/ / İOS 12/11 Güncellemesinden Sonra AirPods Pil Drenaj Sorununu Düzeltme?

İOS 12/11 Güncellemesinden Sonra AirPods Pil Drenaj Sorununu Düzeltme

İPhone / iPad / iPod'u iOS 12 veya iOS'a yükselttikten sonra11 ve bazı kullanıcılar muhtemelen iOS yükseltmesiyle ilgili beklenmeyen sorunları bildirmişlerdir. AirPod'lar iOS 11/12'de çok hızlı bir şekilde boşalarak bunlardan biridir. AirPod'lerin pil ömrü, bekleme modundayken veya setin ikisi Kontrol Merkezinin widget'ındaki pil ömrü tahminlerine göre önemli ölçüde farklı hızlarda boşalıyor olsa da anormal şekilde hızla boşalıyor (beş saatte bir% 1). Düzeltmeleri arıyor ancak hiçbir şey alamadıysanız endişelenmeyin. Bu makale, bu sorunu kontrol etmek ve çözmek için size bazı yararlı AirPod'ların pil boşaltma düzeltmesini öğretecektir.

Yol 1: AirPod'ların Pil Ömrü Sorunlarını Düzeltmek için AirPod'ları Sıfırlama

Sıfırlama, herhangi bir üründe sorun olduğunda kullanıcıların başvurabileceği ilk düzeltmedir. Ayrıca AirPod'larla da çalışır. Denemek için aşağıdaki adımları izleyin.

Adım 1: Durum ışığı birkaç kez sarı renkte yanıp sönmeye başlayana ve ardından beyaz renkte yanıp sönene kadar ayar düğmesini yaklaşık 15 saniye basılı tutun.

sıfırlama

Adım 2: AirPod'ları tüm cihazlarınıza yeniden bağlayın. Özelliği duraklatmak için daha önce çift dokunuş ayarladıysanız, bunu tekrar etkinleştirmeniz gerekir.

Bu işlem yapıldıktan sonra meyilli tahliyeAirPod'ların sorunu gitmiş olabilir. Sizin için bir yararı olmazsa, muhtemelen her AirPods kullanıcısı ile klikleyemeyeceği için, Apple desteğine gitmeden önce ikinci numarayı deneyebilirsiniz.

2. Yol: AirPod'ları Boşaltın ve Yeniden Şarj Edin

Sıfırlama işe yaramadıysa, AirPod'larınızın bataryasını tamamen boşaltabilir ve ardından şarj edebilirsiniz. Umarım, birkaç kullanıcı için hile yapacak.

Yol 3: Tenoshare ReiBoot ile iOS 12 / 11'i onarın

Tüm yöntemler denenmiş ve sorun varsahala çözülmediyse, iOS'in kendisi hata yapmakla suçlanabilir. Hatanın Apple tarafından düzeltilmesini beklerken, iPhone X / 8/8 Artı / 7/7 Artı, iPad ya da iPod'unuzda AirPod'ları kullanabilmeniz için iOS'i onarabilirsiniz. https://www.tenorshare.com/products/reiboot.html, iDevices uygulamanızı iTunes olmadan veya takılı kalmadan düşürmenize yardımcı olabilecek kullanışlı bir araçtır.

Adım 1: Donwload ve bilgisayarınıza Tenorshare ReiBoot yükleyin. İPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın. Tenorshare ReiBoot cihazınızı algıladıktan sonra, Tüm iOS Sıkışmasını Onar> Şimdi Düzelt'i tıklayın.

bağlamak

Adım 2: Tenorshare ReiBoot, indirmek için en son üretici yazılımını gösterecektir. Yazılımı çevrimiçi olarak indirmek için Download (İndir) düğmesine tıklayın.

düşürme ios 11

Adım 3: İndirdikten sonra, Onarmaya Başla'yı tıklayın. Lütfen iPhone'unuzun normale döndüğünden emin olana kadar iOS cihazınızın bağlantısını kesmemeyi unutmayın.

düşürme ios 11

özet

Bu makale çözmek için üç yol sağlar.iOS 12/11 güncellemesinden sonra AirPods batarya boşaltma sorunu. İPhone'unuzu düşürmek için Tenorshare ReiBoot kullanarak, AirPods pilinizi normale döndürme ihtimaliniz yüksek olur. Daha fazla https://www.tenorshare.com/ios-12/top-ios-12-problems-and-fixes.html.

Yorumlar 0 Yorum ekle