/ / Hvordan konvertere lydfiler til iPhone-ringetoner

Hvordan konvertere lydfiler til iPhone-ringetoner

Du kan ikke bare bruke lydfiler som iPhoneringetone. iPhone støtter bare ringetoneformatet m4r, en variant av lydfiltypen m4a. Ved å bruke afconvert-kommandoen på Mac-en din, kan du konvertere favoriserte lydfiler direkte til m4r-filer, og deretter bruke denne filen som ringetone.

konvertere lydfiler til ringetoner på iphone på mac

Tips: Afconvert er verktøyet som er inkludert i kommandolinjen (også kjent som terminal) på Mac OS X som lar deg gjøre det konvertere lydfiler til iPhone ringetoner.

Konverter lydfiler til M4R-filer og bruk som iPhone-ringetoner på Mac

For å bruke afconvert til konvertere lydfiler til iPhone ringetoner, må du oppgi noen kommandoer fra Mac-terminalen.

  • 1. Først av alt, ta turen til Terminal på din Mac. Hvis du ikke finner det på skrivebordet ditt, kan du finne det ved å gå til Finder> Programmer> Verktøy> Terminal.
    konvertere lydfiler til iphone ringetoner
  • 2. Når du åpner Terminal, bør du angi følgende kommando.
    afkonvertere [original-lyd-fil] [ringetone-fil] -f m4af
  • 3. Hvis du vil konvertere en kort sang med navnet "Boys" fra iTunes-biblioteket til en m4r som vises på skrivebordet, må du oppgi følgende til Terminal.
    afconvert ~ / Music / iTunes / iTunes Media / Music / Shook / Boys.mp3 ~ / Desktop / Boys.m4r -f m4af
    Tips: Hvis iTunes er lastet med sanger, kan du rydde opp iTunes-biblioteket med et Music Cleanup-verktøy og spare litt plass samtidig.
  • 4. For å importere den konverterte sangen direkte til iTunes, må du først åpne filen der igjennom:
    afconvert ~ / Music / Sample.mp3 ~ / Sample.m4r -f m4af && open ~ / Sample.m4r
  • 5.Endelig kan du dra m4r-filer direkte til iTunes etter at den er lansert. Koble deretter iPhone med iTunes og synkroniser lydfilene til iPhone. Hvis du allerede har aktivert automatisk synkronisering, kan du hoppe over dette.

Når synkroniseringen er ferdig, banker du på Innstillinger på din iPhone, deretter Lyder, deretter Ringetone og velger den nye tonen. Det skal vises øverst på listen, over standard ringetoner.

I tillegg til tips om ringetoner for iPhone, inneholder våre tidligere også videotips, for eksempel. Se detaljer hvis du er interessert i dette emnet.


Kommentarer 0 Legg til en kommentar