[Rozwiązany] iOS 11.3.1 Jailbreak utknął na czarnym ekranie
Jeśli próbujesz wykonać jailbreak na iOS 11.3.1 lub iPadzie i masz problem z zawieszeniem się na czarnym ekranie, mamy kilka porad, które mogą pomóc Ci naprawić iPhone zablokował jailbreak. Jak wiele rozwiązań Electra jailbreakproblemy, nic nie jest dokładnym rozwiązaniem i wymaga pewnych prób i błędów. Niektóre rozwiązania mogą działać dla podzbioru właścicieli urządzeń, a nie dla innych, dlatego warto wypróbować poniższe porady i sprawdzić, co będzie dla Ciebie odpowiednie.
Przygotuj się na Jailbreak
Przede wszystkim upewnij się, że urządzenie jest włączoneTryb samolotowy przed próbą jailbreaka twojego iPhone'a. Po drugie, upewnij się, że cała pamięć RAM iPhone'a lub urządzenia jest wyczyszczona i nie jest używana przed jailbreakiem, ponieważ może to czasem powodować problemy. Jeśli te dwie sugestie nie działają, wykonaj pełne ponowne uruchomienie urządzenia. Po ponownym uruchomieniu możesz ponownie spróbować procesu jailbreakingu. Powyższe opcje mogą nie wydawać się najbardziej technicznymi rozwiązaniami pozwalającymi rozwiązać ten konkretny problem, ale można wyeliminować wiele błędów z procesu, wykonując te proste kroki.
Poprawka 1: Wyłącz Siri
Wyłączenie Siri może również rozwiązać problem zablokowania czarnego ekranu jailbreak iOS 12 / 11.3.1, w ten sposób możesz to zrobić:
Krok 1: Przejdź do Ustawień.
Krok 2: Teraz przejdź do „Siri and Search”, a następnie stuknij w „Hey Siri”.

Krok 3: Teraz naciśnij przycisk Home dla Siri lub naciśnij przycisk boczny dla Siri, aby przełączyć i dotknij, aby wyłączyć Siri.
Po wyłączeniu Siri uruchom ponownie urządzenie i zauważ jedną rzecz, że tryb samolotowy wyłącza się przy ponownym uruchomieniu; po prostu włącz to ponownie.
Poprawka 2: Usuń aktualizację oprogramowania iOS
Zalecamy usunięcie aktualizacji oprogramowania iOSprzed użyciem jakiegokolwiek Jailbreak. Aby usunąć aktualizację oprogramowania iOS, uruchom aplikację Ustawienia i przejdź do Ogólne> Pamięć iPhone'a> iOS 11.3 (lub dowolna inna aktualizacja oprogramowania iOS widoczna na liście), dotknij jej, a następnie dotknij Usuń aktualizację, a następnie Usuń aktualizację w wyskakujące okienko z potwierdzeniem usunięcia aktualizacji oprogramowania iOS. Usunięcie aktualizacji może również rozwiązać problem z czarnym ekranem
Poprawka 3: Wyłącz hasło i znajdź mój iPhone
Jednym z rozwiązań jest wyłączenie kodu dostępu i Find My iPhone. W ten sposób możesz wyłączyć hasło i znaleźć mój iPhone.
Uruchom aplikację Ustawienia i dotknij Face ID iKod dostępu lub Touch ID i kod dostępu, wprowadź kod dostępu, a następnie dotknij Wyłącz kod dostępu, aby go wyłączyć. Aby wyłączyć Znajdź mój iPhone, przejdź do Ustawienia> [twoje imię]> iCloud> Znajdź mój iPhone, a następnie dotknij przełącznika Znajdź mój iPhone. Wprowadź Apple ID i hasło po wyświetleniu monitu o wyłączenie.

Poprawka 4: Twardy reset iPhone'a
Krok 1: Znajdź przycisk Początek i przyciski Uśpij / Obudź na swoim iPhonie.
Krok 2: Naciśnij i przytrzymaj jednocześnie przycisk Początek i przycisk Uśpij / Obudź, aż pojawi się logo Apple.
Krok 3: Po tym zwolnij przyciski, a iPhone uruchomi się ponownie.

Poprawka 5: Użycie Tenorshare ReiBoot's Fix All iOS utknął
Jeśli powyższe metody nie zadziałały, wypróbuj Tenorshare ReiBoot, profesjonalne oprogramowanie do naprawy systemu iOS, aby naprawić zablokowany czarny ekran i doprowadzić iPhone'a do stanu unjailbreak.
Krok 1: Pobierz i zainstaluj ReiBoot na komputerze PC lub Mac Pobierz i zainstaluj ReiBoot na komputerze, a następnie uruchom oprogramowanie i podłącz iPhone'a do komputera. Kliknij „Napraw wszystkie zablokowane iOS” po rozpoznaniu urządzenia.

Krok 2. Kliknij „Napraw teraz (wszystkie zablokowane iOS 11)”. Wyświetli najnowsze dostępne oprogramowanie iOS. Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby pobrać i zainstalować iOS 11.

Po zakończeniu pobierania i instalacji iPhone z uszkodzonym jailonem uruchomi się ponownie z najnowszym systemem iOS 11.
Przewodnik wideo, aby naprawić wszystkie zatrzymane Jailbreak iOS 11.3
Oto niektóre poprawki, które możesz spróbować naprawić iPhone'ajailbreak zablokował czarny ekran. Poleciłem również nasze ulubione narzędzie do rozwiązania problemu za pomocą jednego kliknięcia. Postępuj zgodnie z instrukcjami, aby rozwiązać problem.