/ / iOS Unlocker kopii zapasowej: Odzyskaj hasło kopii zapasowej iTunes dla urządzeń z systemem iOS 12/11/10

iOS Backup Unlocker: Odzyskaj hasło kopii zapasowej iTunes dla urządzeń iOS 12/11/10

„Próbuję przywrócić iPhone'a z iTuneskopia zapasowa po aktualizacji iOS, ale wciąż pyta o moje hasło, aby odblokować iPhone kopię zapasową. Nie mam pojęcia, jakie jest hasło. Pomóż mi odblokować mój plik kopii zapasowej ”.

Zgubiłeś hasło zapasowe iPhone'a po iOSAktualizacja z 11.11.10? iTunes monituje o podanie hasła w celu odblokowania kopii zapasowej iPhone'a Spróbuj przywrócić nowe urządzenie iOS 12 ze starego pliku kopii zapasowej, ale iTunes prosi o hasło, którego nigdy nie ustawiłeś?

iTunes umożliwia szyfrowanie kopii zapasowejChroń swoją prywatność. Jednak wiele osób ma problem z tym hasłem. Bez hasła nie będzie można przywrócić kopii zapasowej, a dane będą niemożliwe do odzyskania i i tak nie oferują odblokowania zaszyfrowanej kopii zapasowej iTunes, ale usuwają urządzenie i są konfigurowane jako nowe.

Jeśli niestety nie możesz przywrócić kopii zapasowej iTunesw przypadku urządzeń z systemem iOS nie martw się, odblokowanie kopii zapasowej iOS - Tenorshare 4uKey - iTunes Backup może łatwo odzyskać utracone hasło kopii zapasowej iTunes na urządzenia iOS, w tym najnowszy iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.

Kluczowe funkcje iOS Backup Unlocker

4uKey - iTunes Backup oferuje 3 skuteczne metody deszyfrowania haseł oraz potężną funkcję wyłączania szyfrowania kopii zapasowej iTunes dla urządzeń iOS w ciągu kilku minut.

• Szybko odzyskaj hasło pliku kopii zapasowej iTunes na urządzenia z systemem iOS.
  • Odzyskaj utracone hasło zapasowe iPhone'a po aktualizacji iOS.
  • Bezpośrednio usuń szyfrowanie kopii zapasowej iTunes na iPhone'a i iPada.
  • 3 potężne techniki deszyfrowania: Brute-force Attack, Brute-force with Mask Attack i Dictionary Attack.
  • Przyspieszenie GPU uruchamia odzyskiwanie hasła 30 razy szybciej.
  • Łatwy w użyciu: importuj kopię zapasową; Wybierz typ ataku; Odzyskaj hasło.
  • Obsługuje odzyskiwanie hasła kopii zapasowej iPhone XS // XS Max / XR / X / 8, iPhone 7/7 Plus i iPhone SE / 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5s / 5.

Jak odzyskać utracone hasło kopii zapasowej iTunes dla urządzenia z systemem iOS

Aby to stwierdzić, pobierz bezpłatnie iPhone Backup Password Unlocker na komputer z zapisanym zaszyfrowanym plikiem kopii zapasowej.

Krok 1. Uruchom 4uKey - Kopia zapasowa iTunes i wybierz „Pobierz hasło kopii zapasowej iTunes” z głównego interfejsu.

importuj zaszyfrowane kopie zapasowe itunes

Krok 2. Następnie zostaną wyświetlone wszystkie kopie zapasowe iTunes na tym komputerze. Wybierz kopię zapasową, którą chcesz odblokować, klikając ją dwukrotnie.

lista kopii zapasowych

Krok 3. Wybierz typ ataku z Brute-force Attack, Brute-force with Mask Attack i Dictionary Attack, aby odblokować pliki kopii zapasowych iPhone'a.

tryb ataku

Krok 4. Kliknij „Start”, aby znaleźć zapomniane hasło do kopii zapasowej iTunes. Po kilku minutach utracone hasło zostanie wyświetlone w polu Hasło otwarcia pliku.

znaleziono hasło

Bez względu na to, z jakich powodów utraciłeś hasło do kopii zapasowej iOS 12/11/10, teraz możesz przywrócić iPhone'a z zaszyfrowanej kopii zapasowej iTunes.

Komentarze 0 Dodaj komentarz