/ / Jak odzyskać / Pobierz dane kopii zapasowej iCloud po aktualizacji iOS 12/11/10/9

Jak odzyskać / pobrać dane kopii zapasowej iCloud po aktualizacji iOS 12/11/10/9

76% urządzeń z systemem iOS używa systemu iOS 12 zgodnie z pomiaramiprzez App Store. Nie ma wątpliwości, że iOS 12 był do tej pory najlepszym systemem operacyjnym dla urządzeń z iOS, niestety ostatnio wielu użytkowników iPhone'ów napotkało problem od czasu aktualizacji iOS 12: kopia zapasowa iCloud nie działa na urządzeniach z iOS 12, a nawet wiele innych oprogramowanie strony nie mogło odzyskać dane kopii zapasowej iCloud po aktualizacji systemu iOS 12/11/10, podobnie jak następujący użytkownicy iPhone'a 8 Plus opisani w społecznościach Apple:

„Kopię zapasową każdego iPhone'a 8+ wykonuję na iCloudnoc. Dzisiaj zaktualizowałem do iOS 12 i BAM! moja kopia zapasowa zniknęła (ta, którą zrobiłem kilka godzin przed aktualizacją). iCloud nie wyświetla kopii zapasowych mojego telefonu, ale mój telefon mówi, że został utworzony kopię zapasową wczoraj po południu w iCloud… ALE naprawdę muszę przywrócić iPhone'a do poprzedniej wersji sprzed aktualizacji iOS 12 ... czy ktoś może mi pomóc? Proszę pomóż! Dziękuję Ci!"

Czasami musimy przywrócić iPhone'adane z kopii zapasowej iCloud, a czasem jesteśmy ciekawi, jakiego rodzaju dane zostały zapisane w iCloud. Tenorshare UltData opracował rozwiązanie i zapewnia realne rozwiązanie dla użytkowników iPhone'a X / 8/8 Plus / 7/6 w celu odzyskania danych iPhone'a z kopii zapasowej iOS 12/11/10 iCloud, czego nie mogą teraz osiągnąć żadne inne produkty innych firm .

Najlepszy sposób na przywrócenie danych z iOS 12/11/10 iCloud Backup

Poniżej znajduje się szczegółowa instrukcja, jak pobrać dane kopii zapasowej iOS 10/9 iCloud na iPhone X / 8/8 Plus / 7/6.

Krok 1. Uruchom iPhone Data Recovery i wybierz Odzyskaj z plików kopii zapasowej iCloud

Po uruchomieniu iPhone Data Recovery trybem domyślnym jest Odzyskaj dane z urządzenia iOS. Przejdź do „Odzyskaj z plików kopii zapasowej iCloud”.

odzyskać dane z kopii zapasowej icloud

Krok 2. Zaloguj się do konta iCloud za pomocą swojego Apple ID i wybierz plik kopii zapasowej iCloud

Wpisz swój identyfikator Apple ID i hasło, aby wyświetlić wszystkie kopie zapasowe iCloud, których kopie zapasowe utworzono od iOS 12.

odzyskać dane z pliku kopii zapasowej iOS 12 icloud

Krok 3. Wybierz typy plików, które chcesz pobrać z kopii zapasowej iOS 12 w iCloud

wybierz typy plików do pobrania w kopii zapasowej icloud

Krok 4. Wyświetl podgląd i przywróć pliki z plików kopii zapasowej iCloud

iPhone Data Recovery pobierze twoje plikiz kopii zapasowej iCloud szczegóły i wyświetlać według różnych kategorii. Możesz wyświetlić podgląd szczegółów w każdej klasyfikacji. Jeśli przypadkowo usunąłeś niektóre ważne dane z iPhone'a i na szczęście masz ich kopię zapasową w iCloud, możesz kliknąć „Pokaż tylko usunięte” na dole, aby przefiltrować.

podgląd danych z kopii zapasowej iOS 12 icloud

Wybierz pliki, które chcesz odzyskać, i kliknij przycisk Odzyskaj. UltData pozwala odzyskać pliki bezpośrednio na iPhone'a lub przywrócić komputer jako kopię zapasową.

Odzyskiwanie kopii zapasowej iOS 12 icloud

Streszczenie:

Apple zmieniło algorytm iCloud od iOS 12 idlatego trudniej jest wyodrębnić dane z kopii zapasowej iCloud po aktualizacji iOS 12. Jeśli chcesz zobaczyć szczegóły iCloud i odzyskać dane z kopii zapasowej iCloud na urządzeniu z systemem iOS 12, nie możesz przegapić Tenorshare UltData.

Komentarze 0 Dodaj komentarz