Kā atgūt / lejupielādēt iCloud dublēšanas datus pēc iOS 12/11/10/9 atjaunināšanas
76% iOS ierīču izmanto iOS 12, kā mēraApp Store. Nav šaubu, ka iOS 12 ir bijusi labākā operētājsistēma iOS ierīcei līdz šim, diemžēl nesen iPhone lietotāji ir saskārušies ar problēmu kopš iOS 12 atjaunināšanas: iCloud backup nedarbojas iOS 12 ierīcēs un pat daudz trešo partijas programmatūra nevarēja atgūt iCloud rezerves datus pēc ios 12/11/10 atjaunināšanas, tāpat kā šādi iPhone 8 Plus lietotāji, kas aprakstīti Apple kopienās:
"Es katru reizi atjaunoju iPhone 8+ uz iCloudnaktī. Šodien es atjaunoju iOS 12 un BAM! mans dublējums bija pazudis (man bija tikai stundas pirms atjaunināšanas). iCloud rāda, ka manam tālrunim nav dublējumkopiju, bet mans tālrunis saka, ka vakar pēcpusdienā tas tika atbalstīts iCloud ... BUT es tiešām ir jāatjauno iPhone iepriekšējai versijai pirms jaunināšanas uz iOS 12 ... vai kāds var man palīdzēt? Lūdzu, palīdziet! Paldies!"
Ir reizes, kad mums ir jāatjauno iPhonedati no iCloud backup, vai dažreiz mēs esam tikai ziņkārīgs par to, kāda veida dati ir dublēti iCloud. Tenorshare UltData ir izstrādājis risinājumu, un tas nodrošina iPhone X / 8/8 Plus / 7/6 lietotājiem iespējamu risinājumu, lai ielādētu iPhone datus no iOS 12/11/10 iCloud backup, ko neviens cits trešās puses produkts nevar sasniegt tieši tagad .
Labākais veids, kā atjaunot datus no iOS 12/11/10 iCloud Backup
Zemāk ir detalizēts norādījums, kā vadīt iOS 10/9 iCloud dublējuma datus iPhone X / 8/8 Plus / 7/6.
Solis 1. Sāciet iPhone datu atgūšanu un izvēlieties Atgūt no iCloud dublējuma failiem
Uzsākot iPhone datu atgūšanu, noklusējuma režīms ir atgūt datus no iOS ierīces. Lūdzu, pārslēdzieties uz "Atgūt no iCloud backup failiem".

2. solis. Ieejiet iCloud kontā ar savu Apple ID un izvēlieties iCloud backup failu
Ievadiet savu Apple ID un paroli, jūs varēsiet apskatīt visus iCloud dublējumkopijas, kuras esat izveidojis kopš iOS 12.

3. solis. Izvēlieties failu tipus, kurus vēlaties lejupielādēt no iOS 12 dublējuma iCloud

4. solis. Priekšskatiet un atjaunojiet failus no iCloud backup failiem
iPhone datu atgūšana lejupielādēs jūsu failusno iCloud dublējuma un displeja detaļām atbilstoši dažādām kategorijām. Jūs varat apskatīt informāciju katrā klasifikācijā. Ja jūs kļūdaini izdzēsāt dažus svarīgus datus no iPhone, un par laimi jums ir tie dublēti iCloud, jūs varat noklikšķināt uz "Rādīt tikai izdzēst" apakšā, lai filtrētu.

Izvēlieties failus, kurus vēlaties atgūt, un noklikšķiniet uz Atjaunot pogu. UltData ļauj atgūt failus uz iPhone tieši vai atjaunot uz datoru kā dublējumu.

Kopsavilkums:
Apple mainīja iCloud algoritmu kopš iOS 12 untādējādi kļūst grūtāk iegūt datus no iCloud backup pēc iOS 12 atjaunināšanas. Ja vēlaties skatīt iCloud datus un ielādēt datus no iCloud backup iOS 12 ierīcē, jums nevajadzētu palaist garām Tenorshare UltData.