/ \ Т / Како стварно искључити Ви-Фи у иОС 11 на иПхонеу и иПаду

Како заиста искључити Ви-Фи у иОС 11 на иПхонеу и иПаду

Да ли сте ажурирали свој Аппле уређај на најновијеиОС 12 или иОС 11? Или сте купили нови уређај који ради са иОС 11? Ако је и једно тачно, приметили бисте прилично дугачку листу нових функција. Уочљиво би било Ви-Фи и Блуетоотх функционалност. Раније, да бисте укључили или искључили Ви-Фи и Блуетоотх, једноставно отворите контролни центар и додирните иконе Ви-Фи или Блуетоотх да бисте их пребацили. У најновијем иОС-у 11, ради на исти начин, међутим у ствари не искључује ове услуге.

Када отворите контролни центар и додирните ихикона у иОС-у 11 да бисте искључили Ви-Фи или Блуетоотх, услуге се онемогућавају, али њихови радио уређаји остају активни за послуживање неких уграђених функција иОС-а, али не можете их користити за слање и / или примање података. У следећем водичу, научићете како заиста можете да онемогућите ВиФи на иОС 11.2.5 / 11.2 / 11 вашем иПхонеу и иПаду.

Кораци за потпуно онемогућавање Ви-Фи-ја у иОС-у 11 на иПхоне / иПад-у

Да бисте заправо искључили Ви-Фи на иОС 11 иПхоне, иПад, морат ћете ући у мени и тамо искључити опцију.

вифи искључен

Отворите одскочну даску на свом уређају и тапните наИкона поставки да бисте покренули стандардни мени поставки иОС-а. Када се отвори, идите на подизборник на коме пише Ви-Фи. На страници поставки Ви-Фи подешавајте прекидач за Ви-Фи у положај искључено да бисте у потпуности искључили Ви-Фи услугу као и њен радио.

Међутим, искључивање радија може утицати на ОСнивое услуга на којима се ослањају и ако имате било који проблем, поново га укључите са исте странице. То би требало да реши све проблеме са којима се можете суочити због искључивања ВиФи радија.

Овај једноставан трик требао би вам помоћи у рјешавању вашегпроблем са пражњењем батерије због радија који ради иза сцене. То би могло резултирати знатним побољшањима у трајању батерије, као и дугорочно, и можете уживати у дужем периоду употребе између пуњења.

Поправка ОС-а иПхоне / иПад-а

Ако и даље имате проблема са Ви-Фи-јем чак и након искључивања Ви-Фи-ја у иОС-у 11 из менија поставки, можда је ваш ОС са тим проблем и потребно је да користите трећу апликацију да бисте га исправили.

Тенорсхаре РеиБоот је најбоља опција за васрешите такве проблеме у вези са ОС-ом на вашем Аппле уређају. Само преузмите апликацију са њеног званичног веб локације, покрените је на свом уређају и изаберите опцију Поправка оперативног система да бисте решили све проблеме са ОС-ом на вашем уређају.

репаир ос

Једном када буду поправљене, све функције ће почети радитикао што би требали на вашем уређају. Иако можда мислите да опције треће стране као што је иЦареФоне могу ометати рад вашег Аппле уређаја, у стварности то не значи. То је савршено сигурна опција да бисте се решили свих оних проблематичних проблема повезаних са ОС-ом с којима се многи корисници Апплеа повремено сусрећу. времену.

Коментари 0 Додајте коментар