/ / Yahoo Mail nefunguje v aplikácii Mail pre systém iOS 12/11: Ako to opraviť

Yahoo Mail nefunguje v aplikácii Mail s iOS 12/11: Ako opraviť

„Po inovácii môjho iPhone na iOS 11 to neuvidímsprávy pre môj yahoo! účet (@ swbell.net). Začnú sa objavovať o niekoľko hodín neskôr, niekedy aj cez noc. Keď obnovím e-mail, krátko sa zobrazí správa „sťahovanie xx xx“, ale e-maily sa mi nezobrazujú. Rovnaký problém sa teraz deje na mojom iPade potom, čo som ho včera inovoval na iOS 11. Musel prestať používať aplikáciu Apple Mail a nainštalovať Yahoo! Ak chcete zobraziť moje e-maily, pošlite e-mail z obchodu App Store. "

Od uvedenia systému iOS 11 na trh má veľa používateľovvyskytli sa problémy, ktoré pošta Yahoo nefunguje v aplikácii Mail pre iPhone / iPad. Tento problém je počuť aj v najnovších iOS 12. Medzi doteraz známe problémy patria:

• 1. Pošta iahoo sa neaktualizuje v telefóne iPhone X / 8/7 / 6s / 6 alebo iPad po aktualizácii systému iOS 12 / 11.3 / 11.2 / 11.
  • 2.Yahoo mail sa nenačítava na iPhone.
  • 3.Yahoo mail neprijíma ani neposiela e-maily.
  • 4.Yahoo mail nezobrazuje všetky e-maily.
  • 5.Yahoo mail netlačí na iPhone iOS 11 / iOS 12.
  • 6.Nemožno sa prihlásiť na Yahoo mail.

Ľudia rojiť na fórach podpory Yahoosťažnosť týkajúca sa problému s poštou Yahoo v aplikácii iOS Mail a tím spoločnosti Yahoo zverejnil v službe Twitter vyhlásenie, v ktorom sa uvádza, že vyšetruje a odporúča stiahnuť a používať aplikáciu Yahoo Mail. Pozrime sa, čo môžeme urobiť, aby sme opravili e-mail Yahoo, ktorý nefunguje s iOS 11 / iOS 12, skôr ako spoločnosť Apple alebo Yahoo nájde riešenie tohto problému.

Riešenia pre e-mail Yahoo na iPhone nefungujú

Riešenie 1

Ak nemôžete prijímať ani odosielať nové e-maily v natívnej aplikácii Mail pre iPhone, skúste nainštalovať aplikáciu Yahoo Mail z Apple Store. Aplikácia Yahoo Mail funguje dobre na väčšine modelov iPhone / iPad.

Riešenie 2

Ak spoločnosť Yahoo požaduje, aby ste používali heslá tretích strán, keď sa prihlasujete z inej aplikácie, ako je napríklad aplikácia Yahoo Mail, môžete vygenerovať heslá tretích strán pomocou týchto krokov:

• 1. Prihláste sa a prejdite na svoju stránku Zabezpečenie účtu.
  • 2. Kliknite na možnosť Generovať heslo k aplikácii alebo Spravovať heslá aplikácií.
  • 3. Z rozbaľovacej ponuky vyberte aplikáciu a kliknite na položku Generovať.
  • 4. Postupujte podľa pokynov pod heslom.
  • 5. Kliknite na Hotovo.
  • 6. Teraz sa môžete prihlásiť do svojej e-mailovej aplikácie pomocou svojej e-mailovej adresy a tohto hesla aplikácie.

Riešenie 3

Skúste odstrániť účet> obnoviť nastavenia siete> reštartovať iPhone a potom sa znova prihlásiť do svojho e-mailového účtu Yahoo.

Riešenie 4

Ak nie, aktualizujte systém iOS na najnovšiu verziu.

Riešenie 5

Skontrolujte nastavenia IMAP.

Server prichádzajúcej pošty (IMAP):

• Server - imap.mail.yahoo.com
  • Port - 993
  • Vyžaduje SSL - Áno

Server odchádzajúcej pošty (SMTP):

• Server - smtp.mail.yahoo.com
  • Port - 465 alebo 587
  • Vyžaduje SSL - Áno
  • Vyžaduje sa autorizácia - Áno

Spodný riadok

Toto sú možné riešenia, ako opraviť Yahoopošta nefunguje na iPhone s iOS 11 alebo najnovším iOS 12. Ak máte iné problémy s iOS 11/12, ako je uviaznutie v režime obnovenia, čierna obrazovka, WiFi nefunguje atď., je program Tenorshare ReiBoot navrhnutý tak, aby opravil tieto systémové chyby s iOS 11 bez straty dát. Skontrolujte najčastejšie problémy systému iOS 11 a ich opravy.

opraviť problémy ios 11

Komentáre 0 Pridať komentár