/ \ Т / Најбољи начини за поправљање иПхоне личне тачке Не ради за иОС 10 / 10.3

Најбољи начини за поправљање иПхоне личне тачке не ради за иОС 10 / 10.3

"П: Након иОС 10.3 надоградње, Хотспот не успева
Пост убрзао је иОС 10 упдате, нисам био у могућностида бисте приступили личној опцији хотспот. Претходно сам користио иОС 10.1 и хотспот је радио нормално, појављујући се као опција испод целуларне. Користио сам га да повежем друге телефоне на интернет и лаптоп, јер ми је то потребно за посао.

-нар_раииа (Дискусија, Аппле)

ипхоне персонал хотспо

Када користите уређај са личним иПхоне уређајемали одједном изгуби сигнал, шта ћеш урадити? За проблеме са софтвером ми ћемо дати нека решења за вас у овом чланку, ако не можете изаћи из невоље, такође можете имати детекцију његовог хардвера. Сада, да видимо шта можемо да урадимо да поправимо личну хотспот иОС 10, исто за иОС 11.

1. део: Лична приступна тачка за иПхоне се не повезује на Интернет

Ако сте управо ажурирали иПхоне и пронашли феномен који иОС 10 хотспот не приказује, погледајте сљедеће кораке.

1. метод: Поново покрените иПхоне и поново отворите хотспот услугу. Ребоот може бити користан начин за решавање проблема.

Метод 2: Ако сматрате да ребоот не ради, можете проверити и мрежу вашег иПхоне уређаја. Покушајте да искључите Целлулар дугме, а затим га укључите. Такође можете покушати да отворите и затворите Аирплане Моде да бисте освежили своје мрежно окружење.

Метод 3: Ако и даље не можете да се повежете, можда ћете приметити да ли је ваш иПхоне напуњен или је бежична компонента покварена.

Део 2: иПхоне није у могућности да повеже личну приступну тачку после иОС 10.3 Упдате

За кориснике који пронађу свој иОС 10.3 иПхоне не може да се повеже са хотспотом, али оригинални иОС уређај може нормално да сурфује интернетом, а затим можете покушати поновним покретањем уређаја који треба да повеже личну приступну тачку.

Међутим, када откријете да ове методе не могу да се добијуАко не будете имали проблема, можете покушати користећи Тенорсхаре РеиБоот, што може помоћи у рјешавању проблема који је искључен. Као што је добро, овај софтвер такођер може ријешити врсте иПхоне, иПад или иПод заглави проблема.

• Корак 1: Преузмите и инсталирајте Тенорсхаре РеиБоот, покрените га, а затим повежите свој иПхоне са рачунаром и видећете интерфејс испод;
  • маин интерфаце
  • Корак 2: Кликните на “Ентер Рецовери Моде”, и моћи ћете да видите Аппле и УСБ иконе, што значи да сте успјешно пребацили свој иПхоне 7/7 Плус / СЕ / 6с / 6 / 5с / 5 у опоравак;
  • Корак 3: Када нађете “Екит Рецовери Моде” гумб је означен, можете га кликнути и ваш иОС уређај ће се ускоро поновно покренути.

Након ових корака, можете поново да проверитеда ли лична хотспот може да ради или не на вашем иПхонеКс / 8/7/7 Плус / СЕ / 6с / 6 / 5с / 5. За следећи пут када се сретнете са том приступном тачком за иПхоне која не приказује или не ради, можете покушати да поправите и ове начине.

Коментари 0 Додајте коментар