/ / İOS 11 Çevrimdışı İndirme hakkında Tam Kılavuz (iOS 12 Desteklenir)

İOS 11 Çevrimdışı İndirme ile İlgili Tam Kılavuz (iOS 12 Desteklenir)

Geri yüklemeniz veya güncellemeniz gerekiyorsa,Cihazınız yanlış gittiğinde cihaz veya kararsız iOS beta sürümü için iTunes ile iOS firmware paketini indirmeniz gerekir. İnternet bağlantınız yoksa ya da iTunes güncellemesinin kurtarma modunda veya elma logosunda sıkışabileceğinden korkuyorsanız, ne yapardınız? Neyse ki, aşağıda iOS 11.2.1 / 11.2 / 11 iPhone / iPad'iniz için iOS IPSW'yi çevrimdışı nasıl indireceğiniz konusunda size rehberlik edeceğiz.

İOS 12 IPSW dosyasıyla ilgileniyorsanız, lütfen https://www.tenorshare.com/ios-12/download-ios-12-beta-on-iphone-ipad.html adresine gidin.

Bölüm 1: Neden Firmware'i iTunes ile İndirin?

iTunes en son indirmeye ve yüklemeye yardımcı olabiliriOS 11 IPSW dosyasını iDevices'a yükleyin, ancak indirme sırasında bozuk ağ bağlantısı gibi bir sorun oluştuysa, bu yükleme sırasında takılan iOS güncellemesine neden olursa veya doğrulama başarısız olursa, cihazınız tamamen takılıp kalırsa. Ardından cihazınızı geri yüklemeniz gerekir ve içindeki tüm veriler silinir.

2. Bölüm: iOS IPSW'yi iTunes olmadan Çevrimdışı Olarak El İle İndirin

Gösterdiğim şeye dayanarak, size önerimiz:IPSW'yi, Tenorshare ReiBoot gibi, eşleşen ürün yazılımı paketini otomatik olarak bulmanıza ve bu işlem sırasında internet bağlantısı gerektirmeden çevrimdışı olarak iOS IPSW'yi çevrimdışı indirmenize yardımcı olabilecek başka bir güvenli yol seçin. Ardından, veri kaybından korkmadan işletim sisteminden kaynaklanan cihazınızı güncellemek veya iOS ile ilgili her türlü sorunu çözmek için çekinmeyin. Şimdi aşağıdaki adımları izleyin ve iOS 11.2.1 / 11.2 / 11 iPhone / iPad'iniz için iTunes olmadan iOS firmware'ini nasıl indireceğinizi öğrenin.

İOS Sistem Onarım Aracını bilgisayarınıza indirin ve yükleyin, sonra başlatın.

Adım 1. Tenorshare ReiBoot Pro'yu başlattıktan sonra, iOS cihazınızı USB kablosuyla bilgisayara bağlayın. Ana arayüzde "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" bölümüne tıklayın.

sıkışmış tüm ios'ları düzelt

Adım 2: Sonra Tenorshare ReiBoot Pro, iOS cihazınız için eşleşen ürün yazılımı paketini otomatik olarak bulur. Çevrimiçi yazılım paketini indirmeye başlamak için "İndir" düğmesine tıklayın. İndirme sırasında bir sorun olursa, tarayıcı üzerinden indirmek için "Kopyala" yı tıklayabilirsiniz.

indir

Adım 3: Tüm bunlardan sonra, cihazınızı güncellemeye başlayabilir veya işletim sisteminizi onarabilirsiniz.

Süper kolay ve güvenli, değil mi? İTunes ile iOS bellenimini nasıl alacağınızı merak ediyorsanız, lütfen okumaya devam edin.

Daha Fazla Bilgi: iTunes'u kullanarak iOS 11 Ürün Yazılımı Nasıl Gidilir?

Düzenli olarak yedekleme yapma alışkanlığınız varsa, bu şekilde yardımcı olabilir, iTunes'u kullanarak iOS 11 ürün yazılımının nasıl edinileceğine bir göz atın.

Adım 1. Öncelikle, cihazınızı USB kablosuyla PC / Mac bilgisayarınıza bağlayın. İTunes'un Açıldığından ve internete eriştiğinden emin olun.

Adım 2. iTunes çubuğundan cihazınıza tıklayın. Ardından, dosyayı indirmek için Özet >> iPhone'u geri yükle seçeneğini tıklayın. İPhone'u Geri Yükle'yi tıklayın.

özet

Lütfen iPhone'umu Bul'un kapalı olması gerektiğini unutmayın.

Adım 3. iTunes'un bir kez güncelleme sunucuları ile bir çoğaltma yapmasını bekleyin, ardından Yedekle seçeneğini tıklayın, çünkü siz de yedekleme yapabilmeniz için IPSW dosyasını indirmek istiyorsanız.

Adım 4. Sonra, Restore and Update (Geri Yükle ve Güncelle) üzerine tıklayın ve Download (İndir) simgesine tıklayın, artık My iPhone Firmware IPSW dosyalarının indirdiğini görebilirsiniz.

geri yükle ve güncelle

Yukarıda verdiğim bu 2 yöntemle karşılaştırıldığında,Biri çok daha kolay ve ikincisinden daha güvenli. Öyleyse git Tenorshare ReiBoot'u bul ve yakında dene! Herhangi bir sorunla karşılaştıysanız, bize yorumunuzu yaparak bize bildirin. Önerinizi bekliyoruz.

Yorumlar 0 Yorum ekle