İOS 10 ve Muhtemel Düzeltmelerle İlgili Önemli 6 Sorun
İOS 10/11 güncellemesi, yeni özellikler sunar.iPhone, iPad ve iPod touch ama aynı zamanda bazı problemler de getiriyor. Bugün sizlere, güncellemenin yayımlanmasından ve kullanıcıların etkileyici bir işletim sisteminden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için bunları nasıl düzelteceğinden sonra karşılaştığı ilk 6 iOS 10 problemini göstermek istiyoruz.
İlk 1: iOS 10'u aldıktan sonra uygulamaları güncelleyemez veya indiremez
Yapamayacağınız bir durumla karşılaşabilirsiniz.yeni bir iOS'a güncelledikten sonra iPhone / iPad'deki uygulamaları güncelleyin veya indirin. Apple'ın sunucusuyla ilgiliyse, Apple'ın bu sorunu çözmesini beklemeliyiz. Cihazlarınızla ilgiliyse, bazı çözümler almak için aşağıdaki bölümü okuyabilirsiniz.
- 1.Ağ bağlantısını kontrol edin. Wi-Fi bağlantısı sabit değilse, Wi-Fi> Düzeltmek için Kiralama seçeneğinin yanındaki Ayarlar> WLAN> Dokunun (i) seçeneğine gidin.
- 2. App Store'u yeniden başlatın. Tamamen App Store'u zorlayın ve tekrar başlatın.
- 3. Apple Kimliğinizi kontrol edin. Doğru Apple kimliği ve şifreyi kullandığınızdan emin olun. Ve bir denemek için çıkış yapıp tekrar oturum açabilirsiniz.
- 4. boş depolama alanı. Yeterli yer olup olmadığını görmek için Ayarlar> Genel> Depolama ve iCloud Kullanımı'na gidin.
- 5. cihazınızı yeniden başlatın. Açma / kapama düğmesini basılı tutun ve kapatmak için slaytı sürükleyin ve ardından birkaç saniye sonra iPhone'unuzu tekrar açın.
- 6. cihazınızı geri yükleyin. Yukarıdaki yöntemlerin tümü size yardımcı olamıyorsa, cihazınızı geri yüklemek dışında bir seçeneğiniz yoktur: iPhone'u iTunes ile Nasıl Yedekleme ve Geri Yükleme.
En İyi 2: Uygulamalar Başlamadı veya Kilitlenmedi
Pek çok kullanıcı seninle aynı sorunu yaşadı. Uygulamayı kullanmaya başlamayabilir veya her zaman kilitlenmeyebilir. Burada, bu sinir bozucu sorunu gidermenize yardımcı olacak çeşitli çözümleri listeliyoruz.
- 1. iDevice'lerinizi yeniden başlatın. Ekran Apple logosuyla açılıncaya kadar uyku / uyandırma düğmesini ve Giriş düğmesini basılı tutun.
- 2. Uygulamayı en son sürüme güncelleyin. Bazı uygulamalar yeni iOS 10'da düzgün çalışmayabilir, kontrol için App Store'a gidin.
- 3. Arkaplan App Yenileme kapalı. Ayarlar> Genel> Arka Plan Uygulaması Yenile> Kapat'a gidin.
- 4. uygulamayı silin ve yeniden yükleyin. Ayrıca uygulama önbelleğini silebilir ve depolama alanını boşaltabilir.
- 5. Tüm ayarları sıfırlayın. Genel> Sıfırla> Tüm Ayarları Dinle'ye gidin.
- 6. iOS 10'u iOS 9'a düşürün. Yukarıdaki yöntemlerin tümü uygulamanın çökme sorunlarını çözmenize yardımcı olamıyorsa, iOS 10'u iOS 9'a düşürebilirsiniz.
İlk 3: Kilit Ekranı Bildirimlerinden Gelen Mesajlara Yanıt Verilemiyor
Kilit ekranı bildirimlerinden gelen mesajları artık yanıtlayamıyorsanız, işte deneyebilirsiniz.
Mesaj önizlemelerini açmak için (genellikle varsayılan olarak etkindir):
Adım 1: Ayarları açın.
Adım 2: Bildirimler üzerine dokunun.
Adım 3: Sonra, Mesajlar üzerine dokunun.
Adım 4: Önizlemeyi Göster düğmesinin anahtarını açın.
En iyi 4: iOS 10 Emojileri akıllı metinlerde görünmüyor
Adım 1: Cihazınızda Ayarlar uygulamasını başlatın.
