Apple Music iOS 11 / iOS 12'de Çalışmıyor mu? İşte Kolay Düzeltmeler.
İPhone'larımı iOS 11'e güncelledikten sonra "Apple Music uygulamam artık çalışmıyor" Herhangi bir şarkıyı çalmak için açamıyorum. Bu sorunun nasıl çözüleceğine dair herhangi bir öneriniz var mı? "
40 milyondan fazla hayran tarafından kullanılan Apple Musichiç şüphesiz dünyanın en popüler müzik uygulamalarından biri. Ancak bu gerçek, mutlaka en iyisini yapmaz. Gerçek şu ki, arada bir sorunlu olabilir. Son zamanlarda iPhone X / 8/8 Plus / 7/7 Plus / 6 / 6s / 6s Plus / 5s / SE, iPad veya iPod kullanıcıları, cihazlarını iOS 11 ya da son sürümüne güncelledikten sonra Apple Music'i kullanırken karşılaştıkları sorunları bildirdiler iOS 12. Bu Apple Music sorunları arasında, Apple Music iOS 12.2 / 12.1 / 12/11 güncellemesinden sonra çalışmayan Apple Music donma, çalışmayan radyo istasyonları, iOS 12 / 11'de çalınan Apple Müzik vb. Yukarıdaki sorunların yanı sıra diğerleri tarafından daha önce rahatsız olduysanız, bu makale kolay düzeltmeleri bulmanıza yardımcı olabilir.
İOS 12/11 iPhone / iPad / iPod Touch'ta Sıkça Bildirilen Apple Müzik Sorunları
- 1. Apple Music'e giriş yapamıyorum;
- 2. Apple Music çalma listesi senkronize edemedi;
- 3. Apple Müzik Radyo İstasyonları çalışmıyor;
- 4. Apple Music kilitleniyor veya yanıt vermiyor;
- 5. Kullanılamayan Apple Music öğeleri;
- 6. Apple Music iPhone / iPad'de çalmayacak;
- 7. Apple Music, iPhone X / XR / XS / 8/7 / 6s / 6’da açılmayacak;
- 8. Apple Music şarkı indirmiyor.
İOS 12/11 Güncellemesinden Sonra Apple Music'in Kilitlenmesini / Çalınmamasını Düzeltmek İçin Püf Noktaları
Apple Music'in iOS 11/12'ye güncelledikten sonra iPhone / iPad / iPod'unuzda çalışmadığında, sorunları çözmek için aşağıdaki püf noktalarını deneyin.
1. Apple Music'i yeniden başlatın. Giriş düğmesine iki kez basın, kapatmak için Apple Music'i kaydırın. Sonra yeniden başlatmak için öğesine dokunun.
2. İPhone / iPad / iPod'unuzu yeniden başlatın. Gücü basılı tutun (Uyku / Uyanma)düğmesini birkaç saniye basılı tutarak, cihazınızı kapatmak için göründüğünde çubuğu kaydırın. Ardından güç düğmesini tekrar basılı tutun ve Apple logosunu görene kadar bırakın.
3. Ağ ayarınızı sıfırlayın. Ayarlar >> Genel >> Sıfırla >> Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğine gidin.
4. Apple Music'i farklı bir şekilde başlatın. Ayarlar >> Müzik >> Apple Müziğe Katılın'a gidin.
5. Çıkış yapın ve iCloud Hesabına girin. Ayarlar >> Müzik bölümüne gidin ve Apple Müziği Göster'i kapatın. Ayarlar >> iCloud'a gidin ve iCloud hesabında oturum açın.
6. Cihazınızı yeniden başlatmaya zorla. Apple Logosunu görene kadar Uyku / Uyanma (iPhone 7/7 Plus veya üstü ise Sesi Azalt) düğmesine ve aynı zamanda ana düğmeye basın ve basılı tutun.
Tenorshare ReiBoot ile iOS 12 / 11'de Apple Müzik Sorunlarını Düzeltme
Yukarıdaki tüm çözümler hala öldürülemediğindeApple Music'in sorunu dışında iOS 11'inizi iPhone / iPad / iPod cihazında onarmayı düşünebilirsiniz. https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html, iTunes kullanmadan veya sıkışmış sorunlara veya veri kaybına neden olmadan iDevices'ınızı geri yüklemenize yardımcı olan güçlü bir araçtır.
Adım 1: Cihazınızı Tenorshare ReiBoot'a bağlayın. "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" ve ardından "Şimdi Düzelt" i tıklayın.

Adım 2: Aşağıdaki arayüzü gördüğünüzde, sizinkiyle eşleşen iOS ürün yazılımını indirmek için "İndir" e tıklayın. Alternatif olarak, bilgisayarınızda bulunan ürün yazılımını "Seç" düğmesini tıklayarak da seçebilirsiniz.

Adım 3: İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, iOS 11'i onarmaya başlamak için "Onarımı Başlat" ı tıklayabilirsiniz. Onarım işlemi tamamlandığında, iDevices cihazınız başarıyla geri yüklendi.

özet
Her ne kadar Apple Music iOS'tan sonra çalışmıyorsa da12/11 güncelleme, müziğin tadını çıkarmak için ruh halimizi gerçekten bozuyor, şimdi dünyanın sonundan uzakta, şimdi sorunu çözmek için birkaç pratik püf noktası öğrendiniz. Çalışmasalar bile, var olan iOS 11'i, yardım için Tenorshare ReiBoot'a çevirerek onarabilirsiniz. Tenorshare ReiBoot ile ilgili en iyi şey, iOS 11'i bu yazılımla onarmak, cihazlarınızın takılıp kalmasına ya da dosyalarınızın kaybolmasına neden olmayacağıdır.