[Vyriešené] iOS 11.3.1 Útek z väzenia uviaznutý na čiernej obrazovke
Ak sa pokúšate útek z väzenia na iOS 11.3.1 alebo iPad a máte problém, keď sa zdá, že uviazol na čiernej obrazovke, potom máme niekoľko rád, ktoré vám môžu pomôcť vyriešiť Problém s uviaznutím v zariadení iPhone, Ako veľa riešení pre útek z väzenia Electraproblémy, nič nie je presné riešenie a zahŕňa určité pokusy a omyly. Niektoré riešenia môžu fungovať pre podmnožinu vlastníkov zariadení, a nie pre iných, takže ide o prípad vyskúšania nižšie uvedenej rady a zistenia, čo pre vás funguje.
Príprava na útek z väzenia
Najprv sa uistite, že je vaše zariadenie zapnutéRežim V lietadle pred pokusom o útek z väzenia iPhone. Druhá vec je, aby ste sa ubezpečili, že všetky pamäte RAM pre iPhone alebo zariadenia sú vymazané a nepoužívané pred útek z väzenia, pretože to môže niekedy spôsobiť problémy. Ak tieto dva návrhy nefungujú, vykonajte úplné reštartovanie zariadenia. Po reštarte môžete skúsiť proces útek z väzenia znova. Vyššie uvedené možnosti sa nemusia javiť ako najviac technické riešenia na prekonanie tohto konkrétneho problému, ale pomocou tohto jednoduchého postupu môžete z procesu vylúčiť mnoho chýb.
Oprava 1: Vypnite Siri
Vypnutím Siri môžete vyriešiť aj problém s uväznením čiernych obrazoviek v systéme iOS 12 / 11.3.1, ako to môžete urobiť:
Krok 1: Prejdite na Nastavenia.
Krok 2: Teraz prejdite na „Siri a vyhľadávanie“ a potom klepnite na a vypočujte si slovo „Ahoj Siri“.

Krok 3: Teraz stlačte tlačidlo Domov pre Siri alebo stlačte Bočné tlačidlo pre prepínanie Siri a klepnutím vypnite Siri.
Keď vypnete Siri, reštartujte zariadenie a všimnite si jednu vec, že režim reštartu sa po reštartovaní deaktivuje; len to znova povoľte.
Oprava 2: Odstránenie aktualizácie softvéru pre iOS
Odporúčame odstrániť aktualizáciu softvéru pre iOSpred použitím akéhokoľvek útek z väzenia. Ak chcete odstrániť aktualizáciu softvéru pre iOS, spustite aplikáciu Nastavenia a prejdite na Všeobecné> Ukladanie iPhone> iOS 11.3 (alebo na akúkoľvek inú aktualizáciu softvéru pre iOS, ktorú nájdete v zozname), klepnite na ňu, potom klepnite na Odstrániť aktualizáciu a potom na Odstrániť aktualizácie v kontextové okno s potvrdením na odstránenie aktualizácie softvéru pre iOS. Odstránenie aktualizácie môže tiež vyriešiť problém s čiernou obrazovkou
Oprava 3: Vypnite prístupový kód a vyhľadajte môj iPhone
Jedným z riešení je zakázať prístupový kód a nájsť môj iPhone. Takto môžete vypnúť prístupový kód a vyhľadať môj iPhone.
Spustite aplikáciu Nastavenia a klepnite na Face ID aPrístupový kód alebo Dotknite sa položky ID a prístupový kód, zadajte prístupový kód a potom ho klepnutím na Vypnúť prístupový kód vypnite. Ak chcete vypnúť funkciu Nájsť môj iPhone, prejdite na Nastavenia> [vaše meno]> iCloud> Nájsť môj iPhone a potom klepnite na prepínač Hľadať môj iPhone. Po zobrazení výzvy na jeho vypnutie zadajte Apple ID a heslo.

Oprava 4: Hard Reset iPhone
Krok 1: Vyhľadajte na svojom telefóne tlačidlo Home a Sleep / Wake.
Krok 2: Súčasne stlačte a podržte tlačidlo Home a Sleep / Wake, kým sa nezobrazí logo Apple.
Krok 3: Potom uvoľnite tlačidlá a váš iPhone sa reštartuje.

Oprava 5: Použite tenorshare ReiBoot na opravu všetkých zaseknutých iOS
Ak vyššie uvedené metódy nefungujú, skúste tenorshare ReiBoot, profesionálny softvér na opravu systému iOS, ktorý opraví uviaznutú čiernu obrazovku a uvedie iPhone do stavu unjailbreak.
Krok 1: Stiahnite si a nainštalujte ReiBoot na vašom PC alebo Mac Stiahnite a nainštalujte ReiBoot na vašom počítači a potom spustite softvér a pripojte iPhone k počítaču. Po rozpoznaní zariadenia kliknite na „Opraviť všetky iOS zaseknuté“.

Krok 2. Kliknite na „Opraviť teraz (všetky iOS 11 zaseknuté)“. Zobrazí sa najnovší dostupný firmvér pre iOS. Postupujte podľa pokynov na stiahnutie a inštaláciu systému iOS 11.

Po dokončení sťahovania a inštalácie sa váš jailbroken iPhone reštartuje s najnovším systémom iOS 11.
Video sprievodca, ako opraviť všetky iOS 11.3 útek z väzenia
Toto boli niektoré opravy, ktoré môžete skúsiť opraviťjailbreak uviazla čierna obrazovka, tiež som odporučil náš osobný obľúbený nástroj na vyriešenie problému jedným kliknutím. Problém vyriešite podľa pokynov.