Jailbroken iPhone'u iOS 12 ile Güncellemenin En İyi 2 Yolu
Yeni iOS 12'nin piyasaya sürülmesinden sonra, herkesiPhone'larının güncellenmesini istiyor, çünkü iOS 12 çok daha hızlı ve daha hızlı tepki veriyor. İPhone'unuzun performansını büyük ölçüde artıracaktır. Prosedür çok basit olmayabilir, fakat kullanıcının çoğu nasıl kurulacağını ve nasıl hazırlanacağını bilir. Sorun şu ki, zarar görmüş bir iPhone'unuz varsa, cihaz güncelleme yapmaz. Aslında, OTA jailbroken iPhone'larda devre dışı bırakılır, çünkü herhangi bir güncellemeyi yanlışlıkla yüklerseniz, jailbreak'i kaybetme ihtimaliniz büyüktür. Yani, jailbroken iPhone nasıl güncellenir; çok basittir, cihazı el ile güncellemeniz gerekir. Bu makalede, jailbroken iPhone'unuzu güncellemenin etkili yöntemleri ele alınmıştır.
1. Bölüm: Jailbroken iPhone'u iOS 12 ile Güncellemeden Önce
Her şeyden önce, ihtiyacın olduğunu bilmen gerekir.iOS 12'ye güncelleme yapacaksanız bazı ciddi hazırlıklar yapabilirsiniz. Eğer cihazınızı rahatça gidip güncellerseniz, tüm verilerinizi ve ayarlarınızı kaybedersiniz ve hapsedilmiş iPhone'larda bu tür önlemler daha önemli hale gelir.
Eğer içine bakarsanız, o zaman bileceksiniz kiOTA güncellemesi ile herhangi bir jailbroken iPhone'u güncelleme yetkisine sahip değilsiniz. İPhone'unuzu OTA güncellemesini kullanarak bile güncellemeye çalışırsanız, o zaman “Güncellemeleri Denetleme” de takılıyor olacaksınız. Bunun nedeni modern hapishane saldırılarının OTA güncellemelerini önceden devre dışı bırakmasıdır. Sonunda, jailbreak engellenmiş olacak ve jailbreak firmware eylemlerinizin sonucuyla karşı karşıya kalacaktır. Bu nedenle, güncellemeye çalıştığınızda, basitçe kurulmaz veya çökmez ve kaçınılmaz olarak sıkışıp kalmaz.

Son olarak, iPhone'unuzu yedeklemelisinizVeriyi kalıcı silme işlemlerinden kurtarmak için İCloud ve iTunes gibi uygulamaları kullanarak iPhone'unuzu kolayca yedekleyebilirsiniz, ancak Tenorshare iCareFone sizin için en iyi seçenek olacaktır. Hızlı, kolay, verimli ve iTunes gibi hata mesajlarına takılmıyor. Dahası, dosyaları seçerek yedeklemenizi sağlar ve daha fazla yedekleme seçeneği sunar.

Bölüm 2: Jailbroken iPhone Nasıl Güncellenir
Bir jailbroken iPhone'u güncelleyemezsinizgeleneksel yöntemleri kullanarak. Cihazın OTA'sı, cihazı hapse attığınız anda manuel olarak devre dışı kalır, çünkü yanlışlıkla herhangi bir güncelleme yaparsanız, o zaman jailbreak'i kaybedersiniz. Bu yüzden, jailbroken iPhone için iki çok etkili güncelleme prosedürünü tartışacağız. İOS 12'ye güncellemek için iTunes'u kullanabilir veya iTunes olmadan jailbroken iPhone'u geri yükleyebilirsiniz, ayrıntılar aşağıda verilmiştir.
Yol 1: iTunes olmadan Güncelleme ve ReiBoot Kullanma
Doğal olarak, bir iPhone kullanıcısı olarak,jailbroken iPhone'u iOS 12’ye güncellemek için iTunes’a İPhone Apple logosuna takılabilir veya güncelleme siyah ekranda durur. Bu nedenle, jailbroken iPhone'unuzu güncellemenin alternatif, hatasız bir yolunu aramalısınız ve Tenorshare ReiBoot'un geldiği yer burasıdır. Jailbroken iPhone'u güncelleme yeteneğine sahip güçlü bir yazılımdır ve takılan tüm iOS sistemlerini kolayca onarabilir dakikalar içinde.
Adım 1: ReiBoot'u bilgisayarınıza indirip kurmanız ve ardından iPhone'unuza bağlamak için bir veri kablosu kullanmanız gerekir.
Adım 2: Şimdi, Tenorshare ReiBoot'u başlatın.
Adım 3: Cihazınızı algılamak birkaç saniye alacaktır, ardından üstteki Menüye gitmeniz ve “iPhone iPhone Fabrika Ayarlarına Dön” seçmeniz gerekir.

Adım 4: Ardından, “Şimdi Düzelt” e tıklayın, yazılım size en uygun iOS ürün bilgisini gösterecektir.

Adım 5: Şimdi, yazılımı indirmek için varış yeri sağlamanız gereken yazılım indirme ekranına yönlendirileceksiniz ve “İndir” düğmesine dokunun.

Adım 6: İndirdikten sonra, onarım işlemini başlatmak için “Onarımı Başlat” a basın.

Ve bitti! Yüklemeden sonra, jailbroken iPhone yeniden başlatılacak ve yeni iOS 12'yi kullanabileceksiniz.
Yol 2: iTunes ile Güncelleyin
Jailbroken'i güncellemek çok yaygın bir uygulamadıriTunes uygulamasını kullanarak iPhone. İTunes üzerinden güncelleme sırasında beklenmeyen hatalar ve hatalar meydana gelse de, insanlar hala kullanıyor. Yani, işte prosedürle ilgili birkaç ayrıntı.
Adım 1: Bilgisayarınızda, PC'nizde veya Mac'inizde iTunes'un en son sürümünü kullandığınızdan emin olmanız gerekir.
Adım 2: Şimdi iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes'u başlatın.
Adım 3: Sonra size en son iOS 12'nin kullanılabilir olduğunu söyleyen bir mesaj açılacaktır.
Adım 4: Şimdi, sadece “İndir ve Güncelle” butonuna tıklamanız yeterli.

Adım 5: iTunes açılır mesajı göstermezse, üst kısımdaki Cihaz simgesine tıklamanız ve “Özet” e gitmeniz gerekir.
Adım 6: Ardından, “Güncellemeyi Kontrol Et” üzerine tıklayın ve yazılımı yüklemek için kılavuzu takip edin.

Kılavuzu doğru izlerseniz, yeni iOS 12 ile çalışan bir iPhone kullanabilirsiniz.
Sonuç
Umarım, bu 2 prosedür size yardımcı olacaktıriPhone'unuzu iOS 12'ye başarıyla güncelleyin. Belirtildiği gibi iTunes seçeneği her zaman kullanılabilir ancak hatalar ve aksaklıklar ile karıştırılıyor. Ancak sorunsuz bir iOS güncellemesi istiyorsanız, Tenorshare ReiBoot'a gidin, en iyi seçenek olacaktır.