İOS 12 / iOS 11 Güncellemesinden Sonra iPhone'u Yükseltme Ekranında Sıkışmış Ekran Nasıl Onarılır

İPhone / iPad'inizien yeni iOS 12 veya iOS 11, iPhone'un yükseltmek için slayt söylediği, ancak slaydın izin vermeyeceği ve yalnızca boş bir ekran alacağı gibi, takılı kalmış birkaç sorunu çözebilirsiniz. Bu durumda, lütfen yükseltme döngüsünü slayda takılı iOS 12 / iOS 11'in nasıl sabitleneceği ile ilgili 3 ipucunu okuyun.
- İpucu 1: Stuck veya Bricked iOS 12 ve iOS 11 iPhone / iPad'de Sert Sıfırlama gerçekleştirin
- 2. İpucu: Geçiş Süreci Ekranını Geçmek İçin iTunes Yedekleme ile iPhone'u Geri Yükleme
- 3. İpucu: iOS 12/11 Güncellemesini Düzeltmek İçin En İyi Çözüm Veri Kaybı Olmadan “Yükseltme Süresine” Sıkışmış
İpucu 1: Stuck veya Bricked iOS 12 ve iOS 11 iPhone / iPad'de Sert Sıfırlama gerçekleştirin
Üç çözüm arasında kuvvet yeniden başlatma en çokslayt üzerinde kurtulmak için doğrudan ve en basit yolu cihazınızda sıkışmış yükseltme. Apple Logosu'nu görene kadar Uyut / Uyandır düğmesini ve Ana Ekran düğmesini (iPhone 7 veya daha yenisinde Ses Kısma) en az 10 saniye basılı tutun. Bundan sonra, iOS 11/12 cihazınız yenilenen iOS bellenimi ile önyüklenir. Sabit sıfırlama işleminin, sıkışmış düzeltmeyi yükseltmek için kaydırmaya doğru kayma noktası olmadığını unutmayın. Soruna yol açan potansiyel riskleri gidermek için önerdiğimiz ilk adımdır.

2. İpucu: Geçiş Süreci Ekranını Geçmek İçin iTunes Yedekleme ile iPhone'u Geri Yükleme
Nedense iOS 12 beta ve iOS 11 çalışmıyorİnsanların bekleyebileceği kadar sorunsuz. İPhone, hava güncellemelerini kullanırken yükseltme yapmak için kaydırılamazsa, iTunes ile geri yüklemeyi deneyebilirsiniz. İşte ne yapmalı:
Aşama 1: İOS cihazınızı PC / Mac'teki güncel iTunes ile bağlayın ve cihaz simgesini tıklayın. İTunes, iPhone / iPad'inizi tanımıyorsa, Uyku / Uyanma düğmesine ve Ana Sayfa'ya basarak, iTunes'a bağlanın logosu görünene kadar yeniden başlatmaya zorlamak için Kurtarma Moduna sokmaya çalışın. Veya tek bir tıklamayla Kurtarma Moduna girmek ve çıkmak için Tenorshare ReiBoot'u deneyin.
Adım 2: iOS 11'i kurmadan ve yükseltmeden önce bir tane hazırladıysanız, Yedeği Geri Yükle'yi seçin. Aksi halde şimdi bir yedekleme yapın ve geri yükleyin.

1. Başlamadan önce, iTunes, iPhone / iPad'inizdeki bazı içerikleri silebileceğinden, veri kaybı riskine karşı kendinizi hazırlayın.
2. Daha önce iPhone'umu bul özelliğini etkinleştirdiyseniz, donmuş aygıtı yükseltmek için iPhone'umu Bul iOS 12 / iOS 11 slaytında erişilemediğinden bu yöntem daha az uygulanabilir. Lütfen nihai çözüm için yöntem 3'e bakın.
3. İpucu: iOS 12/11 Güncellemesini Düzeltmek İçin En İyi Çözüm Veri Kaybı Olmadan “Yükseltme Süresine” Sıkışmış
Hiçbir çözüm ekranı yükseltmek için slaytı düzeltemeziOS 11 / 12'yi güncelledikten sonra yanıt vermiyor mu? Son çare iPhone'unuzun sıkışmasına neden olan bozuk işletim sistemini onarmaktır. Tenorshare ReiBoot, iOS'u iPhone / iPad'inize yeniden yüklemek için iyi bir deneme olacaktır. değerli verileri kaybetme riski vardır ve Tenorshare ReiBoot daha verimli ve daha az kısıtlıdır.
Adım 1: Ana arabirimde Tüm iOS Sıkışmasını Onar'ı seçin. Başlat 'ı tıklayın ve cihazınızın algılanması için sihirbazı izleyin.

Adım 2: En yeni iOS üretici yazılımı paketini varsayılan olarak indirmek için özel talimatları izleyin. Alternatif olarak, isteğinize göre herhangi bir iOS IPSW dosyasının sürümünü almayı seçebilirsiniz.

Adım 3: İndirilen veya alınan iOS ürün yazılımı hazır olduğunda onarım işlemi otomatik olarak başlayacaktır.

Hepsi iOS 11/12 yükseltilmiş iPhone / iPad'de ekran yükseltmek için slayttan nasıl çıkılacağıyla ilgili.
Ayrıca, iOS 11'i indirirken, kurarken, indirirken Apple Logo, Kurtarma Modunda takılan iPhone'un nasıl düzeltileceğini bilmek isteyebilirsiniz.