/ / [Вирішено] iOS 11.3.1 Jailbreak Stuck на чорному екрані

[Вирішено] iOS 11.3.1 Jailbreak Stuck на чорному екрані

Якщо ви намагаєтесь зняти з ладу ваш iOS 11.3.1 або iPad і відчуваєте проблему, коли він, як видається, застряг на чорному екрані, ми маємо кілька порад, які можуть допомогти вам виправити Проблема в'язниці iPhone в'яла. Як і безліч рішень у в'язниці ElectraПроблеми, нічого не є точним рішенням і не передбачає певних спроб та помилок. Деякі рішення можуть працювати для підмножини власників пристроїв, а не для інших, тому ви можете скористатися наведеними нижче порадами та побачити, що для вас працює.

Готуємось до втечі від в'язниці

Перш за все, переконайтеся, що ваш пристрій увімкненоРежим літака, перш ніж спробувати втекти з в'язниці ваш iPhone. Друга річ - переконатися, що вся оперативна пам’ять iPhone чи пристрою очищена та не використовується перед тим, як перерватися в джейлбрейк, оскільки це колись може викликати проблеми. Якщо ці дві пропозиції не спрацюють, виконайте повну перезавантаження пристрою. Після перезавантаження, ви можете спробувати процес вбивчої в'язниці знову. Наведені вище варіанти можуть не здаватися найбільш технічними рішеннями для подолання цієї конкретної проблеми, але ви можете усунути багато помилок у процесі, дотримуючись цих простих кроків.

Виправлення 1: Вимкніть Сірі

Якщо вимкнути Siri, ви також можете вирішити проблему з чорним екраном iOS 12 / 11.3.1.

Крок 1: Перейдіть до налаштувань.

Крок 2: Тепер перейдіть до "Сірі та пошуку", а потім натисніть, щоб слухати "Ей, Сірі".

сирі та пошук

Крок 3: Тепер натисніть кнопку "Головна" для Siri або натисніть бічну кнопку для перемикання Siri і натисніть вимкнути Siri.

Після вимкнення Siri перезавантажте пристрій і помітите одне, що режим перельоту літака вимкнеться при перезавантаженні; просто увімкніть його знову.

Виправлення 2: Видалити оновлення програмного забезпечення для iOS

Ми рекомендуємо видалити оновлення програмного забезпечення для iOSперед тим, як використовувати будь-яку джейлбрейк. Щоб видалити оновлення програмного забезпечення для iOS, запустіть програму Налаштування та перейдіть до Загального> Зберігання iPhone> iOS 11.3 (або будь-яке інше оновлення програмного забезпечення для iOS, яке ви бачите у списку), торкніться його, потім натисніть Видалити оновлення та видаліть оновлення у вікні спливаюче вікно підтвердження для видалення оновлення програмного забезпечення для iOS. Видалення оновлення також може вирішити проблему з чорним екраном

Виправлення 3: вимкніть пароль і знайдіть мій iPhone

Одним з рішень є відключення пароля та Find My iPhone. Ось як можна вимкнути пароль і Знайти мій iPhone.

Запустіть програму "Налаштування" та натисніть Face ID іПароль або сенсорний ідентифікатор і пароль, введіть пароль, а потім торкніться Вимкнути пароль, щоб відключити його. Щоб вимкнути функцію "Знайти мій iPhone", перейдіть до пункту Налаштування> [своє ім'я]> iCloud> Знайти мій iPhone, а потім натисніть перемикач "Знайти мій iPhone". Введіть ідентифікатор Apple і пароль Apple, коли буде запропоновано вимкнути його.

знайти мій iphone

Виправлення 4: жорсткий скидання iPhone

Крок 1. Знайдіть кнопку «Головна» та кнопки «Сон / пробудження» на вашому iPhone.

Крок 2. Одночасно натисніть і утримуйте кнопку «Головна» та кнопку «Сон / пробудження», поки не з’явиться логотип Apple.

Крок 3: Після цього відпустіть кнопки і ваш iPhone перезавантажиться.

сила перезавантаження iphone

Виправлення 5: Використовуйте програму Fix All iOS, застряг у програмі Tenorshare ReiBoot

Якщо вони з вищезгаданих методів не спрацювали, спробуйте Tenorshare ReiBoot, професійну програму для ремонту системи iOS, щоб виправити чорний екран і перевести iPhone до стану unjailbreak.

Крок 1: Завантажте та встановіть ReiBoot на свій ПК або Mac Завантажте та встановіть ReiBoot на комп'ютер, а потім запустіть програмне забезпечення та підключіть iPhone до комп'ютера. Після розпізнавання пристрою натисніть кнопку «Виправити всі iOS Stuck».

виправити всі ios застрягли

Крок 2. Клацніть «Виправити зараз (Усі iOS 11 Stuck)». На ньому буде відображено останню доступну прошивку iOS. Дотримуйтесь посібника для завантаження та встановлення iOS 11.

оновлення до iOS 11

Після закінчення завантаження та встановлення ваш jailbroken iPhone перезавантажиться з останньою системою iOS 11.

Посібник з виправлення всіх iOS 11.3 Jailbreak Stuck

Це були деякі виправлення, які ви можете спробувати виправити iphoneджейлбрейк застряг чорний екран, я також порекомендував наш особистий улюблений інструмент, щоб вирішити проблему за допомогою одного кліку. Дотримуйтесь інструкцій, щоб усунути проблему.

Коментарі 0 Додати коментар