/ / İOS 12 Aygıtlarındaki Silinmiş WhatsApp Mesajlarını Kurtarma

İOS 12 Aygıtlarında Silinmiş WhatsApp İletileri Nasıl Kurtarılır

WWDC 2018 sonrası iOS 12'nin lansmanı ile,Apple, kullanıcıları iPhone ve iPad'lerinde bu işletim sisteminin / pilliant özellikleriyle donanmış durumda. FaceTime kullanarak birden fazla kullanıcı, daha hızlı ve daha iyi cihaz performansı, hızlı uygulama başlatma, klavyeyle yazma veya daha fazla yanıt verme özelliği varsa, iOS 12 her şeye sahipti. Hatta bir Memoji oluşturabilir ve Ekran Zamanını izleyebilirsiniz. Yararları çok olmasına rağmen, şu ana kadar yaşanan en büyük sorun iOS 12 güncellemesi nedeniyle veri kaybı. Böyle bir durumdaysanız, verilerinizi nasıl kaydedersiniz? Özellikle biliyor musun ilk etapta silinmiş WhatsApp mesajları kurtarmak nasıl?

İyi! Bu konuda endişelenmenize gerek yok. Bu makale sayesinde, silinen WhatsApp mesajlarını almak için farklı yöntemler göstereceğiz.

Silinmiş WhatsApp Mesajlarını iOS 12 Aygıtlarından Doğrudan Alın

İPhone'da silinen WhatsApp mesajlarının nasıl kurtarılacağı şu anda sizi rahatsız eden şeyse, sakin olun! Tenorshare UltData blues ve / ping huzuru düzenlemek için burada. Bu araç, aynı zamanda iOS 12 yükseltmesi nedeniyle veri kaybı dahil olmak üzere neredeyse 50 iOS sorunlarını çözebilir. İPhone ekranınız kısık olsa da, Apple Logosunda takılı kaldıysa veya fabrika ayarlarına sıfırlandıysa, UltData tüm iOS sorunlarını çözecektir. Bir yedeğiniz olmasa bile, WhatsApp iletilerinizi diğer verilerle birlikte 3 yöntemle - iOS aygıtından, iTunes yedeklemesinden ve iCloud yedeklemesinden kurtarabilirsiniz. Yaklaşık 25 veri türü bu uygulama tarafından desteklenir.

İşte rehber -

Aşama 1: Sistem işletim sistemine bağlı olarak, bilgisayarınızda Tenorshare UltData kurun. Yazılımı başlatın ve ardından iPhone / iPad'inizi bir yıldırım kablosu kullanarak bağlayın. Aygıtın açık olduğundan emin olun ve ardından yazılım arayüzünden "iOS Aygıtından Kurtar" ı seçin.

ultdata ana ekranı

Adım 2: Bir sonraki arayüzden, taramaya başlamak için istediğiniz veri tipini seçmeniz gerekir. Burada, bu durumda tümünü veya "WhatsApp & Ekleri" seçebilirsiniz. Taranacak verileri seçtikten hemen sonra "Taramayı Başlat" düğmesine dokunun.

taranacak verileri seçin

Aşama 3: Tarama işlemi tamamlandığında, kategorik olarak ayrılmış tüm taranmış dosyaları görebilirsiniz. Sol panelden "WhatsApp Mesajları" nı seçin ve seçtikten sonra gönderi önizlemesini kurtarın. İstediğiniz fotoğrafları doğrudan yazıcıyı buradan seçerek de yazdırabilirsiniz.

mesajları önizle ve kurtar

Adım 4: "Çıktı Ayarları" nı ayarlayabilir ve silinmiş WhatsApp mesajlarını almak için PC'nizdeki hedef klasörü seçebilirsiniz. Ayrıca PC'nizde mi yoksa cihazınızda mı kurtarmak istediğinizi seçin.

mesajları kurtar

İTunes Yedekleme'den Kayıp WhatsApp Sohbeti Alın

Aşama 1: UltData arayüzünden, programı başlattıktan ve iPhone'unuzu bilgisayara bağladıktan hemen sonra "iTunes Yedekleme Dosyasından Kurtarma" yı seçin. Görüntülenen listeden istenen yedekleme dosyasını seçin ve "Taramayı Başlat" düğmesine dokunun.

yedek seç

Adım 2: Şimdi, kategorik olarak taranmış ve düzenlenmiş verileri göreceksiniz. "Uygulama Veri Kurtarma" altındaki "WhatsApp Mesajları" üzerine dokunun ve sonra açılır listeden "Yalnızca Silinmişleri Göster" i seçin. Verileri önizleyin ve ardından kurtarmak istediğiniz mesajları seçin.

Adım 3: Seçilen veriyi veya bireysel WhatsApp mesajlarını kurtarmak için "Kurtar" düğmesine basın. Silinen verileri doğrudan kurtarmak için "Cihaza Kurtar" ı bile seçebilirsiniz.

Bu, silinen WhatsApp mesajlarının yedeği olmadan nasıl geri yükleneceği anlamına gelir; iTunes yedeklemesini ne zaman kaybettiğiniz anlamına gelir.

İCloud Yedeklemesinden Önizleme ve Seçmeli Olarak Geri Yükleme

Adım 1: Yazılımı başlatın ve iPhone'unuzu bir yıldırım kablosu kullanarak bağlayın. UltData arayüzünde "iCloud Yedekleme Dosyasından Kurtar" sekmesini tıklayın.

Adım 2: iCloud giriş sayfasına gittikten sonra, UltData içinde, iCloud hesap bilgilerinizi girin. Tercih edilen iCloud yedekleme dosyasını seçin ve "İleri" düğmesine basın.

icloud giriş
yedekleme seçimi

Adım 3: Bu sayfada, "Notlar ve Diğerleri" bölümünün altındaki "WhatsApp ve Ekler" seçeneğini seçin ve "İleri" düğmesine dokunun. Yedekleme indirilinceye kadar bekleyin.

dosyaları seç

4. Adım: Şimdi, "Uygulama Veri Kurtarma" altındaki "WhatsApp Mesajları" seçeneğini ve ardından "Yalnızca Silinmiş Göster" seçeneğini seçerek silinen verileri önizleyebilirsiniz. Önizlemeden, belirli WhatsApp mesajlarını seçin ve ardından "Kurtar" ı tıklayın.

seçilen verileri önizle

Adım 5: Bir dosya tipi ve hedef konumu atayın ve "Kaydet" düğmesine dokunun. Silinen WhatsApp mesajlarını, kişileri ve notları doğrudan buradan kurtarmak istiyorsanız, daha sonra "Bilgisayara Kurtar" yerine "Cihaza Kurtar" seçeneğini de seçebilirsiniz.

mesajları kurtar

Sonuç

Yukarıdaki makaleden itibaren,Tenorshare UltData'nın silinmiş WhatsApp mesajlarının yedeğini almadan nasıl geri yükleneceğini çözmek için en iyi çözümlere sahip olduğu sonucuna varıldı. Silinen WhatsApp mesajlarını kurtarma yöntemlerinden birini seçerek, sonuç mükemmel olacaktır. Umarım bu gönderiyi beğenirsiniz ve iletilerinizi kurtarmak için mutlaka bu yöntemi deneyeceksiniz.

Yorumlar 0 Yorum ekle