/ / 3 iOS'tan Sonra Bricked iPhone'u Düzeltmenin En İyi Yolları 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12 Güncellemesi

İOS'tan Sonra Tuğla iPhone'u Düzeltmenin En İyi 3 Yolu 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12 Güncellemesi

"Serbest bırakılması konusunda son derece heyecanlıydımyeni iOS 12, bu yüzden, yayınlanmasından 1 gün sonra, yeni özellikleri ve uyumluluğunu kontrol etmek için kurdum. Mükemmel, iOS 11'den çok daha iyi çalıştı. Fakat aniden ertesi gün ayrıldım, telefonumu yeniden başlattım ve bana 15 dakika boyunca Apple Logosunu gösterdi. Her nasılsa iOS 12 iPhone'umu örttü ve daha sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin ”

Yani, senin iPhone XS / XR / X / 8/7/6/5, iOS 12.3 / 12.2 / 12.1 / 12 güncellemesinden sonra tuğlalanırEndişelenmeyin, bu durumu düzeltmek için en etkili yöntemlerden üçü detaylı olarak aşağıda tartışılmaktadır. Onları dikkatlice okuyup takip etmelisin.

Onar 1: Sabit Sıfırlama iPhone

İPhone'unuz iOS 12 güncellemesinden sonra açılmazsa, sert sıfırlama yaparak düzeltmeyi denemelisiniz. Çok basit bir işlemdir, ancak sert sıfırlama sırası iPhone'ların farklı modellerine göre değişir.

iPhone XS / XS Maks / X veya 8 veya 8 Artı:

Adım 1: Sesi Aç düğmesine ve ardından Sesi Azalt düğmesine dokunun.

Adım 2: Sonra Güç düğmesini basılı tutmanız gerekir.

Adım 3: Apple Logosu tarafından görülebilene kadar beklemelisin.

iPhone 7 ve 7 Artı:

Adım 1: Güç düğmesini ve Ses Kısma düğmesini bir arada tutun.

Adım 2: Apple Logosu ekranda görünene kadar birkaç saniye basılı tutun.

Adım 3: Şimdi, sadece sürgüyü kaydırın.

iPhone 6 ve daha eski tüm modeller:

Adım 1: Güç ve Ev düğmesini bir arada basılı tutun.

Adım 2: 10 saniyeden uzun süre basılı tutmayın.

3. Adım: Apple Logosu size görünür olacak

sabit sıfırlama iphone

2 Düzelt: iOS Sistem Kurtarma ile iOS 12 / 12.1 Bricked iPhone Fix

İPhone'unuz iOS 12 güncellemesinden sonra tuğlalanırsao zaman düzeltmenin en iyi ve en basit yolu bir iOS Sistem Kurtarma yazılımı kullanmaktır. En iyi kurtarma yazılımlarından biri Tenorshare ReiBoot'tur. Sadece birkaç adımda iOS sistemlerini tamir edebilen üçüncü taraf bir araç. Her türlü sıkışmış sorun, çökme ve önyükleme döngülerine sahip olmak, herhangi bir şeyi halledebilir. tuğla nasıl çözülür? Tenorshare ReiBoot'a gidin ve aşağıdaki prosedürü izleyin.

Adım 1: İlk önce bu yeni yazılımı indirip bilgisayarınıza yüklemelisiniz.

Adım 2: Ardından, tuğla iPhone'u bilgisayara bir veri kablosu ile bağlayın.

Adım 3: Algılandığında, "İşletim Sistemini Onar" veya "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" seçeneğini tıklayın.

tamir tuğla iphone reiboot

Adım 4: Şimdi tekrar "Onarımı Başlat" a basın.

Adım 4: Şimdi, yazılım prosedür için gerekli ürün bilgisini indirmenizi isteyecektir.

Adım 5: Paket için bir hedef seçin ve seçin ve İndir seçeneğine dokunun.

son ürün yazılımı paketini indir

Adım 6: Tamamlandıktan sonra, "Onarımı Başlat" düğmesine tıklayarak sistem onarımını başlatabilirsiniz.

tuğla iphone tamir etmeye başla

İşlem sadece birkaç dakika sürecek ve bir kez yapıldığında cihaz yeniden başlatılacaktır.

