/ / İOS'tan Önce SHSH2 Blob'ları Nasıl Kaydedersiniz? Gelecekte Düşürme İçin Güncelleme / Jailbreak

İOS'tan Önce SHSH2 Blob'lardan Nasıl Korunur? Gelecekteki Düşürme / Hapis Kırma Güncellemesi

Evert time Apple iOS'un yeni bir versiyonunu yayınladıSistem, eski bir üretici yazılımı imzalamayı durduracak. Şimdi, iOS 12 geliyor ve gelecekteki jailbreak ile ilgileniyorsanız veya iOS cihazınızı eski bir sürüme daha düşük bir bellenim sürümünden yükseltmek istiyorsanız, ya da iOS 10.3.3+ sürümünden, kaçırmayın iOS 12/11 güncellemesi için SHSH2 BLOB'ları kaydedin!

Bölüm 1: SHSH2 Blobs Nedir?

SHSH2 blob ayrıca SHSH blob'unu da dikkate alabilir. iOS'un dijital imza protokolünün bir parçası olan küçük bir veri parçasının terimi, kullanıcıların iPhone, iPad, iPod dahil olmak üzere iOS aygıtlarına yükleyebilecekleri iOS sürümlerini kontrol etmek için tasarlanmıştır.

Genellikle sadece en yeni iOS sürümüne izin verirkurulabilir olmak. Https://en.wikipedia.org/wiki/IOS_jailbreaking "rel =" ile ilgilenen geliştiriciler, artık Apple tarafından imzalanmayan, kırılabilir eski iOS sürümlerini yüklemek için nofollow bu imza sistemi üzerinde çalışmak için araçlar yaptı.

Bölüm 2: SHSH2 Blobs Ne Yapabilir?

Apple, iOS sisteminin yeni sürümünü yayınladığında,eski olan kısa sürede imza atmayı bırakacak. Örneğin, Apple, iOS 12 ve iOS 11'in resmi sürümünü yayınladı, sonra iOS 10.3.3 imzalamayı bırakacak ve Apple, kullanıcıların güncellenmesi veya geri yüklemesi için iOS 10.3.3'ün SHSH'sini sunmayacak.

Bölüm 3: iOS 12/11 Güncellemesinden Önce SHSH2 Blob'larını Kaydetme

İOS 10 kullanmaya alıştıysanız, o zamanİOS / 10.3.3/10.3.2/10.3.1 için SHSH2 BLOB'ları önemli olabilir. Aşağıdaki içerikte, iPhone 7/7 Plus / SE / 6/5/5/5 için SHSH BLOB'ların nasıl kaydedileceğini öğrenebilirsiniz.

Adım 1: iOS cihazınızı iTunes'a bağlayın ve cihazınızı iTunes'un ana menüsünde sol üstteki düğmeden seçin; aşağıdaki arayüzü göreceksiniz.

ios ecid kaydet

Adım 2: Özet kutusunda, iOS cihazınızla ilgili bazı bilgiler olduğunu göreceksiniz, iPhone / iPad / iPod'unuzun ECID'sini sağ tıklayın. ECID'yi bulamıyor ancak yalnızca Seri Numarası bulamazsanız, Seri Numarası'nı tıklatarak ECID'yi alabilirsiniz, sonra kopyalayın.

ios ecid kaydet

Adım 3: ECID'nizi sıraladıktan sonra, cihazınızın Model Tanımlayıcısını bulmanız gerekecektir. Ayrıca ECID veya Seri Numarası'nı tıkladığınızda, bunu elde edebilirsiniz.

ios ecid kaydet

Adım 4: Sonra bakınız: https://tsssaver.1conan.com/ "rel =" nofollow ve ECID ve Tanımlayıcıyı boşluğa girin.

ecid tanımlayıcısı gönder

Adım 5: Bu web sitesi SHSH2 BLOB'larınızı koruyacak ve size bir link verecektir. daha fazla kullanmak için kaydedebilirsiniz.

ecid tanımlayıcısı gönder
İpuçları: İndirme bağlantısını kaybettiyseniz, ECID'nizi Hex kutusuna tekrar girin ve blob'larınızı tekrar alabilirsiniz.
kayıp blob'lar bağlantısı

Her şey SHSH blob'larının nasıl kaydedileceği / indirileceği ile ilgiliiOS 12/11 / 10.3.3 / 10.3.2 için şimdi gelen iOS 12 ve iOS 11.4 / 11.3 / 11.2 / 11.1 için hazırlayabilirsiniz. ve eski sürüme düşürme ve geri yükleme fırsatı yakalayın. Ayrıca, güncelleme, düşürme veya hapsedilme sırasında takıldığınız için sorun yaşarsanız, her türlü iOS sorununu gidermek için ücretsiz bir profesyonel olan https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html adresini kullanarak deneyebilirsiniz. gerçekten indirmeye değer.

Yorumlar 0 Yorum ekle