/ 10 Güncellemesi Sırasında Güncelleme Doğrulanıyorsa iPhone Sıkışmış / Onar

İOS 10 Yükseltmesi Sırasında Güncelleştirmeyi Doğrulamada iPhone Sıkışmasını Düzelt

"İPhone'umu iOS 10'a yükseltiyordum, ancakdoğrulama başarısız oldu ve şimdi telefonum kilit ekranında "güncellemeleri doğrulama" üzerinde kaldı. Tamamen kapatamıyorum bile çünkü kapatma düğmesini kaydırmama izin vermiyor. Macbook havasına bile bağladım, ancak hiçbir şey olmadı.

İOS 10 yeni çıktıkça, iPhone sürekli olarak bizi geliştirmemizi istiyor. Biz takip ediyoruz (Ayar >> Genel >> Yazılım güncelleme) ve iOS 10'u kurmaya çalışıyoruz, ancak bazen iPhone güncellemeyi doğrulamada sıkışmış Sürekli olarak bazı kullanıcılar bana sorunu bildirdi. Sorun, iPhone X / 8/7 (Artı) / SE / 6s (Artı) / 6 (Artı) / 5/5 / 4s / 4 için yaygındır.

Kilit ekranında sıkışmış güncelleme doğrulama nasıl düzeltilir? Burada endişelerinizi gidermek için iki kullanışlı çözüm hazırladım. Oku ve cevabı bul!

sıkışmış güncelleme doğrulanıyor

Yöntem 1. Sabit Sıfırlama ile iOS 10 Güncellemesini Doğrulamada iPhone Sıkışmasını Düzeltme

1. tuşunu basılı tutun. "Ev" düğme ve "Uyku / Uyanma" Aynı anda
2. Ekran kapanana kadar bu düğmeleri basılı tutmaya devam edin. Sonra elma logosu göründüğünde düğmeleri bırakın.
3. Bekleyin ve iPhone ana ekrana geri döner.

Bu, iPhone iOS 10.3 / 10.2 / 10.1 / 10 / 9.3 / 8.3 / 8.1 / 8 güncellemelerinin doğrulanması sırasında sıkışıp kalmanın en yaygın yoludur. Bittiğinde, git Ayarlar> Genel> Hakkında iOS 10'da olup olmadığınızı kontrol etmek için. Değilse, yükseltme işlemini tekrarlayın. Ayrıca, iTunes ile güncelleme paketini bilgisayarınıza indirip yükleyebilirsiniz. Bazı kişiler, yeniden başlatma sırasında bilgilerin güvenliği konusunda endişelenebilir, genellikle verilerinizi silmez ve konuşma, telefonunuzu genellikle (iCloud veya diğer üçüncü taraf araçları aracılığıyla) yedeklemek iyi bir alışkanlık olur.

Method2. Tenorshare iCareFone ile Güncelleştirmeyi Doğrularken Sıkışan iOS 10'u Düzeltme

Yukarıdaki yöntem işe yaramadıysa veya endişeleniyorsanıziPhone'unuza zarar verip vermeyeceği hakkında, takma ve Apple logosu / sonsuz yeniden başlatma / kurtarma modu / DFU modunda takılan iPhone / iPad'in takılıp kaldığını doğrulamayı düzeltmek için hepsi bir arada bir araç olan Tenorshare iCareFone'ü denemenizi öneririz bir iOS güncellemesi. İşte nasıl çalışıyor.

Aşama 1. İPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın >> başlatın Tenorshare iCareFone >> Git "Fix iOS Sıkışmış" Arayüzdeki bölüm.

güncellenmiş iphone yazılımının doğrulanması

Adım 2. Click "Kurtarma Moduna Girin" iPhone'unuzu kurtarma moduna geçirmek için

kurtarma moduna gir

Aşama 3. İPhone'unuzu klasik USB - iTunes logosunu görüntüledikten sonra, kurtarma moduna başarıyla girdiniz. Sonra düğmeye basın. "Kurtarma Modundan Çık" Cihazınızı normal durumuna getirmek için

kurtarma modundan çıkmak

Halloldu. Ayrıca Tenorshare iCareFone'da keşfedilmesi gereken daha fazla işlev var, çünkü 9 tür dosyayı ÜCRETSİZ olarak yönetebilir, iDevice cihazınızı optimize edebilir, cihazınızı yedekleyebilir ve geri yükleyebilir, Reklamları kaldırabilir ve işletim sistemini onarabilirsiniz. Bu büyüleyici yazılımı deneyin ve sizi yarı yolda bırakmayacak. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Yorumlar 0 Yorum ekle