/ / [Vyriešené] iOS 11.3.1 Útek z väzenia uviaznutý na čiernej obrazovke

[Vyriešené] iOS 11.3.1 Útek z väzenia uviaznutý na čiernej obrazovke

Ak sa pokúšate útek z väzenia na iOS 11.3.1 alebo iPad a máte problém, keď sa zdá, že uviazol na čiernej obrazovke, potom máme niekoľko rád, ktoré vám môžu pomôcť vyriešiť Problém s uviaznutím v zariadení iPhone, Ako veľa riešení pre útek z väzenia Electraproblémy, nič nie je presné riešenie a zahŕňa určité pokusy a omyly. Niektoré riešenia môžu fungovať pre podmnožinu vlastníkov zariadení, a nie pre iných, takže ide o prípad vyskúšania nižšie uvedenej rady a zistenia, čo pre vás funguje.

Príprava na útek z väzenia

Najprv sa uistite, že je vaše zariadenie zapnutéRežim V lietadle pred pokusom o útek z väzenia iPhone. Druhá vec je, aby ste sa ubezpečili, že všetky pamäte RAM pre iPhone alebo zariadenia sú vymazané a nepoužívané pred útek z väzenia, pretože to môže niekedy spôsobiť problémy. Ak tieto dva návrhy nefungujú, vykonajte úplné reštartovanie zariadenia. Po reštarte môžete skúsiť proces útek z väzenia znova. Vyššie uvedené možnosti sa nemusia javiť ako najviac technické riešenia na prekonanie tohto konkrétneho problému, ale pomocou tohto jednoduchého postupu môžete z procesu vylúčiť mnoho chýb.

Oprava 1: Vypnite Siri

Vypnutím Siri môžete vyriešiť aj problém s uväznením čiernych obrazoviek v systéme iOS 12 / 11.3.1, ako to môžete urobiť:

Krok 1: Prejdite na Nastavenia.

Krok 2: Teraz prejdite na „Siri a vyhľadávanie“ a potom klepnite na a vypočujte si slovo „Ahoj Siri“.

siri a hľadaj

Krok 3: Teraz stlačte tlačidlo Domov pre Siri alebo stlačte Bočné tlačidlo pre prepínanie Siri a klepnutím vypnite Siri.

Keď vypnete Siri, reštartujte zariadenie a všimnite si jednu vec, že ​​režim reštartu sa po reštartovaní deaktivuje; len to znova povoľte.

Oprava 2: Odstránenie aktualizácie softvéru pre iOS

Odporúčame odstrániť aktualizáciu softvéru pre iOSpred použitím akéhokoľvek útek z väzenia. Ak chcete odstrániť aktualizáciu softvéru pre iOS, spustite aplikáciu Nastavenia a prejdite na Všeobecné> Ukladanie iPhone> iOS 11.3 (alebo na akúkoľvek inú aktualizáciu softvéru pre iOS, ktorú nájdete v zozname), klepnite na ňu, potom klepnite na Odstrániť aktualizáciu a potom na Odstrániť aktualizácie v kontextové okno s potvrdením na odstránenie aktualizácie softvéru pre iOS. Odstránenie aktualizácie môže tiež vyriešiť problém s čiernou obrazovkou

Oprava 3: Vypnite prístupový kód a vyhľadajte môj iPhone

Jedným z riešení je zakázať prístupový kód a nájsť môj iPhone. Takto môžete vypnúť prístupový kód a vyhľadať môj iPhone.

Spustite aplikáciu Nastavenia a klepnite na Face ID aPrístupový kód alebo Dotknite sa položky ID a prístupový kód, zadajte prístupový kód a potom ho klepnutím na Vypnúť prístupový kód vypnite. Ak chcete vypnúť funkciu Nájsť môj iPhone, prejdite na Nastavenia> [vaše meno]> iCloud> Nájsť môj iPhone a potom klepnite na prepínač Hľadať môj iPhone. Po zobrazení výzvy na jeho vypnutie zadajte Apple ID a heslo.

nájdi môj iPhone

Oprava 4: Hard Reset iPhone

Krok 1: Vyhľadajte na svojom telefóne tlačidlo Home a Sleep / Wake.

Krok 2: Súčasne stlačte a podržte tlačidlo Home a Sleep / Wake, kým sa nezobrazí logo Apple.

Krok 3: Potom uvoľnite tlačidlá a váš iPhone sa reštartuje.

vynútiť reštart iphone

Oprava 5: Použite tenorshare ReiBoot na opravu všetkých zaseknutých iOS

Ak vyššie uvedené metódy nefungujú, skúste tenorshare ReiBoot, profesionálny softvér na opravu systému iOS, ktorý opraví uviaznutú čiernu obrazovku a uvedie iPhone do stavu unjailbreak.

Krok 1: Stiahnite si a nainštalujte ReiBoot na vašom PC alebo Mac Stiahnite a nainštalujte ReiBoot na vašom počítači a potom spustite softvér a pripojte iPhone k počítaču. Po rozpoznaní zariadenia kliknite na „Opraviť všetky iOS zaseknuté“.

opraviť všetky zablokované ios

Krok 2. Kliknite na „Opraviť teraz (všetky iOS 11 zaseknuté)“. Zobrazí sa najnovší dostupný firmvér pre iOS. Postupujte podľa pokynov na stiahnutie a inštaláciu systému iOS 11.

aktualizácia na iOS 11

Po dokončení sťahovania a inštalácie sa váš jailbroken iPhone reštartuje s najnovším systémom iOS 11.

Video sprievodca, ako opraviť všetky iOS 11.3 útek z väzenia

Toto boli niektoré opravy, ktoré môžete skúsiť opraviťjailbreak uviazla čierna obrazovka, tiež som odporučil náš osobný obľúbený nástroj na vyriešenie problému jedným kliknutím. Problém vyriešite podľa pokynov.

Komentáre 0 Pridať komentár