/ / İOS Sıfırlama 12 Ekran Saati Parolası

İOS Sıfırlama 12 Ekran Saati Parolası

Bu modern çağda, insanlar daha fazla hale geliyorakıllı telefonlar, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar gibi cihazlara bağımlı. Buna ek olarak, kullanıcılar Facebook gibi sosyal medya sitelerine daha fazla takıntılıdır. Bu bağımlılığı kontrol etmek için Apple, Screen Time özelliğini başlattı. Bu, kullanıcıların el cihazlarında geçirdikleri zaman miktarını kontrol etmelerini ve böylece takıntılarını kontrol etmelerini sağlar. Buna ek olarak, bu özellik, ne tür etkinliklere (sosyal medya, eğlence, verimlilik vb.) Ne kadar zaman harcadığınıza ilişkin ayrıntılı bir veri sunar.

ios 12 ekran saati

Ancak bu özelliği yönetmek, özelliği yönetmek kullanıcılar için zor bir iş gibi görünmektedir. İnsanlar her zaman interneti nasıl arayacaklarını araştırırlar. iOS sıfırlama 12.1 / 12 ekran saati şifresi. Endişelenme! Bu özelliğin yönetimi çocuk oyuncağı kadar basittir. Ekran Saati şifresine ve ekran saati şifresinin nasıl değiştirildiğine dair detaylı bir göz atalım.

Ekran Saati Şifresi Nedir?

Ekran Saati şifresi kilitlemek için kullanılır.İçerik ve Gizlilik Kısıtlamaları. Ayrıca Uygulama Sınırlarında zaman sınırlamasına izin vermek için kullanılır. En son iOS 12, çocuğunuzun cihazının özelliğini ayarladığınızda bir Ekran Saati şifresi oluşturmanızı ister. En son iOS, ayrıca İçerik ve Gizlilik Kısıtlamalarına erişmek için bir şifre oluşturmanızı ister. Kısıtlı uygulamalarda "Daha Fazla Zaman İste" seçeneğine sahip olmak istiyorsanız, bir Ekran Saati şifresi.

şifre girin

4 Numaralı Ekran Saati şifresi farklıiPhone'unuzu kilitlemek ve kilidini açmak için kullanılan şifreden Bu, ebeveynlerin çoğu çocukların standart şifrelerinin farkında olduğundan Ekran Saati şifresini gizli tutmasına yardımcı olur. Ayrıca, iOS 12 ekran zaman şifresini sıfırlayabilir, devre dışı bırakabilir veya değiştirebilirsiniz. Bu makalenin ilerlemesini öğrenebilirsiniz.

İOS 12.1 / 12'de Ekran Saati Parolasını Sıfırlama

Genel olarak, Ekran Saati ParolasınıiPhone / iPad'inizdeki tüm içeriği ve ayarları silme. Ancak bu her şeyi silecektir ve eski yedeklemelerinizi kullanamazsınız, çünkü yedekleriniz şifrenizi de içerir.

Screen Time şifresini kaldırmak için daha iyi bir yol Tenorshare 4uKey-iPhone Backup Unlocker kullanıyor. Bununla, unutulan Ekran Saati şifresini veri kaybı olmadan kolayca sıfırlayabilirsiniz.

Adım 1. Bilgisayarınıza Tenorshare 4uKey-iTunes Backup'ı indirin ve yükleyin. Açın ve "Ekran Zaman Parolasını Kaldır" seçeneğine tıklayın.

açık

Adım 2. iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın. Cihaza güvenmeniz istenirse bunu yapın ve ardından "Başlat" düğmesine tıklayın.

başla

Adım 3. Program iPhone'unuzdaki unutulmuş zaman ekranı şifresini kaldırmaya başlayacaktır. Bundan sonra, program başarılı olduğunu bildirecektir.

çıkarıldı

Ekran Saati Parolasını Nasıl Devre Dışı Bırakırım?

Ekran Saati şifresini devre dışı bırakmak bir çocuk oyuncağıdır. Şifreyi devre dışı bırakmak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterlidir.

Adım 1: Ekran Saati ayar sayfasına gidin. Bu, Ekran Saati seçeneği altındaki Ayarlar uygulamasında bulunabilir.

Adım 2: Ekran Zaman Parolasını Değiştir üzerine dokunun.

Adım 3: Seçeneği tıkladığınızda, 4 basamaklı kodu girmeniz istenir. Kodu giriniz ve gün için işlem tamamlanmıştır.

ekran zaman şifresini devre dışı bırak

Büyük resmi burada görünce, bir göz attıkEkran Saati özelliği nedir, Ekran Saati şifresi nedir ve bu şifrenin nasıl devre dışı bırakılacağı hakkında. Ek olarak, Tenorshare 4uKey-iPhone Backup Unlocker ile ekran zaman şifresini nasıl sıfırlayacağınızı gördünüz. Screen Time çalışmıyor gibi diğer Screen Time sorunlarınız varsa, Screen Time ile ilgili en iOS sorunlarını çözmek için https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html adresine başvurabilirsiniz.

Yorumlar 0 Yorum ekle