İOS 12 / 12.1 Güncellemesi iPad'de Gösterilmiyor
En yeni Apple işletim sistemi sürümüiPad için iOS 12'nin içinde bir sürü paket var. Temelde kullanıcılarına ve aynı zamanda keyifli bir işletim sistemi için daha verimli ve duyarlı bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır. Tüm bu heyecan verici özellikler ve tüm yeni özelliklerle ilgili çok iyi bir cihaz deneyimine sahip olmaları nedeniyle, kullanıcılar iPad'lerini en yeni iOS 12'ye güncellemeye isteklidirler. 12 sürümü ve "iOS 12 güncellemesi iPad'de görünmüyor" sorunuyla karşı karşıya. Bugün, aşağıdaki makalede "iOS 12 / 12.1 güncellemesi iPad'de görünmüyor" sorununu çözmenin basit yollarını tartışacağız.
1. Çözüm: iPad'i Yeniden Başlatmaya Zorlayın
İPad'inizi yeniden başlatmayı zorlamanız yeterli olabilir"iPad'im iOS 12 güncellemesi göstermiyor" sorununu çözüyor. Cihazı yeniden başlatmak bazen harikalar yaratır ve birçok sorunu çözer. Nasıl çözdüğünün farkında değiliz, ancak sorunun kesin olarak ortadan kalkıyor. İPad'inizi yeniden başlatmaya zorlamak ve eski iPad'in nasıl güncelleneceğini bilmek için aşağıdaki adımları izleyin.

1. Adım: iPad'inizin güç düğmesinin yanı sıra Giriş düğmesine uzun basın. Apple logosu görüntülenene kadar her iki düğmeye de basılı tutun.
Adım 2: Şimdi her iki düğmeyi de bırakın ve iPad'iniz başlangıç işlemini tamamlayana kadar sabrınız.
2. Çözüm iOS 12 Beta Profilini Silme
Peki, yukarıda açıklanan yöntem çözmezse"iOS 12 güncellemesi iPad'de görünmüyor" sorununuz varsa, önce iOS 12'nin beta sürümünü silmeyi denemelisiniz ve ardından yeni sürümü tamamen indirmeyi denemelisiniz. Ancak, iPad'inizde mevcut olan güncellemeyi, yani iOS 12 beta sürümünü silerek, iOS 12'nin yeni sürümünü indirebilirsiniz. İOS beta profilini silmek için aşağıdaki adımları izleyin:
Adım 1: iPhone'unuzdaki Ayarları açın. Şimdi Genel >> Profile git
Adım 2: Profili Seçin ve ardından "Profili Kaldır" a basın
Adım 3: Onaylamak için şifreyi girin

3. Çözüm: iTunes'ta Güncellemeyi Denetle
İPad'inizi henüz güncelleyemiyorsanız ve hala"iOS 12 güncellemesi iPad listesinde görünmüyor" ifadesiyle yukarıda belirtilen yollarla karşılaştığınızda, iTunes'u kullanarak iPad'inizi el ile güncellemeye çalışın. İTunes'u kullanarak iPad'inizi güncellemek için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: Bilgisayarınıza en son iTunes sürümünü yükleyin ve iPad'inizi bir USB kablosuyla PC'nize bağlayın.

Adım 2: iTunes'u başlatın ve iPad'inizi seçin. Özet'e tıklayın ve ardından Güncelleme için Denetle seçeneğine dokunun. Düğmesine dokunun İndir ve Güncelle'yi tıklayın.
Çözüm 4. Tenorshare ReiBoot ile iPad'i Güncelleyin
Yukarıda belirtilen tüm yöntemler vermek başarısız olursabaşarırsınız ve "iPad'de iOS 12 güncellemesini kontrol edemiyorum" sorununu çözmenize yardımcı olmazsanız, daha ileriye gitmek için etkili bir araç gerekir. Tenorshare ReiBoot size yardımcı olacak böyle bir araçtır. Yazılım, iPad'lerin sıkışmış tüm sorunlarını veri kaybı olmadan çözebilir. Bu araç sorunu sadece tek bir tıklamayla çözer. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: Yazılımı kurduktan ve çalıştırdıktan sonra ana ekranda beliren "Tüm iOS Sıkışmasını Düzelt" seçeneğini tıklayın. İPad'inizi PC'ye bağlayın.

Adım 2: "Şimdi Düzelt" seçeneğini seçin. İPad'iniz şimdi Kurtarma Moduna getirilecektir. Ayrıca, "İndir" e tıklayarak en son üretici yazılımı paketini indirin.

Adım 3: İndirme işlemi tamamlandıktan sonra iPad'in kurtarma işlemini başlatmak için "Onarımı Başlat" seçeneğini seçin.

Yukarıdaki yazıda, henüz farklı gördük"iOS 12 / 12.1 güncellemenizi iPad iOS'ta görünmüyor" sorununuzu çözmenin çok basit yolları. Çözümlerden birinin sorunlarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz. Ayrıca, iPad güncelleme sorununuzu çok kolay ve anında çözebilmek için Tenorshare ReiBoot kullanmanızı önemle tavsiye ederiz. Aşağıdaki yorumlarda bize görüşlerinizi ve hangi çözümü sorununuzu çözmenize yardımcı olduğunu söyleyin.