İPhone Hücresel Verileri iOS'ta Servis Yok Diyor 12.3 / 12.2 / 12.1
En son iOS güncellemesinden sonra, birçok iPhone hayranı"ios 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12 güncellemesinden sonra hücresel veri servisi yok" problemi ile ilgilidir. İPhone sık sık bağlantısı kesildiğinden ve hücresel veriler çalışmadığından, insanlar bunun yüzünden bir çok sorunla karşı karşıya kalıyor. Biri geldiğinde bunun ne kadar zahmetli olduğunu biliyoruz "neden hücresel verilerim iOS 12 güncellemesinden sonra servis yok diyor?" Endişelenmenize gerek yok, en iyi çözümlerle geldik ve bu konuda da bu sorunun arkasındaki nedenler… Sorununuzu çözmek için yapmanız gereken tek şey çözümleri aşağıda okumak.
Bu makaledeki yöntemler ayrıca, iOS 12.3 / 12.2 / 12.1.3 güncellemesinden sonra iPhone XR / XS / X üzerinde hiçbir hücresel veriyi düzeltmemize yardımcı olur.
Bölüm 1: Neden iPhone Hücresel Veri Servis Yok
Apple hayranları, kendi problemlerinde sorun yaşıyoriOS hücresel veri. Bu zayıf bağlantının ardındaki sebeplerden biri, cihazın ayarlarının doğru şekilde yapılmamasıdır. İPhone'unuzun iOS 12 hücresel verilerinin kapanması durumunda, kapsama alanı bulunmayan bir alanda olma ihtimaliniz vardır! Başka bir neden, SIM kartın doğru şekilde yerleştirilememesidir. çalışma sorunu eski iOS, hatalı güncellemeler vb.
Bölüm 2: iOS'ta Hücresel Veri Yok Hizmeti Nasıl Düzeltilir 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12
- Yol 1: Taşıyıcı Güncellemeleri
- Yol 2: Uçak Modunu Değiştirin
- 3. Yol: Mevcut Wi-Fi Ağınızı Unutun
- Yol 4: Ağ Ayarlarını Sıfırla
- Yol 5: iPhone'u Yeniden Başlatmaya Zorlayın
- Yol 6: DNS Sunucusunu Değiştirin
- 7. Yol: SIM'i çıkarın
- Yol 8: iPhone Hücresel Verilerinin Veri Kaybı Olmadan Çalışmamasını Düzeltmek için iPhone Sistemini Onarın
Yol 1: Taşıyıcı Güncellemeleri
Taşıyıcı güncellemeleri her şimdi ve sonra serbest bırakılıyorGenel performansın arttırılması ve sorunların bir kısmının düzeltilmesi için ağ sağlayıcılar tarafından Bu yüzden sorununuzu çözün, herhangi bir hücresel güncellemeyi kontrol edin.
Adım 1: iPhone'unuzda Ayarlar uygulamasına gidin ve Genel >> Hakkında'ya gidin.
Adım 2: Herhangi bir güncelleme olması durumunda, güncellemenizi ve yüklemenizi isteyen bir mesaj alacaksınız. Güncelleme kurulumu tamamlandığında, sorun çözülecektir.

Yol 2: Uçak Modunu Değiştirin
"Mobil veri çalışmıyorYine de iOS 12 "sorunu, Uçak Modunu açıp kapatmayı deneyin. Basit, doğru geliyor mu? Peki, sorununuz için çok basit ama kullanışlı bir çözüm. Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: iOS cihazınızda, yukarı kaydırarak Denetim Masası'nı başlatın.
Adım 2: Uçak Modu simgesine dokunun. Bununla iOS cihazınız Uçak Modu'na geçecektir. Birkaç dakika bekleyin ve simgeye bir kez daha dokunun. Bununla, iOS cihazınız Uçak modundan muaf olacaktır.

3. Yol: Mevcut Wi-Fi Ağınızı Unutun
Hücresel verileri çözmek için başka bir yöntem hayır diyorservis mevcut kaydedilmiş Wi-Fi ağınızı unutmak için. Bununla yapacağınız tek şey, iPhone'unuzun hücresel bağlantı sorununu çözmenize yardımcı olabilecek Wi-Fi ağ ayarlarını geri yüklemek. Mevcut Wi-Fi ağınızı unutmak için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: Ayarlar >> Wi-Fi bölümüne gidin. Wi-Fi ağı adının yanında görülebilen bir bilgi işareti olan (i) işaretine dokunun.
Adım 2: Şimdi sadece "Bu Ağı Unut" seçeneğine dokunun. Artık Wi-Fi ağını tekrar ekleyebilirsiniz.

