כיצד לשחזר / הורד גיבוי נתונים iCloud לאחר iOS 12/11/10/9 עדכון
76% ממכשירי iOS משתמשים ב- iOS 12 כפי שנמדדמאת App Store. אין ספק שמערכת ההפעלה iOS 12 הייתה מערכת ההפעלה הטובה ביותר למכשירי iOS עד כה, למרבה הצער, לאחרונה משתמשי אייפון רבים נתקלו בבעיה מאז עדכון iOS 12: גיבוי iCloud אינו פועל במכשירי iOS 12, ואפילו המון שלישיים- תוכנת מסיבות לא הצליחה לשחזר נתוני גיבוי iCloud לאחר עדכון ה- IOS 12/11/10, ממש כפי שמשתמשים הבאים של iPhone 8 Plus מתוארים בקהילות Apple:
"אני מגבה את ה- iPhone 8+ ל- iCloud כל אחדלילה. היום עדכנתי ל- iOS 12 ו- BAM! הגיבוי שלי נעלם (זה שעשיתי שעות ספורות לפני העדכון). iCloud לא מראה גיבויים לטלפון שלי, אבל הטלפון שלי אומר שהוא גובה ל- iCloud אתמול אחר הצהריים ... אבל אני באמת צריך לשחזר את האייפון שלי לגירסה קודמת מלפני העדכון ל- iOS 12 ... האם מישהו יכול לעזור לי? אנא עזור! תודה!"
יש זמנים שאנחנו צריכים לשחזר את האייפוןנתונים מגיבוי iCloud, או לפעמים אנו סקרנים לגבי סוג הנתונים שגובו ב- iCloud. Tenorshare UltData פיתחה את הפיתרון ומספקת פיתור בר ביצוע עבור משתמשי iPhone X / 8/8 Plus / 7/6 כדי לאחזר נתוני iPhone מגיבוי ה- iOS 12/11/10 של iCloud, ששום מוצר של צד שלישי אחר לא יכול להשיג ברגע זה. .
הדרך הטובה ביותר לשחזור נתונים מ- iOS 12/11/10 גיבוי iCloud
להלן הוראות מפורטות להוראות כיצד להוריד נתוני גיבוי של iOS 10/9 iCloud באייפון X / 8/8 Plus / 7/6.
שלב 1. התחל שחזור נתונים של iPhone ובחר התאושש מקבצי הגיבוי של iCloud
כשאתה משיק שחזור נתונים של iPhone, מצב ברירת המחדל הוא שחזור נתונים ממכשיר iOS. אנא עבור ל- "התאושש מקבצי גיבוי של iCloud".

שלב 2. היכנס לחשבון iCloud באמצעות מזהה Apple שלך ובחר קובץ גיבוי של iCloud
הזן את מזהה Apple והסיסמה שלך, תוכל להציג את כל הגיבויים של iCloud שגיבית מאז iOS 12.

שלב 3. בחר סוגי קבצים שברצונך להוריד מגיבוי iOS 12 ב- iCloud

שלב 4. תצוגה מקדימה ושחזור של קבצים מקבצי גיבוי של iCloud
שחזור נתונים באייפון יוריד את הקבצים שלךמגיבוי iCloud ולהציג פרטים לפי קטגוריות שונות. ניתן להציג תצוגה מקדימה של פרטים בכל סיווג. אם מחקת כמה נתונים חשובים בטעות מ- iPhone, ולמרבה המזל גיבית אותם ב- iCloud, תוכל ללחוץ על "הצג רק שנמחקו" בתחתית כדי לסנן.

בחר קבצים שברצונך לשחזר ולחץ על כפתור שחזור. UltData מאפשר לשחזר קבצים ל- iPhone ישירות או לשחזר למחשב כגיבוי.

סיכום:
אפל שינתה את האלגוריתם של iCloud מאז iOS 12 ו-כך קשה יותר לחלץ נתונים מגיבוי iCloud לאחר עדכון iOS 12. אם ברצונך להציג פרטי iCloud ולאחזר נתונים מגיבוי iCloud במכשיר iOS 12, אסור לך לפספס את Tenorshare UltData.