/ / Як виправити CarPlay не працює після оновлення iOS 12 / 11.4 / 11.3

Як виправити CarPlay не працює після оновлення iOS 12 / 11.4 / 11.3

Виправити iPhone CarPlay не вийшло

"З моменту iOS 11.3 оновлення, у мене виникли проблеми з дзвінками в машині з сидінням. Коли люди телефонують мені, а мій iPhone 7 підключається через CarPlay до мого автомобіля, люди чують, як мій голос спотворений / розмитий, що робить їх важким або неможливим для розуміння. "

Використовувати CarPlay для відповіді на дзвінки безпечніше під час керування автомобілем. Але останнім часом деякі люди скаржилися на це CarPlay не працює на iOS 11.3 / 11.4 / 12 після встановлення програмного забезпечення. Багато людей вважають, що це лише голосова проблема, але насправді це не так просто. У цій статті ми поділимося всіма можливими рішеннями проблем Apple CarPlay; слідкуйте за публікацією, щоб перевірити їх.

Частина 1: Загальні способи виправлення CarPlay не працює на iOS 12/11

1. Переконайтеся, що ви використовуєте сумісний кабель USB

Деякі користувачі використовують інші освітлювальні кабеліпідключіть CarPlay, це, ймовірно, спричинить проблеми. Рекомендується використовувати оригінальний кабель. Також рекомендується спробувати інший порт USB на своєму автомобілі.

2. Переконайтесь, що Сірі включено

Якщо Siri вимкнено, ви більше не можете використовувати голосову команду. Перейдіть у Налаштування та торкніться Siri & Search, щоб увімкнути його.

3. Перезавантажте свій iPhone та автомобіль

Перезапуск iPhone вирішить багато глюків iOS; Ви також повинні спробувати в цій ситуації. Крім того, якщо ви не можете знайти логотип CarPlay на дисплеї свого автомобіля, також слід перезапустити автомобіль.

4. Вимкнути обмеження

Деякі функції iPhone не працюють, оскільки ввімкнено обмеження. Перейдіть у Налаштування -> Загальні -> Обмеження, введіть пароль і знайдіть CarPlay, вимкніть його.

5. Перевірте Посібник з автомобіля

Ви можете ознайомитись з довідкою щодо свого автомобіля. Перевірте, чи є оновлення прошивки для вашої стереосистеми, якщо це так, оновіть прошивку.

6. Скиньте iPhone

Це може бути останньою можливістю для CarPlay ніпроблеми з підключенням, але це призведе до втрати даних. Також за відгуками користувачів, цей метод не завжди працює, але ви все одно можете спробувати. Якщо ви хочете повністю виправити цю проблему, не втрачаючи даних, перейдіть до Частина 2.

Щоб скинути iPhone:

iPhone X / 8 (плюс): Натисніть та швидко відпустіть кнопку збільшення гучності, потім натисніть та швидко відпустіть кнопку зменшення гучності, нарешті натисніть та утримуйте кнопку живлення, поки не з’явиться логотип Apple.

iPhone 7/7 Plus: Одночасно натисніть і утримуйте кнопку «Головна» та кнопку «Зменшення гучності», поки не з’явиться логотип Apple.

Пристрої iPhone 6s та новіші: Натисніть і утримуйте кнопку «Головна» та кнопку живлення разом, поки на екрані не з’явиться логотип Apple.

Частина 2: Остаточне рішення для виправлення iPhone CarPlay не підключається

Якщо вищезазначені поради не вдалося виправити Apple CarPlay, немаєпрацюючи на iOS 12 / 11.4 / 11.3, це буде щось не так з новим оновленням програмного забезпечення. Вам рекомендується перейти на iOS до попередніх стабільних версій за допомогою професійного програмного забезпечення для відновлення системи iPhone ReiBoot. Ця програма дозволяє повернутись до інших версій iOS 11 з iOS 12 / 11.4, не використовуючи iTunes, і всі ваші дані будуть недоторкані.

Завантажте та встановіть ReiBoot на свій ПК чи Mac, запустіть програму та підключіть iPhone до комп'ютера. Після виявлення пристрою натисніть "Виправити все iOS Stuck" з основного інтерфейсу.

виправити всі ios застрягли

Натисніть "Виправити зараз", і тоді ви зможетезавантажити пакет прошивки. Програмне забезпечення надасть останню версію програмного забезпечення. Якщо iOS - це найновіша версія на даний момент, натисніть "Вибрати", щоб імпортувати колишні пакети програмного забезпечення вручну.

імпорт прошивки

Після імпорту мікропрограмного забезпечення можна починатиремонт операційної системи. Цей процес буде виконано за лічені хвилини, і ваш пристрій перезавантажиться. Тоді ви можете використовувати CarPlay для нормального здійснення або отримання дзвінків.

Суть

У цій статті ми поділилися деякими простими рішеннямидля iOS 12 / iOS 11.4 / iOS 11.3 CarPlay не працює на iPhone X / 8 (Plus) / 7 (Plus) / 6s (Plus) / 6 (Plus). Я сподіваюся, що ця публікація може бути корисною для вас. Якщо у вас є інші проблеми після оновлення iOS, такі як iPhone застряг у режимі відновлення, екран iPhone відключений, iPhone продовжує перезавантажувати і т. Д. Ви можете обговорити з нами коментарі нижче.

Коментарі 0 Додати коментар