/ / Як синхронізувати / відновити дані про здоров'я на iCloud в iOS 11 та iOS 12

Як синхронізувати / відновити дані про здоров'я на iCloud в iOS 11 та iOS 12

До iOS 11 та iOS 12 iCloud не підтримувавщоб синхронізувати дані про стан здоров’я на пристрої iOS. Отже, користувачі Apple синхронізують та зберігають дані про здоров'я в основному за допомогою зашифрованого резервного копіювання iTunes. Але поряд з випуском iOS 11, Apple внесла деякі зміни, включаючи дані про стан здоров’я, які зберігаються в додатку для здоров'я, можна створити резервну копію та синхронізувати в iCloud, а також відновити на вашому пристрої. Це дійсно гарна новина для всіх користувачів Apple, тепер давайте хвилину, щоб розібратися, що нам потрібно знати.

Частина 1: Як синхронізувати / створити резервну копію даних про стан здоров’я на iCloud в iOS 12/11

За допомогою iOS 11 та iOS 12 ви можете синхронізувати данізберігається в додатках Health and Activity до iCloud. Після створення резервної копії, навіть якщо ваші дані відсутні, у вас все ще є шанс їх повернути. Тепер виконайте наведені нижче дії, щоб зберегти та створити резервну копію даних про стан здоров’я на iCloud в iOS 12/11.

Перш за все, перейдіть до Налаштування> Apple ID> iCloudto, щоб отримати доступ до цієї нової функції.

icloud

Потім ви побачите, що параметр Health Option надходить із кнопкою перемикання ON / OFF, просто перемкніть його на ON. Після цього ваші дані про здоров’я синхронізуються в iCloud автоматично.

вимкнено

Якщо ви не хочете синхронізувати дані про здоров’я з iCloud в iOS 11/12, вам просто потрібно вимкнути кнопку Health.

Частина 2: Як відновити дані про здоров'я з iCloud в iOS 12/11

Якщо у вас є новий iPhone / iPad iOS 12 або 11 і хочете відновити дані про стан здоров’я з попереднього пристрою, тоді це резервне копіювання iCloud полегшиться, нижче:

Для початку переконайтеся, що ваш пристрій підключено до Wi-Fi, і у вас є нещодавнє резервне копіювання, з якого слід відновити.

Тепер перейдіть до Налаштування> iCloud> Резервне копіювання> Резервне копіювання iCloud. Потім активуйте перемикач theCloud Backuptoggle.

Резервне копіювання icloud

Потім натисніть Налаштування> Загальне> Скидання, а потім натисніть Видалити весь вміст і налаштування. Це видалить увесь вміст, який зараз є на вашому пристрої.

скинути

Після цього перейдіть до екрана "Програми та дані", торкніться "Відновити з резервної копії iCloud", а потім увійдіть в iCloud.

відновлення

Після входу перейдіть до пункту "Вибрати резервну копію" та виберіть зі списку доступних резервних копій в iCloud.

Потім виконайте кроки в помічнику з налаштування, щоб знову налаштувати свій пристрій за допомогою нової резервної копії, яку ви тільки що зробили на попередньому пристрої.

Вердіт

Готово! За допомогою цих порад і хитрощів ви можете синхронізувати свої дорогоцінні дані про стан здоров’я на iCloud після встановлення iOS 12/11. За умови, що ці дані, збережені на вашому пристрої, відсутні, ви все одно можете їх відновити. Що стосується інших експорту та імпорту даних, вам може знадобитися допомога безкоштовного файлового менеджера - Tenorshare iCareFone. Це допомагає вам легко та миттєво переносити всі типи файлів, як музика, відео, iBooks, контакти тощо, між пристроями iOS та комп'ютером.

icarefone
Tenorshare iCareFone
Вільно резервне копіювання iDevices і легко відновлюється з резервного копіювання
  • Безкоштовне резервне копіювання всього необхідного на iPhone / iPad / iPod
  • Передавати музику, фотографії, відео, контакти, SMS без обмежень
  • Вибіркове відновлення файлів без стирання поточних даних
  • Збережіть свій пристрій зі звичайних проблем iOS і підвищить продуктивність
  • Повністю сумісна з iOS 12 і iPhone XS / XS Max / XR

Коментарі 0 Додати коментар