/ / [Opravené] Môj iPhone nie je možné aktualizovať

[Opravené] Môj iPhone nie je možné aktualizovať

Vždy, keď spoločnosť Apple uvedie novú aktualizáciu pre systém iOS, bude existovať skupina používateľov, ktorí budú mať problémy. Budú sa sťažovať na rôznych fórach s uvedením „Nemôžem aktualizovať svoj iPhone„Aby sme mohli vyriešiť váš problém, mámeprinieslo niekoľko ideálnych riešení, ktoré vám môžu pomôcť vyriešiť váš problém. Predtým, ako sa však vydáme ďalej, pozrime sa na niektoré body, ktoré majú za vznik tohto problému zásadnú úlohu.

Prečo ste nevykonali aktualizáciu iPhone na iOS 12/11?

Ak ste jedným z používateľov, ktorý má rovnakú otázku „prečo nevyhral“ moju aktualizáciu pre iPhone na iOS 12/11/10? “, Váš lov je u konca. Tu sú možné dôvody, prečo zlyhala aktualizácia softvéru pre iPhone.

Málo miesta: Z technického hľadiska je na aktualizáciu vášho iPhone potrebné konkrétne množstvo pamäte v zariadení. Ak máte dostatok pamäte, môžete si stiahnuť aktualizáciu a bez problémov spustiť svoj telefón. Ak to však tak nie je, nemôžete aktualizovať iPhone.

Softvér nie je kompatibilný: Používatelia väčšinou nekontrolujú, či je nová aktualizácia softvéru kompatibilná pre ich zariadenie. Ak vaše zariadenie nie je kompatibilné s novou aktualizáciou pre iOS, pravdepodobne ju nebudete môcť stiahnuť.

Apple Server zaneprázdnený: Je tiež veľká šanca, že nebudete môcť svoj iPhone aktualizovať, ak sú servery spoločnosti Apple zaneprázdnené. Dôvodom je skutočnosť, že na celom svete existujú milióny ľudí, ktorí aktualizujú svoj iPhone súčasne.

Internetové číslo: Ak nemáte vyššie uvedené body, ak nemáte silné pripojenie na internet, môže sa vám stať, že sa vám nepodarí aktualizovať váš iPhone. Silné pripojenie na internet v najzákladnejšej nevyhnutnosti pre aktualizáciu vášho iPhone.

Ako opraviť nemôžete aktualizovať iPhone?

Teraz, keď máte jasnú predstavu o tom, prečo si používatelia sťažujú, „nemôžu môj iPhone aktualizovať“, teraz môžeme prejsť na zoznam riešení, ktoré môžu problém vyriešiť.

Riešenie 1: Reštartujte iPhone

Jedna zo základných vecí, ktoré môžete vyskúšať, je to taknie je možné aktualizovať váš iPhone reštartuje zariadenie. Môže vám to pomôcť vyriešiť problém. Reštartovanie iPhone je veľmi jednoduché. Ak aktualizácia softvéru pre iPhone zlyhala, postupujte podľa týchto krokov.

Krok 1: Dlho stlačte tlačidlo Sleep, kým sa nezobrazí posúvač „slide to power off“.

Krok 2: Po zobrazení posúvača ho vypnite posunutím.

Krok 3: Teraz znova stlačte dlho tlačidlo Sleep, kým sa nezobrazí logo Apple. Týmto sa váš iPhone zapne.

reštartujte iphone

Riešenie 2: Uvoľnite úložisko iPhone

Ak nemôžete aktualizovať svoj iPhone kvôlinedostatok pamäte, musíte uvoľniť miesto. Môžete to urobiť tak, že jednoducho odstránite nechcené aplikácie, obrázky, videá a oveľa viac. Okrem toho, ak si myslíte, že vymazanie nie je vhodným prístupom, môžete si kúpiť v nejakom priestore navyše a preniesť svoje údaje na iCloud.

