İPhone / iPad Ekran Ekranını Düzeltmenin 5 Etkili Yolu iOS'ta Çalışmıyor
“Az önce iOS 12'yi iPhone 6'ma yükledim ve iPhone ekran görüntüsü çalışmıyor mu? Teşekkürler."
“Uyku modu düğmelerine basıldığında kamera yanıtı yok, ekrana yerleştirilen resim değiştiriliyor mu? Herhangi bir yardım?"
“Birdenbire bir sorun yaşamaya başladım.iOS 10'u yükledikten sonra iPhone 6'mdaki ekran görüntüsü. Açma / kapama düğmesine basar ve basılı tutardım, sonra ana düğmeye basardım ve her şey yolunda gider. Onun şekilde yapmaya çalışırsam, artık çalışmıyor. Niye ya?"
iPhone / iPad ekran görüntüsü iOS'ta çalışmıyor12/11/10, çoğu elmanın kullandığı sistem güncelledikten sonra sorun yaşadığı çok yaygın bir sorundur. Örneğin, ekran görüntüsü almak istediğinizde, bazen iPhone'unuzu kilitler, bazen de Siri'yi etkinleştirirsiniz. Belki de neşesiz, gerçekten sinir bozucu olan defalarca denediniz.
iOS 10 nasıl ekran görüntüsü alınır? Aslında, ekran görüntüsünü yakalamanın normal yolu değişmedi. Bu duyarlılık iOS 10'da biraz değişmiş olabilir. Bu kılavuzda, iPhone / iPad'de ekran görüntüsünü düzeltmeniz için beş etkili yol hazırladık.
1. Home düğmesine ve Power düğmesine aynı anda basılması

Bu, insanların genellikle kullandıkları genel yöntemdir. Ancak, bu iOS 10 ekran görüntüsü anahtarı biraz değişebilir. Başarıyla ekran görüntüsü almak için bazı detaylara dikkat etmelisiniz.
1) Güç düğmesine ve Home düğmesine aynı anda basın, ancak Home düğmesine bir saniye önce Güç düğmesine basın.
2) Veya her iki tuşa aynı anda basıp bırakınız. Bu işlemi çok hızlı yaparsanız birçok kullanıcı için işe yarar.
Yukarıdaki işlemleri uygun şekilde yaptıktan sonra,Ekranın yakalandığını göstermek için iPhone / iPad ekranı yanıp sönecektir. Ardından, fotoğraflarınızda veya iOS 10 / 10.1 / 10.2 / 10.3'teki galeri uygulamasında bulabilirsiniz.
2. Yardımcı dokunuş kullanma
Yardımcı dokunuş kullanmak sizin için gerçekten uygunCihazın yanındaki düğmeye ve aynı zamanda ana düğmeye basmanız gerekmez. Bu iOS 10 ekran görüntüsü kısayolu, Ana Ekran düğmeniz kırıldığında veya yanıt vermediğinde çok önemlidir.
Ekran görüntüsü çalışmıyorsa, yardımcı dokunuş kullanabilirsiniz ve adımlar aşağıdaki gibidir.
1) Ayarlar uygulamasına gidin ve ardından Genel üzerine dokunun.

2) Erişilebilirlik üzerine dokunun.

3) “AssistiveTouch” üzerine dokunun ve “AssistiveTouch” ı açın.
Ardından, ekranınızda sanal bir düğme görünecektir. Bu küçük düğme iPhone / iPad'inizde çalışırken çok kullanışlı ve kullanışlı olabilir. Dahası, Ana Ekran düğmesini ve Güç düğmesini veya uyku / uyandırma düğmesini kullanmadan ekran görüntüsü almanıza yardımcı olabilir.
4) Sanal Düğmeye dokunun ve ardından Aygıt üzerine dokunun.

5) Daha Fazla üzerine dokunun.

6) Ekran Görüntüsü üzerine dokunun.

Bu yol tüm iPhone modelleri için geçerlidir ve birçok kullanıcının tanımasını kazanmıştır. İPhone ekran görüntüsünün hızlı ve etkili bir şekilde çalışmamasını düzeltebilir.
3. iPhone / iPad'i yeniden başlatmayı zorla
İOS 10/11/12 ekran görüntüsü hatasını düzeltmek içinGiriş düğmesini ve Güç düğmesini en az 10 saniye basılı tutarak denemek için iPhone / iPad'inizi yeniden başlatmaya zorlayın. Aygıt yeniden başlatıldıktan sonra, ekran görüntüsünü her zamanki gibi çekebilirsiniz.
4. 3D dokunma eylemini kullanın
Söylenmeye değer olan şey, bu yolun iPhone 6 ve daha üstünü hedeflemesi. İPhone ekran görüntüsünün çalışmadığı bir problem varsa, ekran görüntüsünü almak için bu yeni yöntemi de kullanabilirsiniz.
İşte 3D dokunuş eylemli bir ekran görüntüsü almak için yapmanız gerekenler.
- “AssistiveTouch” özelliğini açmak için lütfen ikinci yoldaki talimatları izleyin.
- Üst Seviye Menüsünü Özelleştir ve ardından 3D Dokunma İşlemi öğesine dokunun.
- "Ekran görüntüsü" nü kontrol edin. Ayrıca, Assistive Touch simgesine kuvvetlice basarak ekran görüntüsünü alabilirsiniz.

5. iOS sistemini düzeltmek
Ne yazık ki, hala alamıyorsanızYukarıdaki tüm yolları denedikten sonra ekran görüntüsü alınabilir, bu iPhone / iPad'iniz iyi durumda değil veya iOS sistemiyle ilgili olabilir. İPhone / iPad'inizde iOS 12/11 / 10'u optimize etmek için Tenorshare iPhone Data Recovery yazılımını kullanarak daha iyi performans elde edebilirsiniz ve bu güçlü program çeşitli iOS sistem sorunlarını herhangi bir veri kaybına neden olmadan çözebilir. İşletim sistemi onarıldıktan sonra iOS 10 ekran görüntüsü çalışmıyor.
Ayrıca, eski ekran görüntülerinizi veya fotoğraflarınızı kurtarmak istiyorsanız, onları hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmak için programı kullanmaya devam edebilirsiniz.