Adım 2: Genel -> Klavye'ye gidin.
Adım 3: Bölmenin en altında, Öngörülü etiketli bir düğme bulacaksınız. Kapatın ve sonra tekrar açın.
Adım 4: Sonra, cihazınız yeniden başlayana ve Apple logosu görünene kadar Uyku / Uyanma düğmesini ve Giriş düğmesini yaklaşık 10 saniye basılı tutarak sert sıfırlama gerçekleştirin.
İlk 5: iOS 10 Güncellemesinden Sonra iMessage Efektleri Alınamıyor
Biliyorsun, yeni iOS 10 bazı yeni şeyler getiriyorMesaj uygulaması özellikleri. Bu size duygularınızı ifade etmek ve arkadaşlarınızla sohbet etmek için tamamen yeni bir deneyim sağlayacaktır. Ancak, iOS 10 / 10.3'e yükselttikten sonra, birçok kullanıcı iOS 10 iMessages'in çalışmadığını, iPhone iPad'inizde de aynı sorunu yaşıyorsa, şimdi aşağıdaki yöntemlerle düzeltmeyi deneyin:
1.Disable Hareketini Azalt
İOS 10/11’de çalışmayan iMessage efektlerini düzeltmek için,En kolay yol, Reduce Motion'ı kapatmaktır. Nasıl yapılacağı hakkında, yalnızca iPhone / iPad'inizde yapmanız gerekenler: Ayarlar> Genel> Erişilebilirlik> Hareketi Azalt> Gitmek için dokunun.
2. iMessage'ı kapatın ve sonra açın
İPhone veya iPad'inizde ayarlar> Mesajlar> iMessages> Gitmek için üzerine dokunun> Kapat> tekrar açın.
3. iMessage'in telefon numaranızdan gönderdiğinden emin olun
Yukarıdaki iki yöntemi denedikten sonra halaBu iOS 10 mesaj problemini çözemediğinizde, iMessage'in telefon numaranızdan gönderip göndermediğini kontrol etmeniz ve görmeniz gerekir. Kontrol etme ve kurma hakkında aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Ayarlar> Mesajlar> Gönder ve Al> Git Telefon numaranızı "Yeni Görüşmeyi Başlat" sütunundan seçin.
En İyi 6: iPhone iOS 10 Güncellemesinden Sonra Şarj Ediyor
İPhone veya iPad'inizi duvara taktığınızdaprizden veya bilgisayardan şarj olmadığını görebilirsiniz. Niye ya? Bu, birçok kullanıcının şikayet ettiği ortak bir konudur. Yeni bir pili değiştirmeden önce denenmeye değer bazı çözümler vardır.
1. HER ZAMAN resmi Apple uyumlu şarj cihazlarını kullanın. Düşük kaliteli bazı ucuz kablolar kullanıyorsanız, genellikle kablonun iPhone'da (veya iPad'de) onaylanmadığı bir hatayla karşılaşırsınız. Bu, şarj sorununa neden olan olabilir.
2. iDevice cihazınızı sıfırlayın. Açma / Kapama düğmesini basılı tutun> Açma / Kapama düğmesini basılı tutmaya devam ederken, Giriş düğmesini basılı tutun, ekran açılıncaya ve Apple logosunu gösterene kadar basılı tutun.
3. Aydınlatma kablosunun hasar görüp görmediğini kontrol edin. Birçoğumuz bir noktada bozuk bir şarj kablosu yaşadık. Açığa çıkan dahili kablolar iDevice cihazınızı şarj etmek için güvenli değildir ve iPhone veya iPad'iniz fişe takıldığında şarj edilmemesinin nedeni bu olabilir.
4. Varsa, duvar prizini veya Apple aydınlatma kablosunu değiştirin.
5. iDevice cihazınızı kapatın ve şarj edin: Sadece "Kapatmak için kaydırın"> iDevice cihazınızı şimdi şarj edin.
Bunlar, kullanıcıların iOS 10/11 sorunları olduğugüncellemeden sonra karşı karşıya. Bu sorunlardan herhangi biriyle karşılaşıyorsanız, sorunu çözmek için verilen çözümleri uygulayabilirsiniz. Umarım faydalıdır ve size yardımcı olabilir. Eğer şanssızsanız ve hala bir iPhone / iPad'iniz varsa, tüm bu sorunları tamamen gidermek veya mümkün olan en kısa sürede yardım için en yakın Apple Store'a gitmek için bir Tenorshare iCareFone alabilirsiniz.