkmak için her zaman Kurtarma Modunu kullanabilirsiniz.

Yol 3: Tenorshare ReiBoot ile Ölümün iPhone Siyah Ekranını Onarma

Hala iPhone'unuz iOS’ten sonra açılmıyorsa12 / 12.1 güncellemesinden sonra Tenorshare ReiBoot ellerini koymak için mükemmel bir çözüm. Bu araç, iPhone'larda, iPad'lerde ve her türlü Apple cihazında meydana gelen sorunlara tek tıklamayla bir çözüm sunar. İşte “iPhone ekranım neden siyah?” Sorusunu yaşıyorsanız izlemeniz gereken adımlar.

Adım 1: Cihazınızı bilgisayara bağlayın ve ReiBoot'un ana arayüzünde görünen “Tüm iOS Sıkışmasını Onar” seçeneğini tıklayın.

Pro ana arayüzü reiboot

Adım 2: “Şimdi Düzelt” seçeneğine dokunun. Bunu yapmak, cihazınızı Kurtarma Moduna getirecektir.

Adım 3: En son üretici yazılımı paketini “İndir” e tıklayarak indirin.

çevrimiçi yazılım paketini indir

Adım 4: Ardından, iPhone'unuzun kurtarılmasına başlamak için “Onarmaya Başla” seçeneğine dokunun.

ios sistemi başarıyla onarıldı

Onarım işlemi tamamlandığında, iPhone'unuz otomatik olarak yeniden başlatılır ve iPhone'da siyah ekran hatası olmaz.

Yol 4: Donanım Arızası olup olmadığını kontrol edin

Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri yardımcı olmazsa,Herhangi bir donanım arızası varsa bu sorunla yüzleşmeniz için yüksek. Bozuk bir ekran veya gevşek bir bağlantı da iPhone siyah ekran donanım sorununa yol açabilir. Ayrıca, hasarlı donanımı, ekranınız gibi izinsiz bir donanımla değiştirdiyseniz, yeni güncelleme cihazınızı desteklemeyebilir. Böyle zamanlarda, en yakın Apple Care'i ziyaret etmeniz gerekir.

özet

Büyük resme baktığımızda, bir göz attıkiPhone siyah ekran iOS 12 / 12.1 güncellemesinden sonra ölüm düzeltmesi. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, daima Tenorshare ReiBoot'a güvenebilirsiniz. Umarız bu size yardımcı olmuştur. Aşağıda yorum yaparak bize görüşlerinizi bildirin.

Yorumlar 0 Yorum ekle