Ako obnoviť / Stiahnuť iCloud zálohovanie dát po iOS 12/11/10/9 Update
76% zariadení iOS používa iOS 12 podľa meraniaod App Store. Niet pochýb o tom, že iOS 12 je doteraz najlepším operačným systémom pre zariadenie iOS. Bohužiaľ, v poslednej dobe čelí mnohým používateľom iPhone problém od aktualizácie iOS 12: záloha iCloud nefunguje v zariadeniach iOS 12 a dokonca veľa tretích strán - párty softvér nemohol obnovte zálohovacie údaje iCloud po aktualizácii ios 12/11/10, tak ako to popísali títo používatelia iPhone 8 Plus v komunitách spoločnosti Apple:
„Zálohujem svoj iPhone 8+ na iCloud každýnoc. Dnes som aktualizoval na iOS 12 a BAM! moja záloha zmizla (tá, ktorú som urobil len pár hodín pred aktualizáciou). iCloud neukazuje žiadne zálohy pre môj telefón, ale môj telefón hovorí, že bol zálohovaný na iCloud včera popoludní ... ALE naozaj potrebujem obnoviť svoj iPhone na predchádzajúcu verziu z obdobia pred aktualizáciou na iOS 12 ... Môže mi niekto pomôcť? Prosím pomôžte! Ďakujem!"
Niekedy potrebujeme iPhone obnoviťúdajov zo zálohy iCloud, alebo sme len zvedaví, aké dáta boli v iCloud zálohované. Tenorshare UltData vypracovalo toto riešenie a poskytuje uskutočniteľné riešenie pre používateľov iPhone X / 8/8 Plus / 7/6 na získavanie údajov iPhone zo zálohy iOS 12/11/10 iCloud, ktorú momentálne nemôžu dosiahnuť žiadne iné produkty tretích strán. ,
Najlepší spôsob, ako obnoviť dáta zo zálohy iCloud zo systému iOS 12/11/10
Nižšie je uvedený podrobný návod, ako prevziať záložné údaje iOS 10/9 iCloud na iPhone X / 8/8 Plus / 7/6.
Krok 1. Spustite iPhone Data Recovery a zvoľte Obnoviť zo záložných súborov iCloud
Keď spustíte iPhone Data Recovery, predvolený režim je Obnovenie dát zo zariadenia iOS. Prepnite na "Obnoviť zo záložných súborov iCloud".

Krok 2. Prihláste sa na účet iCloud pomocou svojho Apple ID a vyberte záložný súbor iCloud
Ak zadáte svoje Apple ID a heslo, budete si môcť zobraziť všetky zálohy iCloud, ktoré ste od iOS 12 zálohovali.

Krok 3. Vyberte typy súborov, ktoré chcete stiahnuť zo zálohy iOS 12 v iCloud

Krok 4. Zobrazte ukážku a obnovte súbory zo záložných súborov iCloud
Aplikácia iPhone Data Recovery stiahne vaše súboryzo zálohy iCloud a zobraziť podrobnosti podľa rôznych kategórií. Podrobnosti si môžete zobraziť v každej klasifikácii. Ak ste omylom odstránili niektoré dôležité údaje z iPhone a našťastie ich máte zálohované v iCloud, môžete filtrovať kliknutím na možnosť Zobraziť iba odstránené.

Vyberte súbory, ktoré chcete obnoviť, a kliknite na tlačidlo Obnoviť. UltData umožňuje priame obnovenie súborov do iPhone alebo obnovenie do počítača ako záloha.

Zhrnutie:
Apple zmenil algoritmus iCloud od iOS 12 apo aktualizácii systému iOS 12 je preto ťažšie extrahovať údaje zo zálohy iCloud. Ak chcete zobraziť podrobnosti iCloud a načítať údaje zo zálohy iCloud na zariadení iOS 12, nemali by ste vynechať Tenorshare UltData.