İOS 10.3 Güncellemesinden Sonra Ana Ekran Düğmesinin Tepki Vermemesi Gereken En İyi 5 Seçenek
“İPhone 7 Plus 128 GB'imi iOS 10'a güncelledikten sonra.3, ev düğmem yanıt vermiyor. Bir uygulamadayken, bazen ana ekrana geri dönmek için ana düğmeye birden fazla basmak gerekir ... iPhone'u sıfırlamayı denedim ve tam bir geri yükleme işlemi de yaptım. Bu sadece 10.3 güncellemesinden sonra başladı. Bunu başka biri yaşıyor mu? Son derece sinir bozucu. ”

Son zamanlarda bazı iPhone kullanıcıları kendiiPhone ana düğmesi, iOS 10.3 güncellemesinden sonra yanıt vermiyor. Endişelenme! İşte yazılım sorunu ya da donanım sorunu nedeniyle iPhone'unuzdaki bozuk ev düğmesini düzeltmek için alabileceğiniz en iyi 5 seçenek.
Seçenek 1: Ana Düğmeyi Temizle
Diğer bir donanım sorunu gibi, evdeykendüğmesi sık kullanılırsa, kirli olması muhtemeldir ve işlevselliğini yitirmesine neden olur. Sadece doğrudan ana düğmenin üzerine bir miktar alkol damlası getirin ve üzerine pamuklu çubuk kullanarak bastırın. Birkaç dakika bekleyin ve sonra çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Seçenek 2. AssistiveTouch'ı Etkinleştir
Giriş düğmeniz düzgün çalışmıyorsa,ekranda sanal bir giriş düğmesini etkinleştirmek için AssistiveTouch özelliğini açmayı deneyin. İOS cihazınızı kontrol etmek, bir tutam, çoklu parmakla kaydırma veya 3D Dokunma gibi özellikleri gerçekleştirmenize yardımcı olmak ve Siri'yi kullanmak üzere. AssistiveTouch özelliğini açmak için, sadece Ayarlar> Genel> Erişilebilirlik> AssistiveTouch seçeneklerine uygun sırayla dokunun ve ardından etkinleştirin.

Seçenek 3: iPhone'u Geri Yükle
İPhone ana sayfanızı geri yüklemeyi deneyebilirsinizdüğme, bunun için ortak düzeltmedir. Yapmadan önce iTunes veya iCloud'daki tüm verilerinizi yedeklediğinizden emin olun. İOS aygıtınızı geri yüklemek için iPhone'u iTunes'a bağlayın, ardından Aygıtlar> Özet> Geri yükle'yi seçin.

Seçenek 4: Tenorshare ReiBoot Yazılımından Yararlanın
Başka bir yöntem ile kırık ev düğmesini düzeltmek içinTenorshare ReiBoot yazılımı. Tenorshare ReiBoot, yazılım çakışmaları, eksik veya bozuk sistem dosyaları gibi yazılım sorunlarının neden olduğu 10.3 güncellemesinden sonra yanıt vermeyen Ana Ekran Düğmesini düzeltmenizi sağlar. İPhone 7/7 Artı / 6s / 6s Artı / SE / 6/6 Artı / 5s / 5c / 5 / 4s / 4 gibi tüm iPhone modellerini destekler.
Sorununuzu çözmeden önce, nasıl kullanacağımızı görelim.
Adım 1. Bilgisayarınıza Tenorshare ReiBoot'u indirin, yükleyin ve başlatın. Ardından cihazınızı bir USB kablosuyla PC'ye bağlayın.

2. Adım. Başarılı bir şekilde bağlandıktan sonra, “Kurtarma Moduna Girin” butonuna tıklamanız ve iPhone'unuzun cevabını beklemeniz yeterlidir. Ardından, iPhone kurtarma modundan çıkmak için “Kurtarma Modundan Çık” düğmesine tıklayın.

Seçenek 5: Giriş Düğmesini Değiştirin
Ana sayfa düğmesi iOS 10.3'ten sonra çalışmıyorsa.2 güncelleme nedeniyle donanım sorunu, son bir sorun değil, iPhone ev düğmesini değiştirmek için son değil ama en az yoludur. Kendiniz yapabilir veya Apple Store'a götürebilir ve personelden yardım isteyebilirsiniz. Ancak, bu işlem oldukça zordur, bu nedenle bunu en son şansınız olsa daha iyi yapardınız.

Yani bunlar geçici çözüm ve bunun nasıl yapıldığına dair ipuçları.iOS 10.3 güncellemesinden sonra yanıt vermeyen giriş düğmesi sorununu gidermek için. İPhone’unuzun ana düğmesi, her zamanki gibi çalışıyor olmalıdır. Düzeltmek için başka bir öneriniz var mı? Yorumda bize bildirin.