/ / Najlepší spôsob, ako kopírovať filmy DVD do iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Najlepší spôsob, ako Rip DVD filmy na iPhone 7 a iPhone 7 Plus

Je možné sledovať film DVD na zariadení iPhone 7?

Správy týkajúce sa spoločnosti Apple sa môžu vždy zväčšovaťpriestor webu. Ľudia sú stále zbláznení do nového ružového zlata iPhone 6S, zatiaľ čo povesti o telefóne iPhone 7/7 Plus, budúcej generácie iPhone, sa začínajú šíriť online. Hovorí sa, že nový telefón iPhone 7 bude priekopa pre slúchadlá, zmení obrazovku LCD na obrazovku OLED, športuje viac pamäte RAM a je dodávaný s nepremokavou vodou, atď. Či sa už spomínané funkcie splnia, stále nie je známe, ale je isté, že môžete hrať DVD na iPhone 7 a iPhone 7 Plus.

Neznamená to, že nový iPhone bude mať DVDsloty. Je to nemožné. Čo tým myslím je, že môžete konvertovať filmy DVD na formáty, ktoré je možné prehrávať v iPhone 7, pomocou konvertora DVD. Nemusíte teda žonglovať s vašimi DVD diskami a môžete sledovať filmy z DVD filmov na iPhone 7 kedykoľvek a kdekoľvek.

Ako získať filmy na DVD do iPhone 7 / iPhone 7 Plus

Tu vám odporúčame profesionálny nástroj,Tenorshare Video Converter Genius, ktorý dokáže kopírovať DVD videá / filmy na iPhone 7 a iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s / 6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s / 5c / 5, iPhone 4s. Celý proces premeny dokončí vysokú kvalitu a vysokú rýchlosť. A je ľahko použiteľný, preto sa nováčik nemusí obávať zložitých kliknutí.

Krok 1: Importujte DVD filmy / videá

Spustite program a potom pretiahnite svoje DVD súbory dov hlavnom rozhraní alebo kliknutím na „Pridať“ vyberte a importujte videá. Tento kopírovač DVD to iPhone 7 podporuje dávkovú konverziu, takže môžete naraz pridávať viac súborov. Skontrolujte súbory, ktoré chcete previesť.

ripujte DVD video / filmy do iphone 7 a iphone 7 plus

Krok 2: Ako výstupný formát vyberte MOV

Kliknutím na inverzný trojuholník zobrazíte kombinované pole formátu. A vyberte výstupný formát. Potom vyberte ako výstupný formát „MOV“.

Poznámka: MOV je predvolený formát videa pre iOS.
ako sa dostať filmy na DVD do

Krok 3: Spustite prevod DVD na MOV

Teraz ste prišli k poslednému kroku: jednoducho kliknite na tlačidlo „Konvertovať“ v pravom dolnom rohu a začnite konvertovať vaše DVD video súbory na QuickTime MOV. Počkaj chvíľu. Užite si filmy vo svojom novom úžasnom telefóne iPhone 7.

Prenos DVD filmov do iPhone 7/7 Plus

Ak už máte filmy na DVD,máte tiež možnosť preniesť ich do svojho iPhone. To sa dá ľahko dosiahnuť pomocou aplikácie Tenorshare iCareFone. Pomocou tohto nástroja môžete bezpečne a rýchlo zdieľať svoje obľúbené videá alebo dôležité súbory z počítača do iPhone a prenášať údaje z iPhone do PC / Mac.

Krok 1: Stiahnite si, nainštalujte iPhone Care Pro do svojho počítača a spustite ho. Potom pripojte svoj iPhone k počítaču pomocou kábla USB.

Krok 2: Vyberte Správca súborov na hlavnom rozhraní a kliknite na Videá.

DVD video na prenos iphone

Krok 3: Stlačením tlačidla Importovať importujete film z počítača do iPhone.

prenos DVD filmov do iPhone 7

Po týchto 3 jednoduchých kliknutiach sa vaše túžby úspešne importujú do vášho iPhone (iPhone 7/7 Plus).

To je všetko, ako kopírovať a prenášať filmy DVD do iPhone 7. V prípade ďalších problémov s prenosom iPhone môžete kedykoľvek navštíviť webovú stránku Tenorshare, kde nájdete ďalšiu pomoc.


Komentáre 0 Pridať komentár