/ / İOS'ta iPhone / iPad'de Kayıp Kişileri Nasıl Kurtarırım

İOS'ta iPhone / iPad'de Kayıp Kişiler Nasıl Kurtarılır

"İPhone'umu sadece iOS 11'e güncelledikten sonra yükledim, ancak bir süre sonra, iOS 11'in iPhone'daki tüm kişileri sildim. Ancak daha önce yedeğim yok. Onları nasıl geri alabilirim?"

İOS 11 piyasaya sürülürken, birçok Apple hayranıiPhone'larını en son iOS sürümüne güncellemek için kaşıntı. Ancak, bazı kullanıcılar, iOS 11 güncellemesinden sonra bağlantılarını kaybettiklerinden şikayetçi. Bu kişileri nasıl alabiliriz? Açıkça konuşursak, profesyonel iOS veri kurtarma yazılımı olan Tenorshare UltData, iPhone X / 8/7/6/6 / 5'lerdeki kayıp / silinen / eksik kişileri, iOS 12 / 11.2 / 11 güncellemesinden sonra iPad'i geri yüklemek için üç çözüm sağlayabilir. Burada bu üç çözümü tanıtacağız.

1. Çözüm: iOS 11'deki Kayıp Kişileri Doğrudan iPhone'dan (Yedekleme Olmadan) geri yükleme

Bazen dosyalarınızı asla yedeklememiş olabilirsiniziOS 11 yükseltmesinden önce. UltData'nın mükemmel bir işlevi olarak, iPhone'daki kaybolan kişileri yedeklemeden kurtarabilirsiniz. İPhone'unuzu tarayarak kaybolan kişileri geri alabilirsiniz.

Aşama 1. Bilgisayarınıza UltData'yı indirip başlatın ve iOS 11 cihazınızı buna bağlayın.

Adım 2. UltData iPhone'unuzu algıladığında, "Verileri iOS Aygıtından Kurtar" ı seçin. "Kişiler" veya "Tümünü Seç" i seçin ve cihazınızı taramak için "Taramayı Başlat" ı tıklayın.

veri türünü seçin

Aşama 3. Tarama işlemi bittiğinde, tüm kayıplarınıztemaslar kronolojik olarak listelenir. "Yalnızca Silinmiş Göster" veya "Tümünü Göster" i seçebilir ve ardından tez içeriğini geri yüklemek için sağ alt kısımdaki "Kurtar" düğmesini tıklayabilirsiniz.

iphone kişileri kurtarmak

2. Çözüm: iPhone'daki Kişileri Kurtarmak için iTunes Yedekleme Dosyalarını Çıkarın

İTunes'da kişileri yedeklediyseniz, güncellemeden sonra kişileri geri almak kolay olacaktır. Aşağıdaki adımları izleyerek deneyebilirsiniz:

Aşama 1. "İTunes Yedekleme Dosyasından Kurtar" seçeneğini tıklayın ve iPhone yedekleme dosyalarınızı seçin. Ardından "Taramayı Başlat" düğmesine tıklayın.

tarama taraması

Adım 2. Tarama tamamlandığında, tüm kaybolan ve silinen kişileri önizlemek için "Kişiler" i seçin. Ardından kişileri kurtarmaya başlamak için "Kurtar" düğmesine tıklayın.

iphone rehber kurtarma

3. Çözüm: Kayıp Kişileri iCloud Yedekleme'den Alma

İPhone verilerinizi yedeklemeyi unutursanıziTunes, önceden silinen kişileri iCloud Yedekleme ile geri alma seçeneğiniz var. Benzer şekilde, kişileri kurtarmadan önce iPhone verilerinizi yedeklemeniz gerekir. Bunu yapmak için öngörülmüş iseniz, o zaman sadece aşağıdaki gibi gerçekleştirin:

Aşama 1. "İCloud Yedekleme Dosyalarından Kurtar" ı seçin ve Apple ID'nizi ve şifrenizi yazarak iCloud hesabınıza giriş yapın.

icloud yedekleme dosyalarını kurtar'ı tıklatın

Adım 2. O zaman kişiler dahil olmak üzere tüm kayıp verilerlistelenmiş. Öğeleri görüntülemek için soldaki "Kişiler" i tıklayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgileri kontrol ettikten sonra, geri almak istediğiniz kişileri işaretleyin ve kişileri almak için altındaki "Kurtar" a dokunun.

icloud ile kişileri kurtar

Bu makaleyi okuduktan sonra, nasıl yapılacağını bilmek geliyoriOS 11 / 10'da kişiler iPhone / iPad'den kaybolduğunda bunu yapın. Yukarıdaki üç çözüm, silinen kişileri geri yüklemek için etkilidir. İPhone verilerinizi yedekleme alışkanlığınız yoksa, ilk çözüm sizin için daha uygun olacaktır. İPhone veri kurtarma konusunda herhangi bir şüpheniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Yorumlar 0 Yorum ekle