[Çözüldü] iOS 11.3.1 Siyah Ekranda Sıkışan Jailbreak
İOS 11.3.1 veya iPad'inizi jailbreak yapmaya çalışıyorsanız ve siyah ekranda sıkışmış göründüğü bir sorunla karşılaşıyorsanız, düzeltmenize yardımcı olabilecek bazı önerilerimiz var iPhone jailbreak sıkışmış sorun. Electra jailbreak için birçok çözüm gibiproblemler, hiçbir şey kesin bir çözüm değildir ve deneme yanılma gerektirir. Bazı çözümler, cihaz sahipleri alt grubu için işe yarayabilir ve diğerleri için değil, bu nedenle aşağıdaki tavsiyeyi denemek ve sizin için neyin işe yaradığını görmek bir durum olabilir.
Jailbreak için Hazırlık
Her şeyden önce, cihazınızın bulunduğundan emin olun.Uçak Modunu iPhone'unuzu sarsmaya çalışmadan önce. İkincisi, bir süre sorunlara neden olabileceğinden, hapse girmeden önce tüm iPhone veya cihaz RAM'lerinin temizlendiğinden ve kullanılmadığından emin olmaktır. Bu iki öneri çalışmazsa, cihazı tamamen yeniden başlatın. Yeniden başlatıldıktan sonra, hapsedilme işlemini tekrar deneyebilirsiniz. Yukarıdaki seçenekler bu özel sorunun üstesinden gelmek için en teknik çözümler gibi görünmeyebilir, ancak bu basit adımları izleyerek işlemden kaynaklanan birçok hatayı ortadan kaldırabilirsiniz.
Düzeltme 1: Siri'yi kapatın
Siri'yi kapatmak iOS 12 / 11.3.1 jailbreak siyah ekran sıkışmış sorununu da düzeltebilir, işte bunu nasıl yapabilirsiniz:
Adım 1: Ayarlar'a gidin.
Adım 2: Şimdi, "Siri and Search" e gidin ve daha sonra "Hey Siri" için dinle üzerine dokunun.
Adım 3: Şimdi Siri için Home düğmesine basın veya Siri geçişi için Side Button düğmesine basın ve Siri'yi kapatmak için dokunun.
Siri'yi kapattığınızda, cihazınızı yeniden başlatın ve Uçak modunun yeniden başlatma sırasında devre dışı bırakıldığını fark edin; tekrar tekrar etkinleştir.
Düzeltme 2: iOS Yazılım Güncellemesini Sil
İOS Yazılım güncellemesini silmenizi önerdikHerhangi bir Jailbreak'i kullanmadan önce. İOS Yazılım Güncellemesini silmek için, Ayarlar uygulamasını başlatın ve Genel> iPhone Depolama> iOS 11.3'e (veya listede gördüğünüz diğer iOS yazılım güncellemelerine) gidin, üzerine dokunun, ardından Güncelleştirmeyi Sil ve ardından Güncelleme Sil'i seçin. iOS yazılım güncellemesini silmek için onay açılır penceresi. Güncellemeyi silmek, siyah ekran sorununu da çözebilir
Düzeltme 3: Şifreyi Kapatın ve iPhone'umu Bulun
Çözümlerden biri, Şifreyi devre dışı bırakmak ve iPhone'umu Bulmak. Bu şekilde şifreyi kapatıp iPhone'umu bul.
Ayarlar uygulamasını başlatın ve Yüz Kimliği veParola veya Dokunmatik Kimlik ve Parola'ya dokunun, Parolayı girin ve devre dışı bırakmak için Parolayı Kapat öğesine dokunun. İPhone'umu Bul'u kapatmak için, Ayarlar> [adınız]> iCloud> iPhone'umu Bul öğesine gidin ve ardından iPhone'umu Bul geçişine dokunun. Kapatmanız istendiğinde Apple Kimliği ve şifreyi girin.
4 Fix: Sabit iPhone sıfırlama
Adım 1: iPhone'unuzdaki Ana Ekran düğmesini ve Uyku / Uyandırma düğmelerini bulun.
2. Adım: Apple logosu görünene kadar Home düğmesini ve Sleep / Wake düğmesini aynı anda basılı tutun.
Adım 3: Bundan sonra düğmeleri bırakın ve iPhone'unuz yeniden başlatılacaktır.
Onar 5: Tenorshare ReiBoot Kullanın Tümünü iOS sıkışmış
Yukarıdaki yöntemlerin işe yaramaması durumunda, siyah ekranı sıkışıp sabitlemek ve iPhone'u bozulma durumuna getirmek için profesyonel bir iOS sistemi tamir yazılımı olan Tenorshare ReiBoot'u deneyin.
Aşama 1: PC'nizde veya Mac'inizde ReiBoot'u indirin ve yükleyin ReiBoot'u bilgisayarınıza indirin ve yükleyin, ardından yazılımı çalıştırın ve iPhone'u bilgisayara bağlayın. Cihaz tanındıktan sonra "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" seçeneğini tıklayın.
Adım 2. "Şimdi Düzelt (Tüm iOS 11 Stuck)" seçeneğini tıklayın. Mevcut olan en yeni iOS üretici yazılımını gösterecektir. İOS 11'i indirmek ve yüklemek için kılavuzu izleyin.
İndirme ve yükleme işlemini tamamladıktan sonra, jailbroken iPhone'unuz en son iOS 11 sistemiyle yeniden başlatılacaktır.
Tüm iOS 11.3 Jailbreak Stuck Fix için Video Rehberi
Bu iphone düzeltmeyi deneyebilirsiniz bazı düzeltmeler vardıjailbreak siyah ekran sıkışmış, aynı zamanda tek bir tıklama çözümünde sorunu çözmek için kişisel favori aracımızı önerdim. Sorunu çözmek için talimatları dikkatlice izleyin.