/ / İOS'ta Müzik Kesintisiz Snapchat Nasıl Açılır 12 / 11.4 / 11.3

İOS'ta Müzik Durdurulmadan Snapchat Nasıl Açılır 12 / 11.4 / 11.3

"Snapchat ile ilgili sorunu olan var mı?müzik çalmayı duraklatmak mı? Müziğim Bluetooth araç stereo sistemi üzerinden çalıyor ve Snapchat'u açtığımda müziği duraklatıyor. İOS 11.1'e kadar bu problemi yaşamadım.

Tanınmış bir resimli mesajlaşma ve multimedya olarakTüm dünyada iOS ve Android cihazlarda çalışan mobil uygulama Snapchat, bize hem eğlenceli hem de eğlenceli görüşler getiriyor. Son zamanlarda, iOS 11.1'deki Snapchat uygulamasında yeni bir hata olduğunu farkedersiniz, Snapchat iOS 11'e bağlanamadı gibi, snapchat iOS 12 beta'ya yükselttikten sonra müziği duraklattı. Bu yazıda, Snapchat'i iPhone / iPad'de açtığımızda müzik çalmayı bıraktı.

Snapchat

Seçenek 1. Uygulama yerine Tarayıcıda Müzik Açın

Aynı anda müzik ve Snapchat nasıl oynanır?iPhone, iPad veya iPod touch'ta mı? Çoğu durumda, bilinmeyen nedenlerden dolayı çalışan Snapchat uygulaması üzerinde etkisi olacak iTunes, Spotify veya SoundCloud gibi müzik uygulamalarında müzik çalıyoruz. Bu nedenle, incinmiş bir kullanıcı grubu tarafından tespit edilen uygulanabilir önerilerden biri, App'ta değil, Safari gibi bir web tarayıcısında daha iyi müzik çalmanızdı. Ondan sonra, ikisi de birbirlerini etkilemeyecek. Belli adımlar:

• Şarkıyı iOS cihazındaki web tarayıcısında açın (örneğin: open.spotify.com/browse) ve çalın. Uygulamayı açma isteğini atla ve ardından tarayıcı ekranını küçült.
  • Bu şarkıyı duraklatacak, şimdi müzik çalarda ortaya çıkaracak olan kontrol merkezini açmak için iPhone ekranınızın altından yukarı kaydırmanız gerekiyor.
  • Oynatmak için basın; Snapchat çalışırken arka planda müzik çalınır.

Seçenek 2. Tenorshare ReiBoot ile iOS 12/11 seviyesini düşür

Son fakat en az olmayan ölçü, düşürmeiOS 12'den iOS 11'e ya da iOS 11./4/11.3/11.2 iOS sürümü, ealier sürümlerine bile. Bu durumda, Tenorshare ReiBoot adı verilen uygulanabilir bir düşürme aracına ihtiyacınız vardır. Bu profesyonel kullanımda, iOS ile ilgili herhangi bir arıza konusunda endişeli olmayacaksınız. Adım adım kılavuz:

Adım 1. Bilgisayarınızdan Tenorshare ReiBoot yazılımını hızlı bir şekilde indirip yüklemek için indirme bağlantısını tıklayın, ardından bu yazılımı açın ve ardından iOS cihazını PC / Mac'e bağlayın.

Adım 2. Başka bir pencereye erişmek için "Tüm iOS Sıkışmasını Onar" düğmesine ve ardından "Şimdi Onar (Tüm iOS 11 Sıkışmış)" düğmesine tıklayın.

tamir işletim sistemi

Adım 3. IOS 11 gibi istediğiniz sürümü indirin.İspw.me'den 0.3, 11.0.2 veya 11.0.1. İndirdikten sonra, sadece "Seç" düğmesine dokunun ve üretici yazılımını Tenorshare ReiBoot'a yerleştirin ve düşürmeyi gerçekleştirin.

çevrimiçi yazılım paketini indir

Adım 4. Sadece 15 dakikadan daha az bekleyin, iOS sistemi sonunda düşürülecektir. Artık, müziği özgürce kesmeden anlık görüntü videosunu kaydedebilirsiniz.

başarıyla iOS düşürme

Seçenek 3. Snapchat'in iOS 11.1 Hata Düzeltmesini Bekleyin

Snapchat duraklatıldığında çok sinirli olabilirsinizBluetooth veya iPhone kulaklıklarda müzik çalma, Snapchat da öyle. 2015 yılında, Snapchat aynı can sıkıcı sorunları çözdü, böylece müzik duraklatmak yerine telefonunuzdan müzik dinlerken video kaydedebiliyorsunuz. Bu nedenle, aynı hata iOS 11.1'de de gerçekleşirse, Snapchat ekibinin hatayı en kısa sürede düzelteceğine inanıyorum. Sadece Snapchat'in iOS 11.1 hatasını zamanında düzeltmesini ve güncellenmiş bir sürümü beklemesini beklemeniz gerekir.

Bunu yaptıktan sonra Kayıt sırasında Snapchat’in Bluetooth üzerinden müziği durdurmasını engelleyin veya diğer operasyonlar ve nihayetBu arada sevgili şarkıları dinleyin ve hikayeleri paylaşmak veya video kaydetmek için Snapchat uygulamasını çalıştırın. Bu arada, yorumlar bölümünde Snapchat ve müzik uygulamasını kullanırken deneyimlerinizi paylaşmaya hoş geldiniz.

Yorumlar 0 Yorum ekle