İOS'ta Mesaj Önizlemesini Kapatmak 12/11/10
Herhangi bir iOS cihazı için varsayılan ayarApple'ın iMessage, SMS gibi mesajlaşma uygulamalarından gelen mesajların ve diğer uygulamalardan gelen bildirimlerin önizlemesini görüntüleyin. İMessage için hem mesajın içeriğini hem de gönderenin adını görüntüler. Mesajlarınızı yalnızca görüntüleyemiyor, aynı zamanda iMessage uygulamasını açmak zorunda kalmadan da cevaplayabildiğiniz için benzersiz bir kolaylık sunuyor. Bununla birlikte, iOS 11 / 10’da mesaj önizlemesini nasıl kapatacağınızı bilmek isteyebilirsiniz, çünkü birileri telefonunuzun elinizde olabileceği veya en utanç verici anlara veya özel bilgilerin ifşa edilmesine yol açacaktır. Bu makale, iMessage'ın 11/10 tarihinde nasıl özel hale getirileceğini ayrıntılı olarak açıklamaktadır.
İPhone Kilit Ekranında Mesaj Önizlemesini Kapatmak için Adımlar?
Adım 1: "Ayarlar" uygulamasını başlatın ve "Bildirimler" üzerine dokunun.
Adım 2: "Mesajlar" ı seçin.
Adım 3: "Seçenekler" altında, "Önizlemeleri Göster" düğmesini kapatmak için sola kaydırın.
Adım 4: "Asla" seçeneğini seçin.
"Her zaman (Varsayılan)", varsayılan ayardır.metnin içeriğini ve gönderenin adını gösterir, "Unlocked" (Açıldığında Kilidini Açma), iOS cihazı kilidi açıldığında metnin içeriğini görüntüleme anlamına gelir ve "Asla" ifadesi meraklı kişilerden ve onlarla birlikte gelen utançtan kurtarmaz. Afişleri gizlemek için, "UYARILAR" altındaki "Afiş Olarak Göster" seçeneğini işaretleyin.
(Not: iPhone kilit ekranı mesaj gizliliğini açtıktan sonra, önizlemesiz de olsa bildirimi almaya devam edersiniz)
Ekstra İpucu: iOS 11/10'daki Tüm Uygulamalar İçin Önizlemeleri Gizle
Metin mesajları için önizlemelerin yanı sıra, iOS 11, yüklediğiniz diğer tüm uygulamalar için metin önizlemelerini gösterir. İMessage önizlemesini sakladığınızla aynı nedenlerle gizlemek isteyebilirsiniz. Aşağıdaki prosedürü takip ediniz.
Adım 1: "Ayarlar" uygulamasını başlatın.
Adım 2: "Bildirimler" e dokunun.
Adım 3: "Önizlemeleri Göster" i seçin.
Adım 4: Tercihlerinize bağlı olarak, "Unlocked" veya "Asla" seçeneğini seçin.
Hangi uygulama önizlemelerini özellikle seçebilirsinizAyarlar> Bildirimler> Uygulamayı seç seçeneğine giderek gizlemek istersiniz. Uygulamanın bildirim bölümünü bularak devam edin. Burada, devre dışı bırakabileceğiniz "Önizleme Ayarlarını Göster" seçeneğini bulacaksınız.
İPhone kilit ekranında mesaj önizlemelerini gizlemek,gizliliğinizi etkin bir şekilde koruyun. Ancak, hassas verilerinizi tamamen korumak için, iPhone'unuzdaki önbellek verileri, uygulamalardan geçici dosyalar, tarayıcı geçmişi, günlük dosyaları vb. Her yoldan.
Tenorshare iCareFone Pro Özellikleri
- Sistem dosyaları, bozuk indirmeler, indirilen geçici dosyalar, kullanıcı depolama dosyaları ve günlük dosyası gibi istenmeyen dosyaları silin.
- Silmeden önce büyük dosyalar için yedekler oluşturun.
- Fotoğraflarınızı kalite kaybı olmadan sıkıştırarak, kullanıcılar cihazlarında daha fazla yer açar.
- Tek tıklamayla basit bir adımda birden fazla uygulamayı aynı anda kaldırın.
- Tüm içeriği veya iPhone'unuzu, kurtarılamayacağından emin olarak silin.
- Daha önce izlenmiş olan 4K videoları bulun ve silin.
- Basit, güzel ve kullanımı kolay.