İOS'u Atlamanın En Önemli 6 Yolu 12 / 12.1 Etkinleştirme Kilidi
"İOS 12 güncellemesinden sonra iPhone'umu ayarlamaya çalışıyordum, ancak birden bire" iPhone etkinleştirilemedi "ifadesini içeren bir hata iletisiyle karşılaştım, bunu nasıl düzeltebilirim?"

Görünüşe göre, bazı insanlar, özellikle yeni iPhone X / XR / X'ler ile benzer bir problem yaşıyor. Yani, temel olarak, eğer bunu yaşıyorsanız iOS 12.1 / 12 aktivasyon sorunu o zaman sadece sen değilsin. Maalesef, sorun iPhone X'e izole edilmiyor ve bunun olmasının bir nedeni var. Aşağıda listelenir ve tartışılırlar.
İPhone'u iOS 12 Güncellemesinden Sonra Neden Etkinleştiremiyorsunuz?
Bir iOS 12 bypass aktivasyon kilidine ihtiyaç duymanızın birçok nedeni olabilir. Birçok kullanıcı bu problemle karşı karşıya kalmıştır ve bunlar buna sebep olan sebeplerdir.
1. Aktivasyon Kilidi
Kullanmakta olduğunuz iPhone'un bir başkasının iCloud hesabına bir aktivasyon kilidi ile bağlı olması mümkündür.
2. Taşıyıcı Sorunları
Belki de özellikle operatörün bazı sorunları var. Amerika Birleşik Devletleri'nde, iPhone X aktivasyon sorunlarının çoğu, AT&T ve Verizon gibi taşıyıcılarla ilgilidir.
3. Aktivasyon Sunucusunda Yüksek Trafik
Bunun için belirli bir sunucu atandısadece aktivasyon amacı; aktivasyon sunucusu olarak adlandırılır. Şu anda birçok kullanıcı yeni iOS 12'yi etkinleştirmeye çalıştığından sunucunun kullanılamaması olasıdır. Bu nedenle, yoğun trafik çekiyor olabilirsiniz.
4. SIM Kart sorunu
Cihaza taktığınız SIM Kart çalışmıyor.
İOS 12 Aktivasyon Hatası Nasıl Düzeltilir
İOS 12 etkinleştirme sorunlarını gerçekten gidermek için kullanabileceğiniz birkaç yöntem. Onları dikkatlice oku:
Birkaç Dakikada Tekrar Deneyin
Apple sunucularının olması çok mümkünşu anda meşgul, çünkü yeni piyasaya sürülen yeni iOS 12 ve dünyanın her yerinden insanlar bunu elde etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Yani, sadece şirketin aktivasyon sunucusunun durumunu kontrol edebilir veya daha sonra tekrar deneyebilirsiniz.
SIM Kartı Çıkarma ve Yeniden Takma
SIM kart doğru bir şekilde yerleştirilmemişse, muhtemelen SIM kartı tekrar takarak onarın. Adımlar çok basit,
Adım 1: SIM kartı yuvadan çıkarın ve tekrar takın, ancak bu sefer doğru şekilde yapın.
Adım 2: Şimdi iPhone'unuzu tekrar ayarlayın.
İPhone'unuzu sıfırlayın
İPhone'u iOS 12’den sonra etkinleştiremiyorsanızardından Sert Sıfırlama yapmak sorunu çözebilir. Sert Sıfırlama yapmak, aslında bir kez daha başladığında sorunun çözüleceğini umarak cihazı yeniden başlatmaya zorlamanız gerektiği anlamına gelir. Apple, bu belirli amaç için özel bir sekans tasarladı, ancak farklı iPhone modelleri için farklı.
iPhone XR / X / X veya 8 veya 8 Plus
Adım 1: Sesi Aç ve Sesi Azalt düğmesine hızlıca dokunun.
Adım 2: Bundan sonra Güç düğmesine basın ve basılı tutun.
Adım 3: Ekranda Apple Logosunu görene kadar düğmeyi basılı tutun.
iPhone 7 ve 7 Artı
Adım 1: Gç düğmesini Sesi Azalt düğmesiyle birlikte basılı tutun.
Adım 2: Ekranda Apple Logosunu görene kadar onları tutmaya devam edin.
iPhone 6 ve daha eski tüm modeller
Adım 1: Güç ve Ev düğmesini bir arada basılı tutun.
Adım 2: Apple Logosu size görünene kadar onları tutmaya devam edin.
Bunlar farklı bir iPhone modeli için Zorla Yeniden Başlatma Dizisidir, cihazı yeniden başlatmak için dizileri dikkatlice okuyun.

Wi-Fi Ağını Kontrol Edin
İPhone'u iOS 12 güncellemesinden sonra etkinleştiremiyorsanızDaha sonra Wi-Fi ağını kontrol etmelisiniz. Cihazınızın gs.apple.com adresini engellemediğinden emin olmanız gerekir. Aslında engelliyorsa, iPhone'unuzu etkinleştirmeniz imkansızdır.
Bu yüzden farklı bir Wi-Fi'ye bağlanmanız gerekiyor.Şu anda kullanmakta olduğunuz şebeke, çalışmayacak ve sabit ve güvenilir bir ağ olduğundan emin olmayacaktır. Ardından, içeri girdikten sonra sorunu çözmek için bazı ayarları değiştirebilirsiniz. İPhone'unuzda Ayarlar'a ve ardından Wi-Fi'ye giderek Wi-Fi'yi kontrol edebilirsiniz.

SIM Aktivasyon Kilidi'ni açma
İOS 12 aktivasyon kilidi arıyorsanıziPhone'umu Bul özelliğini kullanarak veya Apple Store'a giderek kolayca kaldırabilirsiniz. Etkinleştirme Kilidi'nin temel amacı, iPhone'unuzun verilerinin yanlış ellere geçmesini engellemektir. Temel olarak, çalınması durumunda cihazınızı ve verilerinizi koruyan bir kalkandır. İkinci el bir iPhone ise, önceki sahibinin Apple kimliğini ve şifresini girmeniz veya belirli bir sahibinden iPhone'umu Bul seçeneğine giriş yapmasını ve kilidi kendi iCloud hesabından çıkarmasını istemeniz gerekir. Alternatif olarak, en yakın Apple Mağazasını ziyaret edin ve mülkiyet kanıtı sağlayın.
İTunes ile etkinleştir
Yukarıdakilerin tümü sizin için çalışmıyorsa, tek seçeneğiniz iTunes uygulamasını kullanarak yeniden etkinleştirmeye çalışmaktır. İPhone'u etkinleştirmek için aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz:
Adım 1: Cihazınızı yeniden başlatarak başlamanız gerekir.
Adım 2: Ardından, aygıtı iTunes zaten kurulu olduğu bir bilgisayara bağlamanız gerekir.
Adım 3: Uygulamayı çalıştırın ve iTunes penceresinden "iPhone'unuzu Etkinleştir" i tıklamanız gerekir.
Adım 4: Sizden Apple kimliğinizi ve şifrenizi girmeniz, sağlamanız ve iPhone'u etkinleştirmek için "Devam Et" seçeneğini tıklatmanız istenecektir.

Sonuç
Daha önce de belirtildiği gibi, sadece sen değilsinBu özel sorundan muzdarip, bu birçok insanın başına geldi. Size bunun arkasındaki muhtemel nedenleri ve sorunu çözmenin yollarını anlattık. Tenorshare ReiBoot gibi bir iOS sistem onarım yazılımı kullanarak da iOS'u düzeltmeyi deneyebilirsiniz.