iOS Backup Unlocker: Odzyskaj hasło kopii zapasowej iTunes dla urządzeń iOS 12/11/10
„Próbuję przywrócić iPhone'a z iTuneskopia zapasowa po aktualizacji iOS, ale wciąż pyta o moje hasło, aby odblokować iPhone kopię zapasową. Nie mam pojęcia, jakie jest hasło. Pomóż mi odblokować mój plik kopii zapasowej ”.
Zgubiłeś hasło zapasowe iPhone'a po iOSAktualizacja z 11.11.10? iTunes monituje o podanie hasła w celu odblokowania kopii zapasowej iPhone'a Spróbuj przywrócić nowe urządzenie iOS 12 ze starego pliku kopii zapasowej, ale iTunes prosi o hasło, którego nigdy nie ustawiłeś?
iTunes umożliwia szyfrowanie kopii zapasowejChroń swoją prywatność. Jednak wiele osób ma problem z tym hasłem. Bez hasła nie będzie można przywrócić kopii zapasowej, a dane będą niemożliwe do odzyskania i i tak nie oferują odblokowania zaszyfrowanej kopii zapasowej iTunes, ale usuwają urządzenie i są konfigurowane jako nowe.
Jeśli niestety nie możesz przywrócić kopii zapasowej iTunesw przypadku urządzeń z systemem iOS nie martw się, odblokowanie kopii zapasowej iOS - Tenorshare 4uKey - iTunes Backup może łatwo odzyskać utracone hasło kopii zapasowej iTunes na urządzenia iOS, w tym najnowszy iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR.
Kluczowe funkcje iOS Backup Unlocker
4uKey - iTunes Backup oferuje 3 skuteczne metody deszyfrowania haseł oraz potężną funkcję wyłączania szyfrowania kopii zapasowej iTunes dla urządzeń iOS w ciągu kilku minut.
- Szybko odzyskaj hasło pliku kopii zapasowej iTunes na urządzenia z systemem iOS.
- Odzyskaj utracone hasło zapasowe iPhone'a po aktualizacji iOS.
- Bezpośrednio usuń szyfrowanie kopii zapasowej iTunes na iPhone'a i iPada.
- 3 potężne techniki deszyfrowania: Brute-force Attack, Brute-force with Mask Attack i Dictionary Attack.
- Przyspieszenie GPU uruchamia odzyskiwanie hasła 30 razy szybciej.
- Łatwy w użyciu: importuj kopię zapasową; Wybierz typ ataku; Odzyskaj hasło.
- Obsługuje odzyskiwanie hasła kopii zapasowej iPhone XS // XS Max / XR / X / 8, iPhone 7/7 Plus i iPhone SE / 6s (Plus) / 6 (Plus) / 5s / 5.
Jak odzyskać utracone hasło kopii zapasowej iTunes dla urządzenia z systemem iOS
Aby to stwierdzić, pobierz bezpłatnie iPhone Backup Password Unlocker na komputer z zapisanym zaszyfrowanym plikiem kopii zapasowej.
Krok 1. Uruchom 4uKey - Kopia zapasowa iTunes i wybierz „Pobierz hasło kopii zapasowej iTunes” z głównego interfejsu.
Krok 2. Następnie zostaną wyświetlone wszystkie kopie zapasowe iTunes na tym komputerze. Wybierz kopię zapasową, którą chcesz odblokować, klikając ją dwukrotnie.
Krok 3. Wybierz typ ataku z Brute-force Attack, Brute-force with Mask Attack i Dictionary Attack, aby odblokować pliki kopii zapasowych iPhone'a.
Krok 4. Kliknij „Start”, aby znaleźć zapomniane hasło do kopii zapasowej iTunes. Po kilku minutach utracone hasło zostanie wyświetlone w polu Hasło otwarcia pliku.
Bez względu na to, z jakich powodów utraciłeś hasło do kopii zapasowej iOS 12/11/10, teraz możesz przywrócić iPhone'a z zaszyfrowanej kopii zapasowej iTunes.