Yol 4: Ağ Ayarlarını Sıfırla
Birkaç kez, iPhone'un ağ sorunları yalnızca iOS cihazının ağ ayarlarının yalnızca sıfırlanmasıyla çözülebilir. Ağ ayarlarını sıfırlamak için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: Ayarlar >> Genel seçeneğine gidin. Şimdi aşağıda bulunan "Sıfırla" seçeneğini seçin.
Adım 2: Ağ Ayarlarını Sıfırla seçeneğini seçin. Şifre istenirse, ilerlemek için bir tane girin. "Ağ Ayarlarını Sıfırla" seçeneğini tıklayın.
Adım 3: Sıfırlamanın yanı sıra sıfırlama işlemi de tamamlanıncaya kadar sabrınız. Şimdi, iPhone'unuzu Wi-Fi ağınıza taze olarak bağlayın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

Yol 5: iPhone'u Yeniden Başlatmaya Zorlayın
Yukarıdaki yöntem iPhone'unuzu çözmediysehücresel problem, şimdi sizin için sahip olduğumuz başka bir kolay metoda gitmelisiniz. Bir güç yeniden başlat! Yeni bir başlangıç, zorunlu bir olabilir, harikalar yaratıyor. Basitçe, sorunu çözmek için cihazınızı yeniden başlatmaya zorlayın. Önce tuşuna basın ve hemen Sesi Aç düğmesine basın. Şimdi Aşağı Ses düğmesiyle de aynısını yapın. Şimdi iPhone yeniden başlatılıncaya kadar yan düğmeyi basılı tutun.

Yol 6: DNS Sunucusunu Değiştirin
"Hücresel veriler çalışmıyor" sorununu çözmenin bir başka yolu da DNS sunucusunu değiştirmektir. DNS sunucunuzu değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: Ayarlar >> Wi-Fi bölümüne gidin. Şimdi, DNS sunucusunu değiştirmek istediğiniz Wi-Fi ağınızın yanında bulunan (i) simgesine tıklayın.
Adım 2: DNS'ye tıklayın. Şimdi tek yapmanız gereken mevcut DNS sunucusunu kaldırmak ve dilediğiniz şekilde DNS sunucusunun yeni adreslerini girmektir.

7. Yol: SIM'i çıkarın
Eğer hala senin için hiçbir şey işe yaramadıysa, o zamanSIM kartınızı düzgün bir şekilde yerleştirmediğiniz veya iPhone'unuzun yanlış kullanımı nedeniyle olabilir, SIM değiştirilir ve bu nedenle sorunla karşı karşıya kalırsınız. Bu senaryoda tek yapmanız gereken SIM kartı bir kez ve tekrar takın. Bunu yapmak için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: SIM kartı iOS cihazınızdan kolayca çıkarın. SIM kartta hasar olup olmadığını kontrol edin.
Adım 2: SIM kartı yuvasına tekrar yerleştirin ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.
Yol 8: iPhone Hücresel Verilerini Veri Kaybınız Olmadan Servis Yokmak için Onarın iPhone Sistemini Onarın
Birkaç kez, çözümlerin çoğu harika sonuç veriyorveri kaybı. Sorununuz çözülse bile, değerli verilerinizi kaybedersiniz. Bu gibi durumlarda, https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html çok yardımcı olur. İOS ile ilgili sorunlardan herhangi birini çözen ve tüm verilerinizi zararlardan koruyacak şekilde saklayan, kullanıma hazır bir problem çözücüdür. Yazılım, hücresel veri problemini çözmeyi sağlayacaktır. Bu basit aracı kullanmak için aşağıdaki basit adımları izleyin.
Adım 1: Yazılımı bilgisayarınıza indirdikten sonra kurun. S / w'yi çalıştırın ve iPhone'unuzu ona bağlayın. "İşletim Sistemini Onar" seçeneğini tıklayın.

Adım 2: İndir seçeneğinin kullanılması, gereken en yeni üretici yazılımı paketini indirin.

Adım 3: "Onarımı Başlat" seçeneğini tıklayın. İOS cihazınızın kurtarılması kısa sürede başlayacaktır.

Yukarıdaki makale bize en iyisini anlattı"iOS 12 hücresel verilere iPhone'da hizmet verilmez" sorunu için çözümler. Tüm çözümler sorununuzu çözmek için kendi türünde en iyisi olsa da, sıfır veri kaybı özelliği nedeniyle Tenorshare ReiBoot'a gitmenizi öneririz. Yukarıdaki çözümlerin "iOS 12.1 mobil / LTE verileri çalışmıyor" sorununuzu çözmenize yardımcı olduğunu umuyoruz. İPhone gibi kurtarma modunda kalmış iPhone iOS sistemiyle ilgili sorunlarınız varsa, iPhone çökmesi vb., Bu yazılım sistem kurtarma yoluyla tüm bu sorunları çözebilir.