İOS 10'daki Posta Uygulamasında Görünmeyen E-postaları Nasıl Düzeltilir?
İOS 10'daki Mail App'ta Görünmeyen E-postalar
İOS'un en son sürümü - iOS 10 - kullanıcıları için tonlarca yeni özellik getirmesine rağmen, hatasız değildir ve birçok hata payına sahiptir. Bu hatalar basit WiFi sorunlarından çok çeşitli Mail uygulamasında görünmeyen e-postalar.

Posta uygulamasıyla ilgili ikinci sorunla karşı karşıyabirkaç kullanıcı tarafından gerçekten sorunlara neden oluyor ve insanları çaresiz yapıyor. Olanlar, gelen kutunuzda aldığınız e-postaları görmemeniz ve bu durum iş iPhone'unuzda gerçekleşiyorsa, işiniz için gerçekten önemli olan şeylerde kaybedebileceğiniz için kesinlikle kötü bir şeydir. .
Buradaki suçlu, iOS 10 işletim sistemidir.ve diğer uygulamalar değil. İşletim sisteminde, yeni e-postaların iPhone'daki Posta uygulamasında görünmesini engelleyen bir hata var. Ancak bu, tüm e-posta adresleriniz için olmaz.
Sadece buna sebep olduğu keşfedildi.Kullandığınız e-posta adresinde bir kesme işareti olduğunda sorun. Bu, e-posta adresinizde kesme işareti varsa, Posta uygulamasında gelen postaları göremeyeceğiniz anlamına gelir. İçinde kesme işareti olmayan diğer e-posta adresleri için, bu e-posta hesaplarında gelen e-postaları görürsünüz.

Apple düzeltmek için resmi bir güncelleme yayınlayana kadarYapabileceğiniz şey, içinde kesme işareti olmayan bir e-posta adresi kullanmak. Sadece bir işletim sistemindeki bir hata için e-posta adresinizi değiştirmeyeceğinizi ve bunun tamamının iyi olmadığını iddia edebilirsiniz. Bu gibi durumlarda, e-posta yönlendirmeyi, bir kesme işareti bulunan e-posta adresinden kesme işareti içermeyen e-posta adresinize iletmek üzere e-posta iletme ayarlaması yapabilirsiniz. Bu geçici çözüm tam size göre çalışmalı ve iPhone'unuza yeni e-postalar gönderebileceksiniz.
İOS 10'da Mail App'ta Görünmeyen E-postalar Nasıl Onarılır
Gelecekte, bir güncelleme mevcut olduğunda, aşağıdaki adımları izleyebilir ve iPhone'unuzu yukarıda belirtilen sorunu yayan en son işletim sistemi ile güncelleyebilirsiniz.
1. öğesine basarak iPhone’un ayarlar panelini açın. Ayarlar iPhone'unuzun ana ekranında.
2. Ayarlar paneli açıldığında, yazan seçeneğe dokunun. Genel Genel ayarları görüntülemek için
3. Aşağıdaki ekranda, yazan seçeneğe dokunun. Yazılım güncellemesi. Tüm yazılım güncellemelerinizin bulunduğu yer burasıdır.

4. İPhone'unuz için bir güncelleme varsa, ayrıntılarını ve İndir ve Yükle diyen bir düğmeyle birlikte göreceksiniz. Bu düğme, güncellemeyi iPhone'unuza indirmenizi ve yüklemenizi sağlar.
Benimki zaten güncellendi, bu yüzden düğmeyi göremiyorum. Bunun yerine, yazılımımın güncel olduğunu belirten şu mesajı görüyorum.

Bu, tüm bunlardan sadece bir tanesiykeniOS 10 / 10.1 / 10.2 / 10.3 / 11 'in birlikte geldiği sorunlar, yolun aşağısında birçok hatayla karşılaşacaksınız ve bu sorunları çözmenize yardımcı olacak bir el aletinin kullanışlı olması iyi bir fikirdir.
Bir sorunu çözmek için en iyi araçlardan biriiPhone, Tenorshare iCareFone'dur. Yalnızca iPhone'unuzu yedeklemenize ve geri yüklemenize izin vermekle kalmaz, aynı zamanda sıkışmış sorunları gidermek, iPhone'u hızlandırmak ve benzeri pek çok şey yapmanıza da izin verir. Aracı denemeye değer ve bilgisayarınızda olması hayal kırıklığına uğramayacaksınız.