[Rozwiązany] Jak naprawić iOS 10.3 Bricked iPhone 6s Plus
„Murowany iPhone 6s plus iOS 10.3Zaktualizowałem do iOS 10.3, aktualizacja zakończyła się i poprosił mnie o zalogowanie się przy użyciu mojego kodu bezpieczeństwa. Potem napisał coś o konieczności wykonania kilku kolejnych kroków i pokazał „Kontynuuj” na niebiesko. Kliknąłem „Kontynuuj” i telefon się zawiesił. ”
Klocek stał się teraz powszechną sytuacją, w której iPhone,iPad, iPod touch nie działa jak zwykle. Ten przypadek może być spowodowany wieloma przyczynami, ale zwykle dzieje się to po aktualizacji systemu operacyjnego, takiego jak iOS 10.3. Jeśli Twój iPhone, iPad lub iPod touch przypadkowo zostanie zepsuty po aktualizacji iOS 10.3 lub z innych powodów, ten artykuł z pewnością pomoże ci rozwiązać problemy.
Część 1: Powody, dla których urządzenia iOS stają się zamurowane
- ZA. Problem z oprogramowaniem, dla użytkowników iOS 10/11 może nie być obcy. Aktualizacja systemu operacyjnego iOS wpłynie na iDevices i sprawi, że zostaną zamurowane. Na szczęście firma Apple już rozwiązała ten problem.
- B. Łamanie więzień. Dla fanów Apple to zdanie może być znane. Może uszkodzić aplikację, omijając ochroniarza Apple, i umożliwia im dostęp do funkcji iPhone'a. Ale spowodowałoby to również awarię aplikacji i spowodowałoby uszkodzenie iPhone'a.
- C. Problem sprzętowy. Awaria sprzętu może stanowić problem dla iPhone'a i łatwo ulegnie zepsuciu. Problemy powstają, gdy oprogramowanie nie może komunikować się ze sprzętem, a wszystkie funkcje iPhone'a przestaną działać.
Część 2: Jak naprawić iOS 10.3 Bricked iPhone 6s Plus
W przypadku problemów z oprogramowaniem wystarczy naprawić oprogramowanie telefonu iPhone 6s Plus. Pierwszym krokiem, który możesz wypróbować, jest przejście do trybu DPU / odzyskiwania i naprawienie uszkodzonego iPhone'a 6s Plus.
Aby nie spowodować utraty danych, zalecamy skorzystanie z bezpłatnego oprogramowania Tenorshare ReiBoot, które może naprawić różne problemy z zablokowaniem iOS za pomocą jednego kliknięcia.
- Pobierz Tenorshare ReiBoot i podłącz swój iPhone 6s Plus przez USB, a zobaczysz interfejs poniżej.
- Kliknij „Wejdź w tryb odzyskiwania”, a na ekranie pojawią się ikony iTunes i USB. Po podświetleniu przycisku „Wyjdź z trybu odzyskiwania” kliknij, aby poczekać na ponowne uruchomienie iPhone'a 6s Plus.
- Po tym procesie Twój iPhone 6s Plus wyjdzie z utkniętej sytuacji.

Jeśli nie odzyskałeś telefonu iPhone / iPada / iPoda touch. Możesz spróbować dwa razy, naprawiając system operacyjny i możesz skorzystać z trzeciej funkcji Tenorshare ReiBoot, aby to osiągnąć.
To wszystko o metodach naprawy oprogramowaniazagadnienia. W takim przypadku możesz naprawić blokowanie iOS 10, jeśli nie, możesz sprawdzić sprzęt iPhone'a / iPada / iPoda touch, podłączając Wsparcie Apple lub przywieźć je do Apple Official Store.