Bu prosedürü tamamladıktan sonra, cihazın doğru çalışması gerekir. Bu, devre dışı bırakılmış iPhone döneminizi düzeltmek için en kolay yöntem!

Onar 3: Bricked iPhone'u iTunes ile geri yükleme (Veri Silme)

İOS 12 güncellemesi iPhone’u hazırladıysaEn belirgin olanı ya da resmi çözüm, aygıtı düzeltmek için iTunes'u kullanmaktır. Ancak tüm dosyalarınızı ve ayarlarınızı kaybetmeye hazırlıklı olmalısınız, çünkü bu işlem telefonu tamamen silecektir.

Peki, iOS 12 tuğlalı iPhone varsa nasıl düzeltirsiniz? Cihazı iTunes'a bağladınız!

Adım 1: Bilgisayarınızda iTunes'un en son sürümünü kullandığınızdan emin olmanız gerekir.

Adım 2: Ardından cihazı bilgisayarınıza veri kablosu ile bağlayın.

Adım 3: Şimdi, devam etmek için cihazı DFU moduna getirmeniz gerekiyor. DFU mod sırası, farklı iPhone modelleri için farklılık gösterir.

İPhone 8 veya X için:

Cihazı kapatın ve Güç düğmesini 3 saniye basılı tutun.saniye. Ardından, Güç düğmesini basılı tutarken Ses Kısma düğmesine dokunun ve basılı tutun. Onları en fazla 10 saniyede tutmaya devam et. Güç düğmesini bırakın, ancak tamamen siyah bir ekran görene kadar Sesi Azalt düğmesini basılı tutun.

İPhone 7 veya 7Plus için:

Cihazı kapatın. Güç düğmesini 3 saniye basılı tutun. Şimdi, sol taraftaki Ses Kısma düğmesini ve Güç düğmesini bir arada tutmanız gerekir. Onları en fazla 10 saniyede tutmaya devam et. Güç düğmesini bırakın ve Ses Kısma düğmesini basılı tutun. Cihaz siyah bir ekrana girecek, DFU modu.

İPhone 6/6 s / 6 Artı / iPad için:

İlk önce, cihazı kapat! Şimdi, Güç düğmesini 3 saniye basılı tutun. Ardından, Güç düğmesini bırakmadan Giriş düğmesine basın. Onları 10 saniye kadar düz tutmaya devam edin. Güç düğmesini bırakın ve Giriş düğmesini yaklaşık 5 saniye basılı tutun; cihaz DFU moduna girecektir.

dfu modu iphone 8 ve x

Adım 4: Şimdi, bir açılır mesaj derhal iTunes'un Kurtarma Modunda bir cihaz tespit ettiğini size söyleyecektir.

Adım 5: Yani, "Geri yükle" üzerine tıklayın.

iphone dfu modu itunes

Adım 6: Şimdi "Restore and Update" (Geri Yükle ve Güncelle) seçeneğine dokunarak Fabrika Ayarlarına Dön

geri yükle ve güncelle

İşlem tamamlandı! Fabrika ayarlarına dönmek biraz zaman alabilir ancak bundan sonra, iOS cihazınızın tekrar düzgün çalışması mümkün olacaktır.

Sonuç

Mükemmel bir dünyada böyle bir şey olmamalıiPhone gibi sorunlar, iOS 12 / 12.3 güncellemesinden sonra açılmayacak ancak böyle şeyler birçok insanda olabilir. Ne yazık ki, eğer onlardan biriyseniz o zaman tetikte olun! Sorunu anlamaya çalışın ve herhangi bir kızarıklık yapmayın. bu durum durumu daha da kötüleştirebilir.Telefonunuz tuğladan yapılmışsa, cihazı düzeltmek için bu makaledeki prosedürleri tam olarak yerine getirmeniz gerektiğinden emin olun.Bu durumda, tuğlalı iPhone'unuzu kolayca düzeltebileceğinden Tenorshare ReiBoot'a gitmenizi kesinlikle öneririz. ve herhangi bir zorluk olmadan. Bunun için gidin ve hayal kırıklığına uğramayacaksınız!

Yorumlar 0 Yorum ekle