İOS Nasıl Yapılır 12 / 12.1 / 12.2 / 12.3 Bildirimler Gruplandırma Çalışmıyor
"Bu sorunu yaşayan başka biri var mı? Bildirimler, iOS 12'de olduğu gibi gelen iOS 12 abd'de gruplandırılmaz. Aynı uygulamadan gelen birden fazla bildirimin yalnızca ayrı göründüğü yerlerde."

Grup bildirimleri uygulaması yardımıyla, iOS 12cihaz kullanıcıları daha düzenli bir uyarı ve bildirim alma sistemi yaşayabilir. Herhangi bir uygulamadan gelen herhangi bir bildirim veya uyarı, iOS cihazınızın ekranından kolayca okunabilir veya kaldırılabilir. Cihazınızda Grup Bildirimleri'ni etkinleştirmediyseniz, aldığınız tüm bildirimler ve uyarılar çok örgütsüz bir şekilde listelenir ve Belirli bir uygulamanın bildirimini bulmak için her bildirimin ve uyarının üzerinden geçmenin hantal süreciyle uğraşmak zorunda kalacak. "Grup Bildirimleri" ni etkinleştirmek, bu sınırlamayı düzeltir ve tüm bildirimler ve uyarılar düzenlenecek ve belirli bir uygulamanın bildirimini daha kolay görebileceksiniz. Bazı durumlarda, grup bildirimlerini etkinleştirdikten sonra bile, iOS 12 / 12.1 / 12.2 / 12.3 gruplandırılmış bildirimler çalışmıyor.
Bu sorun birçok yönden kolayca düzeltilebilir. Bu makale, bu sorunu çözmenin en etkili 6 yolunu açıklamaktadır.
- Yol 1: Her Uygulama İçin Bildirim Gruplamasını Etkinleştir
- 2. Yol: Her Zaman Bildirimleri Göster'i etkinleştirin
- 3. Yol: Saati ve Tarihi Otomatik Olarak Ayarlayın
- Yol 4: Cihazınızı Yeniden Başlatmaya Zorlayın
- 5. Yol: Tüm Ayarları Sıfırla
- Yol 6: iOS Sistemini ReiBoot ile Onarım
1. Yol: Her Uygulama için Bildirim Gruplamasını Etkinleştir
Bu, iOS 12 grubu bildirimlerinin düzenlenemeyen bildirimleri sorununu çözmenin en yaygın yoludur. Bunu ele almak için aşağıdaki adımları izleyin.
Adım 1: Cihazınızın "Ayarlar" bölümüne gidin.
Adım 2: "Bildirimler" üzerine tıklayın.
Adım 3: Burada listelenen tüm uygulamaları göreceksiniz. Bildirimleri gruplandırmak istediğiniz uygulamaya tıklayın.
Adım 4: Bundan sonra, "Bildirim Grubu" üzerine dokunun.
Adım 5: "Uygulama" sekmesine tıklayın.

Başka bir uygulamanın bildirimlerini gruplandırmak istiyorsanız, bu prosedürün tamamını tekrar etmeniz gerekecektir. Artık gerek duymuyorsanız, her uygulamanın grup bildirimlerini bile devre dışı bırakabilirsiniz.
2. Yol: Her Zaman Bildirimleri Göster'i etkinleştirin
İOS 12'yi gruplamayan bildirimler gibi cihazınızın grup bildirim özelliği ile ilgili temel aksaklıklar bu yöntemle hızlı bir şekilde düzeltilebilir.
Adım 1: "s" Ayarlar "cihazınızdan" Bildirimler "seçeneğini seçin.
Adım 2: "Önizlemeleri Göster" i tıklayın
Adım 3: "Her zaman" seçeneğini seçin.

Bunu etkinleştirdikten sonra, tümKilit ekranında bildirimler ve uyarılar görünecektir. Özel bildirimlerinizin kilit ekranda da gösterilmesiyle ilgili bu hafif rahatsızlık var. Bu konuda bir sorun yoksa, bu yöntemle devam edebilirsin.
3. Yol: Saati ve Tarihi Otomatik Olarak Ayarlayın
Grup bildirimlerinin çalışmadığı sorunu bu basit adımları izleyerek çözülebilir.
Adım 1: "Ayarlar" aygıtından "Genel" seçeneğini seçin ve "Tarih ve Saat" e gidin.