Ale v prípade, ak zmeníte názor a myšlienkuAk chcete odstrániť aplikácie, stačí iba dlho stlačiť konkrétnu aplikáciu, až kým sa začne triasť. Teraz klepnite na symbol kríža, ktorý sa objavil v aplikácii. Potom kliknutím na tlačidlo „Odstrániť“ potvrďte odstránenie. Skončil si.

odstrániť aplikácie iphone

Riešenie 3: Skontrolujte sieťové pripojenie

Ako všetci viete, silný internetpripojenie je potrebné aktualizovať iPhone, skontrolujte sieťové pripojenie. Uistite sa, že máte silné pripojenie Wi-Fi, čím sa znižuje pravdepodobnosť zlyhania pri aktualizácii vášho iPhone.

Skontrolujte tiež, či je váš iPhone pripojený k internetusprávne Wi-Fi. Ak Wi-Fi nefunguje, môžete reštartovať router. Všetko, čo musíte urobiť, je prepnúť router na asi 30 sekúnd na 1 minútu a znova ho zapnúť. Skúste tiež zabudnúť Wi-Fi z vášho iPhone a znova nadviazať spojenie.

Riešenie 4: Aktualizujte iPhone v iTunes

Ak nemôžete aktualizovať svoj iPhoneručne, potom je vždy možnosť aktualizovať ju z iTunes. Nakoniec získate rovnaké výsledky. Ak váš iPhone uvádza, že aktualizácia softvéru zlyhala, je potrebné postupovať podľa nasledujúcich krokov.

Krok 1: Uistite sa, že máte najnovšiu verziu iTunes. Pripojte svoj iPhone k počítaču.

Krok 2: Ďalej vyberte svoje zariadenie v iTunes. Na karte Súhrn kliknite na možnosť „Vyhľadať aktualizáciu“.

Krok 3: Kliknite na možnosť „Stiahnuť a aktualizovať“. Začne sa tým aktualizácia vášho telefónu iPhone.

aktualizovať iphone

Riešenie 5: Opravte aktualizáciu zariadenia iPhone Won "t pomocou aplikácie ReiBoot

Ak nie ste schopní aktualizovať svoj iPhone, potommôže to tiež naznačovať opravu systému iPhone. Ale ako? Odpoveď na vašu otázku je veľmi jednoduchá. Použite tenorshare ReiBoot. Je to softvér, ktorý opravuje systémy iPhone jediným kliknutím. Je tiež schopný vyriešiť celý rad problémov, ktoré sú spojené s iPhone. Tu je podrobný návod, ako môžete pomocou tohto nástroja aktualizovať iPhone.

Krok 1: Po pripojení zariadenia kliknite na možnosť „Opraviť všetky iOS zaseknuté“, ktorá sa zobrazí na obrazovke.

opraviť všetko prilepené

Krok 2: Ďalej klepnite na „Opraviť teraz“ a pokračujte v sťahovaní najnovšieho balíka firmvéru pre svoje zariadenie výberom možnosti Stiahnuť.

stiahnite si firmvér

Krok 3: Po dokončení klepnite na „Začať s opravou“. Váš systém iPhone bude opravený najnovšou verziou iOS.

oprava systému ios

Riešenie 6: Obnovte iPhone v iTunes

Obnovenie iPhone môže byť tiež jednou z možnostímôže vám pomôcť vyriešiť problém. Svoj iPhone môžete obnoviť z iTunes. Počas tohto procesu však prídete o všetky svoje údaje. Tu je postup, ako odpovedať „Prečo môj iPhone tvrdí, že aktualizácia softvéru zlyhala?“ otázka.

Krok 1: Spustite iTunes a pripojte svoje zariadenie k počítaču.

Krok 2: Klepnite na názov zariadenia v iTunes. Vyberte možnosť Obnoviť iPhone.

Krok 3: Týmto sa začne proces a vymažú sa všetky údaje, ktoré tento problém riešia.

zálohovať iphone

zhrnutie

Dlhý príbeh krátky, mali sme pohľad na najlepších 6riešenia, ktoré vám môžu pomôcť, ak váš iPhone stále hovorí, že aktualizácia softvéru zlyhala. Dajte nám vedieť svoju spätnú väzbu na tieto riešenia komentárom nižšie. Tiež nám môžete napísať komentár, ak máte nejaké možné riešenia týkajúce sa toho istého problému.


Komentáre 0 Pridať komentár