Adım 2: "Otomatik Olarak Ayarla" ya basın.

Bu, saat diliminize göre saatinizi ve tarihinizi otomatik olarak ayarlayacaktır.
Yol 4: Cihazınızı Zorla Yeniden Başlatın
Grup bildirimi iOS 12 cihazınızda hala çalışmıyorsa, cihazınızı yeniden başlatmayı zorlayabilirsiniz.
İPhone 6 ve önceki sürümlerini yeniden başlatmayı zorla,
Adım 1: "Sleep / Wake" düğmesine ve "Home" düğmesine aynı anda basın.
2. Adım: Apple logosu görünene kadar her iki düğmeyi de yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
İPhone 7 ve iPhone 7 Plus için yeniden başlatmayı zorla,
Adım 1: "Ses kısma" düğmesine basın ve bir süre basılı tutun.
Adım 2: Aynı anda "Uyku / Uyanma" düğmesine basın.
Adım 3: Apple logosu görünene kadar her iki düğmeyi de yaklaşık 10 saniye basılı tutun.
4. Adım: Her iki düğmeyi de bırakın; cihazınız yeniden başlatılacaktır.

İPhone 8 ve iPhone X’in yeniden başlatılmasını zorla
Adım 1: Aynı anda hızlı bir şekilde "Sesi Arttır" ve "Sesi Azalt" tuşlarına basın.
Adım 2: Apple logosu görünene kadar yan tuşa aynı anda basın. Cihazınız yeniden başlatılacaktır.

5. Yol: Tüm Ayarları Sıfırla
Yukarıda belirtilen yöntemlerden herhangi biri işe yaramazsa, tüm iOS cihaz ayarlarınızı sıfırlamak için bu yöntemi deneyin. Bunu adım adım prosedürü izleyerek yapabilirsiniz.
Adım 1: "Ayar" a gidin ve "Genel" e basın.
Adım 2: "Sıfırla" yı tıklayın
Adım 3: "Tüm Ayarları Sıfırla" seçeneğini seçin
Adım 4: Telefon şifrenizi doğrulama için girin ve tekrar "Tüm Ayarları Sıfırla" yı seçin.

Grup Bildirimlerinin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
Yol 6: iOS Sistemini ReiBoot ile Onarım
Denemek ve test etmek yerine pek çok yöntemiOS 12 bildirimleri grubunun çalışmadığı sorunu düzeltin, birçok iOS cihaz sistemi hatasını düzeltmek için en iyi seçeneği sağlamak üzere tasarlanmış bir üçüncü taraf aracı olan Tenorshare ReiBoot yazılımını indirip yükleyerek zamandan ve emekten tasarruf edebilirsiniz. Aşağıdaki bildirimleri izleyerek grup bildirimleri sorununu çözmek için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
Adım 1: Tenorshare ReiBoot'u indirin ve bilgisayarınıza kurmak için talimatları izleyin.
Adım 2: Bilgisayarınızdaki programı açın ve bir USB kablosuyla iPhone'unuzu bilgisayara bağlayın.
Adım 3: Telefonunuz algılandıktan sonra, "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" seçeneğini tıklayın.

Adım 4: "İndir" e tıklayarak en son iOS Bellenimini indirin.

Adım 5: Onarım işlemini başlatmak için "Onarımı Başlat" üzerine tıklayın.

İOS sistem hatalarının düzeltilmesiyle birlikte, bu yazılım aynı zamanda iOS 12'nin yeni bir çalışma sürümünü indirecektir ve bu hatalardan arınmış olacaktır.
Sonuç
Bununla birlikte, iOS 12 bildirimleri sorunu değilçalışma birçok kolay yoldan giderilebilir, Tenorshare ReiBoot ile düzeltmek, iOS 12 güncelleme sorunlarını etkili bir şekilde çözmek için en iyi seçenektir. Sisteminizi kolayca güncellemek, güncellemek, onarmak ve düşürmek gibi birçok işlevi gerçekleştirebilen çok kullanışlı ve güçlü bir araçtır. Bu yazılım hem Windows hem de Mac kullanıcıları tarafından kullanılabilir. İOS cihazınızın genel sorunlarını çözmek, onunla oldukça basit ve hızlı hale gelir. Şiddetle tavsiye edilir!